Maksimoi lihasmassa: 3 kuukauden verkkovalmennus Sinulle, joka haluat lihasmassaa nopeasti!

Maksimoi lihaskasvusi 12 viikon uudella, kenties markkinoiden edistyksellisimmällä lihaskasvumenetelmällä

Suomen kokenein PT vannoo käsi ”isolla kirjalla”: Asiakkaani EIVÄT käytä kiellettyjä aineita!

Suomen kokenein PT, Timo Haikarainen tuo ensimmäistä kertaa ”suurelle yleisölle” edistyksellisimmät, huomiota ja ”steroidi-epäilyjäkin” herättäneet lihaskasvumenetelmänsä, joita hän on tähän asti käyttänyt vain henkilökohtaisessa live-valmennuksessa

Kasvata lihasta 0,5, 1, 1,5, jopa 2+kg/kuukaudessa ilman atleettisen vaikutelman pilaavaan rasvan kertymistä.

 

Hyvä tavoitteellinen harjoittelija: Jos tavoitteenasi on lisätä lihasmassaa mahdollisimman nopeasti ilman merkittävää rasvan kertymistä (tai rasvanpolton aikana), tämä on tärkein viesti, joka eteesi on tullut. Joten jatka eteenpäin!

Haikaraisen Timo tässä, moi! Ennen kuin kerron lisää tästä menetelmästä, itsestäni, ja muutamista ”syytöksistä”, joita se on aiheuttanut, haluasin kysyä sinulta pari asiaa:

 • Haluatko käynnistää paikallaan polkevan lihaskasvun, tai tehdä siitä selkeästi nykyistä nopeampaa?
 • Oletko turhautunut siihen, että lihasta kasvattaessa paino tuntuu kertyvän vain rasvaksi ja et saa todella näyttää atleettista kuntoa esiin?
 • Oletko kyllästynyt siihen, että käyt salilla, mutta se ei juuri näy päälle päin?
 • Haluatko haastaa itsesi menetelmillä, jotka ovat tuottaneet 1, 1,5, 2, jopa 2,3 kg kuukaudessa lihaskasvua jopa kokeneille harjoittelijoille (siis 3-6,9 kg 3 kuukaudessa)?
 • Haluatko oppia lihaskasvusta?
 • Haluatko nousta saliporukan ja saunailtojen puheenaiheeksi lihasmassatuloksillasi?

 

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ”Kyllä”, lue eteenpäin!

Mutta ensin, en halua haaskata aikaasi, joten heti aluksi korostan, että…

Tämä valmennus ei sovi kaikille!

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, en suosittele sinulle tätä valmennusta:

 • Olet täysi aloittelija kuntosalilla. Tämä valmennus ei sovi täydelle aloittelijalle. Se on liian haastava. Sinulla tulee olla joko vähintään 6 kuukauden kokemus kuntosaliharjoittelusta tai jokin seuraavista verkkovalmennuksistani käytynä: Läskit pois ja lihasta tilalle, tai Karista joulukilot/kesäkilot 2 kuukaudessa, kesäkuntoon 2 kuukaudessa,  Soturitreenin salaisuudet TAI Vuoroviikko valmennus. (Jos olet käynyt valmennukseni, 2 kuukauden / yhden valmennuksen kokemus riittää, sillä olet silloin takuulla jo tottunut systemaattiseen ja haastavaan harjoitteluun)
 • Et ole valmis harjoittelemaan 5-6 kertaa viikossa. Tässä valmennuksessa harjoitellaan salilla 3-5 kertaa viikossa ja tähän pitää olla minimissään mahdollisuus. Muuten en suosittele tätä valmennusta.
 • Jos et ole valmis tekemään lujasti työtä tulostesi eteen. Tulokset tulevat ennen työtä vain sanakirjassa. Joten jos et ole valmis haastamaan itseäsi kunnolla, suosittelen jättämään tämän valmennuksen väliin.
 • Jos ”pelkäät liikaa lihasmassaa”. Jos haluat harjoitella jotain muuta tarkoitusta kuin lihasmassan maksinointia varten, suosittelen jotain muuta valmennusta. Tässä valmennuksessa on yksi ainoa päätavoite: Lihasmassan maksimointi. Totta kai saat samalla lisää voimaa, voit halutessasi polttaa rasvaa samalla kun hankit lihasta, saat lisää henkistä lujuutta, virtaa arkeen ja esimerkiksi itseluottamusta jatkuvien onnistumisiesi takia, mutta haluan tehdä selväksi, mikä homman päätavoite on!

Näin kehitin tämän valmennuksen: Tie lihaskasvu-ongelmien ratkaisuun ja lihaskasvu-tulosten tuottamiseen ilman arpapeliä

Olen Haikaraisen Timo, liikuntabiologi ja personal trainer Jyväskylästä. Viimeiset 22 vuotta olen käyttänyt kaiken liikenevän ainakin parhaiden lihasmassa- ja rasvanpolttomenetelmien kehittämisen.

Tie ei aina ole ollut helppo. Aloitin kuten suurin osa ikäluokkani treenaajista. Luin kehonrakennuslehdistä treenaamisesta ja ravitsemuksesta. Internetin yleistyttyä pyörin nettisivuilla ja keskusteluryhmissä, joissa löytyi kaikenkarvaisia eksperttejä jakamassa neuvoja. Nämä neuvot oli yleensä kopioitu joiltain muilta, jotka taas olivat kopioineet ne esimerkiksi anabolisia steroideja käyttäviltä kehonrakentajilta.

 

Käytin näitä yleisiä lihaskasvu-vinkkejä asiakastyössä ja pian huomasin kaksi asiaa: Asiakkaani eivät kehity optimaalisella tavalla ja toiseksi: Heillä on koko ajan jokin paikka kipeänä ja tauot harjoittelussa vievät ne vähätkin tulokset.

Olin todella turhautunut, sillä vaikka ”tein kaiken miten pitää”, asiakkaani lähinnä lihoivat massakausilla ja lihaskasvu oli aika mitätöntä.  Jos yritimme kasvattaa lihasta samaan aikaan rasvanpolton kanssa, sekin toimi tosi heikosti. Rasvaa lähti hieman, mutta samalla lähtivät myös lihakset.

Olin jo lopettaa PT-hommat epäonnistumisten takia vuoden 2004 tienoilla. Ajattelin silloin jo liikuntatieteiden kanditaattina hakea ”siistiin sisätyöhön” esimerkiksi jonkin kuntotestaus-aseman liikuntafysiologiksi tai opettajaksi. Silloin ei tarvitsisi olla vastuussa asiakkaiden tuloksista, jotka olivat hyvin vaisuja…

Venäläisen valmentajan luento herätti minut ja sain aikaan läpimurron lihasmassaharjoittelussa 

Onneksi päätin vielä yrittää ja osallistuin lokakuussa 2004 voimavalmennusseminaariin Kuortaneen urheiluopistolla. Siellä venäläinen valmentaja esitteli kolmiloikkaajan harjoittelua. Valmentajan esitelmässä ei ollut mitään show-meininkiä. Ei mitään täytetarinaa. Ainoastaan kylmän systemaattista, tieteeseen perustuvaa tekemistä, jossa jokaisella harjoitteella oli tarkoitus. Jokainen pieni palanen harjoittelussa seurasi toistaan tarkalla logiikalla, kun treeniviikot etenivät.

Harjoittelu näytti yksinkertaiselta, mutta se oli täynnä ”piilotettuja” viimeisimpään tieteelliseen tietoon perustuvia ”helmiä”. Ne tekivät harjoittelusta supertoimivaa.

Lähdin esityksestä hämmentyneenä. Kuten moni muukin valmentaja. Kuulin nimittäin kommentteja: ”Huh huh, ei tuolla tavalla voi Suomessa valmentaa”, ”Joo, hyviä teoriota. Nimenomaan teorioita, hah!”. Päätin kuitenkin jättää nämä ”epäilevät tuomaat” omaan arvoonsa.

Aloin HETI seminaarin jälkeen muokkaamaan lihasmassavalmennustani tuon venäläisen valmentajan ajatusten pohjalta. Menin neljäksi päiväksi yliopiston kirjastoon ja kaivoin esiin kaikki voimaharjoittelutieteen luentomme ja tutkimusraportit. Levitin aineistoni isolle ryhmätyöhuoneen pöydälle. Vertasin tieteellisiä raportteja ja valmennusopin teoriamateriaaleja yleisiin lihasmassamenetelmiin, joilla nykyäänkin suurin osa ihmisistä treenaa.

 

Löysin yleisistä lihasmassaohjelmista ja ruokavalioista hämmentäviä puutteita…

Huomasin, että käytännössä kaikesta tyypillisestä lihasmassaharjoittelusta puuttui muun muassa: Määrävaihtelun systematiikka, oikein ajoitetut ja oikein tehnyt kevennykset harjoittelussa, lihaksen kaikkien osien maksimaalisen kasvun takaava liiikevalinta, systemaattinen ja tiheä tulosseuranta, urheiluravitsemukse tärkeimpien ”piilotettujen” periaatteiden noudattaminen hyödyttömien lisäravinteiden mättämisen sijaan, mentaalivalmennuksen väkivahvojen keinojen käyttäminen, ja niin edelleen.

Hylkäsin suuren osan perinteisistä ajatuksista ja ryhdyin kokeilemaan täysin erilaisia lähestymistapoja. Otin myös mukaan tiheää seurantaa, jonka avulla näin viikkotasolla, miten asiakkaani kehittyivät. Pyrin siihen, että kehitys laukkasi eteenpäin jokaisella seurannalla. Jos näin ei käynyt, muutimme asioita.

 

Asiakkaideni harjoittelu ja ravitsemus muuttui täysin ja tulokset räjähtivät katosta läpi!

Muutin harjoittelun totaalisesti ja ohjelmat alkoivat näyttää hyvin erilaisilta. Aloin kehittää, systemaattista, aukotonta seurantamallia, jonka avulla varmistin, että kehitystä tulee koko ajan. Samoin muutin ruokavaliota. Aloin panostaa aivan muihin asioihin, joita yleensä käskettiin tekemään. Heitin syrjään bulkkaukset massanlisääjillä. Vähensin monessa tilanteessa proteiininsaantia. Vaikutin ruokavalion tiettyihin laatutekijöihin, joilla on tutkitusti suora vaikutus kehittymisnopeuteen, vaikka ne sysätään yleensä sivuun.

Olin ”lentää persiilleni” tuloksista, joita suunnitelma alkoi tuottaa asiakkaillani! Lihas kasvoi -ja nopeasti (joidenkin mielestä jopa liian nopeasti, siitä alla lisää). Lihas kasvoi jopa huimaa vauhti samalla kun rasva paloi. ”Bulkkikausilla” paino kertyi lihaksiin. Ei mahaan. Mutta pyrin silti jatkuvan parannuksen periaatteisiin. Tätä jatkuvaa parannusta olen jatkanut tähän päivään asti!

Olen tuonut monia näistä lihaskasvua tukevia ajatuksia esiin aikaisemmissa verkkovalmennuksissani ja best seller-kirjassani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto -tee tuloksia ennätysajassa Suomen kokeneimman PT:n menetelmillä.”

Ja olen todella mielissäni palautteesta ja tuloksista, joita asiakkaani ovat saaneet. Mutta valitettavasti innostuksen lisäksi sain erityisesti 2010-luvun alussa ja puolivälissä valtavasti kuraa niskaani. Sitä sataa edelleen välillä, mutta onneksi tässä on oppinut sopivan ”kovanahkaiseksi”.

 

Suomen kokeinen PT vastaa syytöksiin: ”Vannon käsi isolla kirjalla, että asiakkaani EIVÄT käytä kiellettyjä aineita!”

Asiakkaideni tulokset ”Maksimoi lihasmassa” -menetelmälläni ovat olleet mainioita. Ne ovat herättäneet valtavaa innostusta asiakkaideni treenielämässä, uteliaita kyselyitä salilla ja saunailloissa sekä todella hienoja buusteja arkijaksamisessa ja voimatasoissa. Mutta valitettavasti ne ovat myös aiheuttaneet kateutta ja epäilyjä…

Ja jatkuvia syytöksiä doping-aineiden käytöstä asiakkaillani. Ymmärrän sen toisaalta hyvin, sillä suurin osa lihaskasvua koskevasta ”yleistiedosta” (kuten maksimissaan 1-3 kg lihasta vuodessa) on aivan väärää. Itsekin kuvittelin aikoinaan vastaavaa.

Itse olen oppinut jo niin kovanahkaiseksi, etteivät syytökset kiellettyjen aineiden käytöstä asiakkaillani itseäni loukkaa, mutta asiakkaitani kohtaan esitettynä ne ovat erittäin epäkohteliaita ja loukkaavia. Samoin ne kampittavat ihmisiä, jotka haluaisivat parempia tuloksia, mutta epäilevät omia mahdollisuuksiaan.

 

Tämän asiakkaani kanssa taoimme kehoon 4,2 kiloa lihasta, vaikka mukana oli tiukkaa lajikuormitusta (jääkiekko) 3-4 krt viikossa, samalla rasvaprosentti putosi 16,1 % tasolta 11,1% tasoon.

 

Tämä asiakkaani hankki 3 kk valmennuksemme aikana 6,1 kiloa lihasmassaa. Esimerkiksi olkavarren ympärysmitta kasvoi 4,5 cm ja reiden ympärysmitta 7,2 cm. Julkaistuani kuvat sosiaalisessa mediassa, meitä syytettiin kilpaa anabolisten steroidien käytöstä. Tämä kertoo paljon surullisesta pessimismistä, mikä lihaskasvumahdollisuuksia kohtaan on vallalla.

Tässä muutamia vain muutamia otoksia somen kommenttikentästä. Ne kertovat synkästä pessimismistä, tiedonpuutteesta ja oletettavasti myös täysin vääristä harjoitus- ja ravitsemusmenetelmistä.

 

 

Tuon valituksen jälkeen valmennettavani läheisiin kuuluva nainen antoi näille ”besserwissereille” pienen kurinpalautuksen ;)

Uskon, että sinäkin tätä lukevan kuulut tekijöiden, et valittajien joukkoon 😊

Jätetään siis nämä syytökset omaan arvoonsa. Ne kertovat lähinnä totaalisesta tietämättömyydestä lihasmassaa koskevan tutkimustiedon suhteen (silti aika nurinkurisesti ”tieteeseen” vedoten, siihen kannattaisi tutustua kunnolla ennen kuin alkaa perustelmaan väitteitään sillä 😉) sekä täysin vääristä harjoittelu- ja ravitsemusmenetelmistä. Valitettavaa on, että tällaiset ”valistajat” luovat ihmisten päähän harhaluuloja siitä, että lihasta tosiaan voi hankkia puhtain keinoin 1-3 kg vuodessa!

Mutta unohdetaan harjoittelutieteen kelkasta iloisesti pudonneet ”valistajat” ja käännetään katse mahdollisuuksiin! Nyt kerron, miten pääset hyödyntämään näitä kehitystyöni hedelmiä!

 

Esittelyssä ensimmäistä kertaa: 12 viikon ”Maksimoi lihasmassa” -valmennus, joka tähtää lihaskasvun maksimointiin puhtain keinoin

 

Olen järjestänyt vuodesta 2016 lähtin erittäin toimivia verkkovalmennuksia (joiden tulospalautteita löydät tältäkin sivulta). Mutta ehdotonta, lihakasvu-fokukset super-kierroksille vievää verkkovalmennusta en ole vielä aikaisemmin lanseerannut. Nyt sen teen:

12 viikon Maksimoi lihasmassa -verkkovalmennuksessa tuon ensimmäistä kertaa ”suuren yleisön” tietoon edistyksellisimmät lihaskasvumenetelmäni, joiden kehityksen aloitin tuon 2004 syksyn seminaarin jälkeen. Olen tähän asti käyttänyt niitä vain henkilökohtaisessa face-to-face -valmennuksessa.

Kerron aluksi, miksi lihaskasvun mahdollisuuksista on niin paljon virheellistä tietoa liikkeellä. Kerron, mitkä ovat yleisimmät virheet lihasmassa harjoittelussa, ja miten kampitat ne ”Maksimoi lihasmassa” -valmennuksella!

Olen suunnitellut tämän 12 viikon verkkovalmennuksen niin, että se kampittaa nämä 3 suurinta lihaskasvuhaastetta

Yleinen lihasmassa-haaste no 1 : Lihas ei sitkeistä yrityksistä huolimatta kasva tai se kasvaa toivottua hitaammin

Lihaksen kasvuvauhdista liikkuu todella masentavaa ”tietoa”. Olet ehkä kuullut aikaisemminkin väitteen, että ”lihasta voi puhtain keinoin kasvattaa 1-2 kiloa vuodessa!”.

Tämä on aivan totaalista kukkua! Kun tein lihasmassavalmennukseni ”tiedeuudistuksen”, kavoin jo silloin tietokannoista tiedon, jonka mukaan lihas voi kasvaa voimaharjoittelussa 0,5-1 kg kuukaudessa harjoittelun alkuvaiheessa. Kun luin tutkimusraportit, havaitsin että niissä harjoittelu ei ollut täysin optimaalista eikä ravitsemusta olut huomioita lainkaan. Siksi laadin omaan valmennukseen kovemmat tavoitteet.

Päätin lähteä aina 1 kg/kk minimitavoitteesta miesasiakkaillani. Hämmästyin, kun pian monet asiakaani pääsivät jopa yli 2 kg/kk kasvuvauhteihin.

Suurimmat syyt siihen, että lihas ei kasva kyseistä vauhtia (ja miksi ”valistajat” hyökkäävät käytännössä aina steroidi-syytöksineen koloistaan, kun esittelen asiakastuloksiani), ovat seuraavat:

-Väärä harjoitustieheys: Lihas treenataan liian harvoin. Jokainen treeni kiihdyttää lihaksen proteiiniaineenvauhduntaa. Eli kutsuu lihaksen ”rakennustyöläiset” töihin. Liian harvalla treenitiheydellä lihaksen ”rakennustyöläiset” eivät ole töissä koko ajan. Osa viikosta menee paikallaan junnaamiseen. ”Maksimoi lihasmassa” -valmennuksessa harjoituksen kertamäärä ja tieheys ovat juuri optimaaliset siihen, että lihasmassasi kasvaa 24/7. Koko ajan.

-Väärä liikevalinta ja intensiteetti. Eri liikkeet kasvattavat tutkitusti lihasta eri kohdista. Tämä vaatii pitkälle vietyä niin kutsutun lihasmekaniikan ja toiminnallisen anatomian tuntemista. Useimpien harjoitusohjelmien laatijoilla ei tätä yliopistotason tuntemusta ole, jolloin harjoitusohjemien määrästä ja liikkeistä osa menee hukkaan. Itse asiassa epäoptimaalinen liikevalinta saattaa altistaa tietyt lihakset ja niiden osat vakavalle alipalautumiselle. Tämä on todellinen ”tupla-epäetu”: Kaikki lihaksen osat eivät saa kasvuärsykettä ja ne, jotka saavat, eivät palaudu ja kasvavat huonosti! Ei ihme, että lihasta tulee vain kilo vuodessa!

-Epäoptimaalinen harjoitusintensiteetti ja sen vaihtelut. Intensiteetti tarkoittaa voimaharjoittelutieteessä treenipainojen suhdetta maksimiin. Eli esimerkiksi suht tiukoissa 12 toiston sarjoissa on pienempi intensiteetti kuin tiukoissa 5 toiston sarjoissa, koska 5 toiston sarjoissa voi käyttää enemmän painoa. Nämä intensiteetin vaihtelut ovat todella tärkeitä siinä, että treeni a) stimuloi jokaisen lihassolusi kasvamaan maksimaalista vauhtia ja b) pitää treenitulokset kehittyvinä (jos treenipainot eivät kasva, ei kasva lihaskaan) ja c) varmistavat palautumisesi (jos et palaudu, et kehity, piste!).

”Maksimoi lihasmassa” -verkkovalmennuksessa käytät parhaita menetelmiäni, joihin olen sisällyttänyt kaiken saatavissa olevan tiedon treenitiheydestä sekä liikekkeiden ja intensiteetin vaihtelusta. Eikä siinä vielä kaikki. Olen kenttätestannut nämä vaihtelut satojen ja satojen asiakkaideni kanssa. Tässä jälleen eräs esimerkki siitä, miten homma toimii, kun nämä ongelmakohdat ratkaistaan parhailla menetelmillä.

 

Tämä asiakkaani hankki 6,5 kk valmennuksemme aikana 10,2 kg lihasmassaa. Lihas kasvaa nopeasti (tässä tapauksessa 1,6 kg/kk koko valmennuksen ajan) ja pitkään, jos menetelmät ovat oikeat.

 

Ongelma 2. Lihasta lisätessä kroppaan tulee todella paljon rasvaa.

Tämä on todella yleinen ongelma. Se perustuu useimmiten virheellisille ravitsemussuosituksille niin kutsutussa ”bulkkivaiheessa”, jossa lihasmassan kasvua tuetaan reippaalla syömisellä.

Olet kenties törmännyt tai kokeillut seuraavia vinkkejä: ”Lisää energiaa joka viikko”, ”Painon pitää nousta noin kilo viikossa”, ”Muista vaan syödä PALJON!”.

Nämä kaikki vinkit ovat, anteeksi suora kommentti, AIVAN HANURISTA! Mutta jos olet niitä käyttänyt, älä soimaa itseäsi. Olen itsekin tehnyt nuo kaikki virheet omassa harjoittelussani ja valmennuksessa. Mutta onneksi on olemassa parempi tapa.

Oloin kehittämään ”puhdas massa-kausi”-konseptiani todella voimakkaasti 2000-luvun lopulla. Tämä konsepti perustuu siihen, että ensiksi aloitetaan massakausi riittävän matalalla energian saannilla. Sen jälkeen energiaa lisätään varovasti, ja juuri oikeista lähteistä. Sitten seurataan tietyillä helpoilla kotikonsteilla, että homma etenee halutusti!

Tässä valmennuksessa pääset käyttämään näitä menetelmiä!

Olen todella iloinen siitä, että esimerkiksi valmennuskausilla 2019-2023 lukuiset mies-asiakkaani ovat hankkineet 2,3,4- jopa yli 10 kiloa lihasmassaa 4-6 kk projekteissa aivan minimaalisella rasvakertymällä!

HUOM! Voit halutessasi (ja suosittelen sitä, jos rasvaprosenttisi on selkeästi yli 15%) polttaa rasvaa samalla kun kasvatat lihasta. Oikeilla menetelmillä se onnistuu erittäin hyvin. Ja ne menetelmät saat käyttöösi tässä 12 viikon valmennuksessa.

Tämä asiakkaani poltti kropasta reilusti rasvaa (rasvaprosentti 16,7% tasosta 4,7 % tasoon) ja kasvatti samalla 2 kg lihasta. Lähinnä lihottavia, poskettoman korkeita (ja usein vääristä lähteistä tulevia) kaloreita ei tarvita edes silloin, kun rasvaprosenttisi on sopiva (mieluiten alle 15%) ja haluat vain nostaa painoasi ilman rasvakertymää.

Ongelma 3. Iän uskotaan rajoittavan kasvua enemmän mitä se oikeasti rajoittaa

Olen kuullut asiakkaikseni tulevilta miehiltä alkutapaamisessa usein seuraavaa: ”Olisi pitänyt aloittaa salilla käynti 30 vuotta sitten, silloin olisi tarttunut lihasta puntteja katsoamallakin”.

Sanon tähän heti: ”Ymmärrän. Tämä on yleinen ajatus, mutta se ei ole totta. Keskitytään mahdollisuuksiin ja lähdetään hankkimaan lihasta ennätysvauhtia ilman rajoittavia ajatuksia. Se toimii, usko pois!”.

Saan usein epäileviä katseita, mutta kun on ensimmäisten seurantojen aika, ääni kellossa muuttuu!

Ja kyllä, kroppamme menettää lihaskasvukapasiteettiaan yllättävän vähän iän karttuessa. 30-40 vuotialla ei ole vielä mitään menetetty. 50-60 vuotiailla voi ilmetä pienen pientä vaikutusta, mutta heillä yleensä iän hieman laskema lähtötaso kompensoi tilannetta ja suhteellinen kehitys on tosi rajua! Hemmetti, jopa 70-vuotiaat verkkovalmennusasiakkaani ovat kasvattaneet hurjasti lihasmassaansa!

Maksimoi lihasmassa verkkovalmennuksessa treenaat sellaisella kuormituksella, jota 40-, 50- tai 60 vuotiaan kroppa tarvitsee. Ainoa pieni viilaus, jota suosittelen yli 50 vuotiaille osallistujille on treenitiheyden ja kokonaismäärän pieni muokkaus valmennuksen ensimmäisen 4 viikon aikana (tähän löydät valmiit ohjeet valmennuksesta).

Tämä johtuu vain siitä, että jänteiden niin kutsuttu kollageeni kehittyy hieman hitaammin tuolla iällä. Näin vältät treenatessasi ikävät tenniskyynärpään kaltaiset rasituskivut. Myös ravitsemuksessa kannattaa tehdä pieniä viilauksia, uusin tutkimustieto ja käytännön kokemukseni 50+ asiakkaillani tukevat tätä.

 

Tämä 60 -vuotias asiakkaani lisäsi reilun 6 kuukauden aikana 4,2 kiloa lihasta jo varsin treenattuun kroppaan. Ikä nähdään usein liikaa rajoitteena. Kun huomiot tässä valmennuksessa muutaman ikä-spesifin viilauksen, tiputat tuttujesi ja ”valistajien” leuat lattiaan tuloksillasi, vaikka ikäsi alkaisi vitosella tai kutosella!

Olen myös valinnut valmennukseen tehoikkaimmat, mutta vammariskiltään pienemmät liikkeet. Tämä on tärkeää, ja tässä on tehtävissä paljon. Puuta pitää koputtaa, mutta asiakkaillani ei ole ollut merkittäviä treenitaukoja aiheuttavia vammoja vuosiin. Ja minulla on paljon asiakkaita.

 

12 viikon Maksimoi lihasmassa -verkkovalmennuksen tarkka sisältö, joka saa lihaksesi kasvamaan ennätysvauhtia

 

Käyn seuraavassa läpi, mitä kaikkea saat mukaasi, kun ilmoittaudut valmennukseen:

Maksimoi lihasmassa -harjoitusohjelmat ja syklit

Tässä ripaus siitä, mitä saat itsellesi ja opit:

 • Tarkat, jaksotellut ohjelmat salille. Pääset käyttämään 5-6 päivän lihaskasvun supersykliäni. Tässä valmennuksessa harjoittelun kierto ei ole sidottu 7 päivän viikkoon. Tässä lyhyemmässä kierrossa maksimoit lihaskasvun siksi, että tietylle lihakselle ei tule lainkaan ”kasvun taukopäiviä”, vaan uusi treeni tulee juuri silloin, kun edellisen treenin kasvattava vaikutus päättyy. Saliharjoituksia on 4-5 viikossa. 
 • Selkeät videokuvaukset kaikista harjoitteista. Näin näet selvästi, miten jokainen liike tehdään. Saat näin treenistä heti kaiken hyödyn ja lihaksia kasvattavan vaikutuksen irti.
 • 3 eri kasvumekanismin maksimaalinen hyödyntäminen. Lihaskasvua aiheuttaa 3 eri päätekijää. Valmennuksessa opit, mitä ne ovat ja käytät niitä koko ajan harjoittelussa. Suurimmasta osasta ohjelmia puuttuu vähintään yksi näistä tekijöistä. Usein kaksi. Siksi tulokset ovat parhaimmillaan välttäviä. Tässä käytät kaikkia ja maksimoit tuloksesi.
 • Juuri oikean tavan käyttää erikoistekniikoita harjoittelussa. Vihje: Jos olet käyttänyt niitä joko koko ajan TAI vain kovimmilla viikoilla, muuta äkkiä treenitapaasi!
 • Opit minimi-aerobian menetelmäni. Aerobinen harjoittelu on kaksiteräinen miekka. Jos sitä on liikaa, se hidastaa merkittävästi lihaskasvua. Jos sitä ei ole ollenkaan, sekin hidastaa lihaskasvua. Tässä valmennuksessa käytät ”minimi-aerobian” menetelmääni, joka poikkeaa muiden verkkovalmennusteni lähestymistavasta.
 • Integroidun lihashuoltomallini. Anteeksi kapulakielinen termi, mutta tämä tarkoittaa sitä, että teet tietyt lihashuoltoliikkeet osana kuntosali-ohjelmaa. Silloin ne tulevat tehtyä. Mukana on muun muassa eräs ”väli-liike”, jolla mies-asiakkaani ovat pitäneet hartiajumit ja olkapääkrempat poissa käytännössä 100 prosenttisesti.
Kokemuksia hiljattain päättyneestä verkkovalmennuksestani. Siinä valmennuksessa lihaskasvu oli tärkeässä roolissa. Tässä se on viety vielä edistyneemmälle tasolle.

 

Lihaskasvun ilman rasvan kertymistä (tai rasvanpolton aikana) maksimoivat 12 viikon Maksimoi lihasmassa -ruokavalio ja lisäravinne-ohjelma

Ravitsemus on tärkeää. Siksi mukana on:

 • Tarkat ruokavaliot, joissa on sinulle kokoosi, aktiivisuuteesi ja tavoitteeseesi nähden juuri oikea määrä energiaa. Sinun ei tarvitse arvuutella, mitä ja minkä verran pitää syödä, jotta tuloksia tulee.
 • Massaa ilman rasvaa -mallini energialisäykseen. Tällä mallilla lukuisat 20-60+ vuotiaat asiakaani ovat lisänneet, 2, 3, 5, 7, jopa 14,6 kiloa lihasmassaa kehoonsa minimaalisella rasvakertymällä harjoitussylkeillä harjoitussykleillä, joiden kestot ovat vaihdelleet 2 kuukaudesta 1,5 vuoteen.
 • Opit mitä ei IKINÄ kannata tehdä massakauden aikana. Valitettavasti arvioilta 90-95% lihasmassaa tavoittelevista tekee tämän ravintovirheen.
 • HUOM! Jos haluat polttaa samalla rasvaa kehostasi, mukana on ohjeistus myös tähän (vinkki: Voit silti kasvattaa lihaksia nopeasti, sillä samanaikainen lihaskasvu ja rasvanpoltto on erittäin mahdollista, uusimman tutkimustiedon ja lukuisien asiakas-case -seurantulosten mukaan myös kokeneille treenaajille, KUN käytössä on oikeast menetelmät).
 • 24/7 -palautumis- ja kehittymiskello. Kehitin tämän ravitsemusmenetelmäni 2010-luvun alussa ja olen viilannut sitä uusimpien tutkimuslöydösten perusteella. Kello toteutetaan helpolla tavalla tavallisella lähikaupan ruualla. Tämä kello tuo ravitsemukseen mukaan kriittisen tärkeän (ja usein unohdetun) ravinnon ajoituksen. Virheet määrän ja koostumuksen ajoituksessa saattavat jopa puolittaa lihaskasvun. Vinkki: Palautumisjuoma ja treeniä seuraava ateria EIVÄT ole keskeisin osa tätä mallia.
 • Otat käyttöösi uuden, ”tutkan alla” lentäneen urheiluravinteen, joka tutkitusti lisää treenitehoasi lihasmassaharjoittelussa. Olen ajanut tätä lisäravinnetta sisään systemaattisesti vuodesta 2019 alkaen, ja tulokset ovat olleet erittäin lupaavia.
 • Opit, mikä lihaksen hajotusta (sitä tapahtuu aina treenissä) ehkäisevät lisäravinne sinun kannattaa ottaa käyttöön, jos haluat maksimoida tuloksesi.
 • Opit kaiken oleellisen kreatiinin käytöstä. Opit esimerkiksi, miten vältät yleisen (ja tosi kalliksi tulevan) kreatiinivirheen.
 • Opit ruoka- ja ravintojipon, jonka avulla voit helposti varmistaa, että entistä suurempi osa syömistäsi kaloreista päätyy rasvan sijasta lihakseksi (vihje: Ruokapäiväkirjojeni mukaan 79% naistreenaajista ja hämmentävät 94% miestreenaajista tekee tämän virheen tässä ravitsemusasiassa).
 • Opit, mitkä erittäin yleiset ajoitusvirheet ruokailussa voivat hidastaa lihaskasvua jopa 30-50% (vinkki: kyse EI ole tässäkään palautusjuomasta tai palautumisateriasta).

 

Seurantamenetelmä, joka varmistaa tuloksesi ja nostaa treenimotivaation liekkeihin! 

Valmennuksessa saat käyttöösi 19 vuoden aikana aukottomaksi viilaamani seurantamenetelmän. Yksi suurimmista puutteista ja epäkohdista valmennuksessa on se, että et tiedä tarkalleen, mitä tapahtuu. Jos seurantasi on vain painon tai täysin järjettömien ”peilikuva kertoo parhaiten” -kommenttien varassa, voi olla että teet turhaa työtä viikkoja, jopa kuukausia.

Juuri tästä syystä olen kehittänyt asiakastyössä aukottoman seurannan, jolla varmistamme tulokset. Asiakkaani eivät KOSKAAN tee turhaa työtä. Suunnitelmaa viilataan HETI, jos näyttää, että kehitys ei etene toivotusti. Ei viikkojen tai kuukausien päästä ”sormia ristissä pitäen”. Tässä valmennuksessa saat käyttöösi tämän seurannan, joka avulla:

 • Opit, mitä muuta kannattaa painon lisäksi seurata. Kun opit tämän 19 vuoden aikana kehittämäni yksinkertaisen, mutta tehokkaan seurantamallin, voit hyödyntää sitä vaikka koko loppuelämäsi!
 • Varmistat muutamalla yksinkertaisella ja nopealla kotikonstilla, että kehityt juuri oikeaan suuntaan.
 • Ja jos sinulle tulee pientäkään epäilystä siitä, eteneekö homma juuri niin kuin pitää, voit kysyä minulta välittömästi. Tämän seurannan tietojen perusteella mikään ei jää arvuuttelen varaan!
 • Näet poikkeukselliset tuloksesi ja kehittymisesi jatkuvasti, ja se motivoi tekemään vielä laadukkaammin työtä ja innostut sekä kehityt entistä nopeammin!

Tämä poistaa turhauttavan pähkäilyn siitä, kehitytkö vai et. Sinun ei tarvitse arvuutella tätä. Näin jatkat treeniä luottavaisin mielin! Menet salilla aina valtavalla innolla, kun tiedät, että annat siellä taas ärsykkeen, joka kasvattaa kroppaasi takuulla merkittävän määrän lihasta!

 

Suomen kokeneimman kropanmuokkaus- ja lihaskasvu-ekspertin etätuki 

Pääset kysymään kaikki askarruttavat kysymykset Suomen kokeneimmalta lihaskasvu-ekspertiltä, joka on ratkaissut tuhansien treenaajien lihaskasvuongelmat. Valitettavasti monissa valmennuksissa valmennuksen ”keulakuvasta” näkyy vain perävalot sen jälkeen kun maksu on tilillä. Etätuessa (jos sellainen niissä on) kysymyksiin vastaa ja mahdollisia ongelmia ratkoo assistentti, joka ei välttämättä valmenna tai itse edes  harjoittele. Tässä valmennuksessa on toisin. Vastaan itse henkilökohtaisesti kaikkiin kysymysiisi.

 • Etätukiryhmässä voit kysymä kaikki askarruttavat kysymykset ja saat niihin vastauksen saman päivän aikana
 • Jos jostain syystä kehittyminen arveluttaa, saat heti vastauksen siihen, mitä voisit parantaa tekemisessä tai vaihtoehtoisesti, jos kaikki menee kuten pitääkin, saat varmistuksen siitä. Tämä poistaa siis kaiken arvuuttelun siitä, onko esimerkiksi ruokavalion energiamäärä oikea, millaisella liikkeellä voit korvata esimerkiksi mahdollisesti itsellesi epäsopivan liikkeen, miten toimit mahdollisissa eteen sattuvissa poikkeustilanteissa ruuan kanssa (niitä tulee meille kaikille välillä, eivätkä ne estä tuloksia, kun ne hoidetaan oikein) jne.
 • Etätukiryhmä on ikään kuin ”suljettu salaseuramme”, jossa myös sopivasti kannustamme ja ”potkimme” toisiamme entistä parempiin tuloksiin! 

 

Nyt alkaa investointi itseesi…

Valmennuspaikkani ovat täynnä vuoden 2024 loppukevääseen. Saan kuitenkin päivittäin tiedusteluita valmennuksesta. En tykkää tarjota innostuneille ihmisille ”ei-oota”. Siksi tarjoan tämän valmennuksen verkkokokonaisuutena. Sen kehittäminen huippuunsa on  vienyt lähes 20 vuotta ja tuhansia ja tuhansia tunteja hikistä työtä tiede ja käytäntö yhteen nivoen…

Siksi uskallan väittää, että tämä ”Maksimoi lihasmassa” -valmennus on…

 

Edistyksellisin ja Suomen (ja kenties koko maailman) laajimpaan, systemaattiseen lihasmassavalmennuskokemukseen perustuva kokonaisuus lihasmassan kasvatukseen… :  

Saat siis itsellesi tuon kaiken, mitä tarvitset systemaattiseen tulosten tekoon. Ohjelmat, ruokavaliot, lisäravinne-ohjelmani, seurantamenetelmäni ohjeistuksineen ja etätuen, jossa vastaa mahdollisiin kysymyksiisi henklökohtasesti.

Valmennuksen arvo:

Henkilökohtainen, lihasmassaoptimoitu valmennukseni 3 kuukauden ajaksi kustantaa normaalisti:

1443 €

 

Kokonaiskustannukset ovat siis normaalisti vähintään 1443 €…

 

En kuitenkaan veloita tästä valmennuksesta 1443€

 

Vaan saat koko kattavan valmennuksen…

 

197 € (normaalihinta 197 €) investoinnilla itseesi! 

 

Tämän valmennukseen pääset mukaan 197 € (!!!) kerta-investoinnilla itseesi. 

Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Tämä tekee 3 kuukauden valmennuksen päivähinnaksi 2,19 €! 

Joten mietinkin, kumpi on sinulle tärkeämpää? 

 • 2,19 € päivässä, vai turhauttavan lihasmassatasanteen murskaaminen päreiksi?
 • 2,19 € päivässä, vai poikkeuksellisten ja huomiota herättävien lihaskasvutulosten tavanomaisten tulosten sijasta?
 • 2,19 € päivässä, vai massan kerryttäminen LIHAKSIIN rasvan lisääntymisen sijasta, ilman arpapeliä siitä, mitä tapahtuu?
 • 2,19 € päivässä, vai Suomen kokeimman lihaskasvu-ekspertin tuki ongelmatilanteissa sen sijaan, että luottaisit ”oman elämänsä personal trainereiden” vinkkeihin salilla tai netissä.
 • 2,19 € päivässä, vai paitsi kehittävien myös kropan ehjänä pitävien harjoitteiden tekeminen innostuneesti, sen sijasta että tuskailisit jatkuvien kremppojen, vammojen ja muiden treenikeskeytysten kanssa?
 • 2,19 € päivässä, vai maskuliinisten lihasmuotojen tuoma ”wow” -efekti treenikavereilta, tutuilta, puolisolta tai muilta vastakkaisen sukupuolen edustajilta? ;)

Ukson, että vastaus on aika selkeä.

Miksi tämä valmennus voi olla lopulta ”ilmainen” ja jopa kasvattaa pankkitiliäsi jo 3 kk ainana? 

Ja tiedätkö mitä? Kun ilmoittaudut tähän valmennuseen todennäköisesti SÄÄSTÄT rahaa. Enkä nyt tarkoita pitkän aikavälin terveyssäästöjä, jotka voivat olla tuhansien, kymmenien tuhansien, jopa satojen tuhansien arvoisia (voitko laittaa hintaa terveydellesi tai esimerkiksi luuston kunnollesi?). Nimittäin…

Kun syöt terveellisesti ja jätät pois epäterveellisiä ruokia ja mahdollisia turhia lisäravinteita, esimerkiksi ruokalaskusi tippuu yleensä niin paljon, että valmennus maksaa itsensä takaisin jo hyvissä ajoin ennen 3 kuukautta, kuten se teki eräälle 2 kuukauden valmennuksessa mukana olleelle, kulujaan seuranneelle asiakkaalleni:

Valmennus paitsi tuottaa tuloksia, myös maksaa itsensä takaisin jo yleensä hyvissä ajoin ennen valmennuksen päättymistä.

 

Nyt on siis sinun vuorosi aloittaa matka kohti tuloksia ja muokata kroppasi täysin uuteen uskoon!

 

 

 

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -lihasmassatakuulla!  Nyt pääset vielä mukaan hinnalla  197 €  Se on 2,19 € per päivä! 

Lähdetkö mielummin yhdelle illalliselle..tai investoit 3 kuukauden ajan yhteen super-tarjous -kahviin päivässä, muiden lihasmassatuloksiin turheutuneiden, housun ylänappejaan kiristävän mahan tieltä aukovien joukossa.. VAI teetkö asialle joitain ja investoit yhden illallisen tai parin kuukauden kahvien sijasta tähän valmennukseen?

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 3 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan lihaksikkaampi. Kädet ovat ohuet. Hartia ovat kapeat. Peilikuva irvistelee. Maha pullottaa. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta (ja kenties liikumattomuuden terveysriskeistä) on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 3 kk päästä elämäsi kunnossa. Paidat puristavat hartioista ja käsivarsista –eivät mahasta, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella valmennusmenetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

 

Tämän valmennukseen pääset mukaan 197 €  kerta-investoinnilla itseesi. Valmennuksen normaalihinta 0n 197 €.

Tällä loistavalla edulla voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen VALMENNUKSEEN ILMOITTAUMINEN PÄÄTTYY! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Ja hyödynnä ennakko-etusi ja ”etuajo-oikeutesi” tähän poikkeukselliseen menetelmään ja aloita tulosten teko NYT (tai haluamanasi ajankohtana lähitulevaisuudessa, sillä materiaalit ovat verkossa 6 kk hankkimispäivästäsi)  hyppää mukaan!

 

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla olevan linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI (tai haluamanasi ajankohtana lähitulevaisuudessa, sillä materiaalit ovat verkossa 6 kk hankkimispäivästäsi)!

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ! 

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan Liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli)👉 TÄÄLLÄ!

 

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI tai lähitulevaisuudessa, sillä materiaalit ovat verkossa 6 kk hankkimispäivästäsi!

Kun teet ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja voit aloittaa halutessasi heti. Saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

Timon 100% rahat takaisin -lihasmassa-tulostakuu!

Olen varma, että saat ”Maksimoi lihasmassa”-valmennuksella tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi lihasmassaharjoittelun ja kropanmuokkauksen suhteen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää, olet joko 12 viikon päästä lihaksikkaampi, tai palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

 

Usein kysytyt kysymykset:

Kysymys: ”Tämä on aika hintava valmennus. Normaalihinta on 197 €. Mietin 49 euron settiä. Miten tämä eroaa sellaisesta?”.

Vastaus: Ymmärrän pointtisi, Jokainen kokee hinnan omalla tavallaan. Hinta ja laatu ei kuitenkaan ole sama asia. Tämä ei ole oikea valmennus ihmisille, jotka etsivät vain halvinta tarjousta netistä. Jos haluaa investoida halvimpaan ja junnata paikallaan useilla valmennuksilla kuukaudesta ja vuodesta toiseen, mikä minä olen sitä estämään :) Jos taas haluat investoida hieman enemmän sadoilla asiakkailla tulosvastuullisessa PT-työssä Suomen laajimmalla kokonaisuudella kehitettyihin takuuvarmoihin menetelmiin, tämä valmennus on oikea sinulle!

Eräs 46-vuotias mies-asiakkaani totesi pari viikko sitten seuraavasti hankittuaan 4 kuukaudessa 3,2 kiloa lihasta samalla rasvaa polttaen, ja ajankäytöllisistä syistä vain 2 krt viikossa salilla treenaamalla (tässä valmennuksessa treenaat 4-5 kertaa viikossa, joka voi tuoda hieman erilaisia tuloksia). ”Mietin alussa eri vaihtoehtoja ja eihän tämä halvin ollut… Mutta ajattelin, että kun tähän ryhtyy, niin haluan parasta. Kannatti tehdä tämä valinta!”.

Kysymys: Pitääkö harjoitella kuntosalilla?

Vastaus: Kyllä pitää. Asiakkaani ovat tehneet ”kokonaisvaltaiseen kropanmuokkaukseen” keskittyvissä verkkovalmennuksissa fantastia tuloksia vähäisin välinein olohuoneessa. Mutta tässä valmennuksessa ei ole kyse siitä. Tässä on kyse erittäin systemaattisesta lihasmassan kasvatuksesta. Tarvitset siihen kuntosalin tai kotiin runsaampaa salivälineistöä (ks. seuraava kysymys).

Kysymys: Minulla on kotisali. Onnistuuko siellä?

Vastaus: Kyllä, jos sinulla on seuraavat välineet: Säädettävä levytanko, penkkipunnerruspenkki, käsipainoja ja vastuskuminauhasetti, sekä mielellään leuanvetotanko. Näillä onnistuu soveltaa sen verran hyvin, että voin suositella valmennusta.

Kysymys: Entä korona? Mitä jos en pääse tai en halua mennä salille?

Vastaus: Ei hätää. Olen järjestänyt valmennukseen toiminnon, jonka avulla voit aktivoida valmennuksen käyttöösi haluamanasi ajankohtana, jos et pääse tai halua mennä salille ennen kuin koronatilanne rauhoittuu ja rokotukset alkavat purra.

Kysymys: Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai luentotallenteista?

Vastaus: Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

 

Kysymys: Sain mainioita tuloksia ”Läskit pois ja lihasta tilalle”/Kesäkuntoon 2 kuukaudessa/Karista kesäkilot 2 kuukaudessa/Karista joulukilot 2 kuukaudessa/Soturitreenin salaisuudet -valmennuksillasi. Onko tämä sama valmennus/onko harjoittelu samanlaista?

Vastaus: Ei ole sama valmennus, eikä harjoittelu ole samanlaista. Tämä on täysin erilainen valmennus, joka tähtään vain ja ainoastaan lihasmassan maksimointiin. Voit valmennuksen aikana myös polttaa rasvaa, mutta kaikki harjoituksellinen tekeminen tähtää lihasmassan maksimointiin jo harjoitelleella ihmisellä.

Kysymys: Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Vastaus: Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kohdallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Jos jostain hyvin, hyvin poikkeuksellesta syystä toteutat valmennuksen ohjeet, mutta lihas ei kasva, saat rahasi takaisin 100% Timon lihasmassa -takuun kautta.

Kysymys: Halua polttaa myös rasvaa kropastani. Sopiiko tämä valmennus minulle? 

Kyllä. Tämä menetelmä on niin pitkälle viely, että lihas kasvaa todella, todella tehokkaasti myös energiavajeessa (kuten lukuisista asiakasesimerkeistäni olet yllä nähnyt). Kun rasva palaa tehokkaasti ja lihas kasvaa, kiinteyttävä vaikutus saa parhaillaan leuat loksahtamaan laittiaan!

Kysymys: Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle ollenkaan?

Kyllä, tämä nimenomaan sopii sinulle. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, vaan nostaa korpan painoa, olet täsmälleen oikeassa paikassa. Tässä valmennuksessa iso lähtökohta on ”puhdas massakausi” -menetelmäni, jolla lisäät lihasmassaa ja painoa ilman atleetisen ”lookin” kadottavaa rasvan kertymistä.

Kysymys: Miten ”Maksimoi lihasmassa” -valmennus poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Ohjelma ei ole kopio kilpailevan kehonrakentaja tai Athletic Fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit.

Ohjelman sisältö perustuu 20 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

 

Kysymys: Miksi et näytä instagramissa omia treenikuviasi? Eivätkö menetelmät toimi itselläsi, kun ne kerran toimivat niin hyvin muilla?

Vastaus: Heh, kiitos aiheellisesta kysymyksestä! :) Minulle toimivuuden mittari on se, millaisia tuloksia asiakkaani saavat keskimäärin. Ei se, monta tykkäystä saan poseerauksestani Instagramissa. Suhtautuisin varauksella valmentajiin, jotka esittelevät enemmän omia kuin asiakkaidensa tuloksia.

Menetelmien toimivuuden mittari nimittäin on se, miten hyviä tuloksia ne keskimääräisesti ja toistuvasti tuottavat keskimääräisillä ihmisillä. Ei se, onko joku super-genetiikan omaava fitness- tai kehonrakennushirmu päässyt niillä kuntoon.

Joskus myös kuulen kommentteja: ”Hyvä puhua, kun on itse ollut aina huippukunnossa!”. No… EN ole itse ollut aina huippukunnossa. Vasemmassa kuvassa olen 25 kg ylipainoinen, rasvaprosenttini on yli 30%. Oikeanpuoleisessa kuvassa omien menetelmieni tuloksia itselläni, rasvaprosentti 7,2% ja kehossa 8,4 kiloa enemmän lihasta.

 

 

Aloita oma matkasi kohti lihasmassatavoitettasi NYT, sillä jos et aloita, mitään ei tapahdu!

Lihasmassan hankkimisessa, ihan niin kuin missä tahansa muussa hommassa, ensimmäinen askel on se välttämättömyys. Vain aloittamalla voit saada tuloksia. Vain tekemällä asioita eri tavalla kuin ennen voit saada erilaisia tuloksia. 

Joten aloita nyt.

Jos et aloita, olet 3 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan lihaksikkaampi. Kädet ovat ohuet. Hartia ovat kapeat. Peilikuva irvistelee sinulle. Maha pullottaa. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta (ja kenties liikumattomuuden terveysriskeistä) on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 3 kk päästä voit olla elämäsi kunnossa…

Tämä asiakaani hankki 2,3 kiloa lihasta 2 kuukauden kesäkuntoprojektissamme. Samalla rasvaprosentti tippui 16,1% tasosta 6,8% tasoon. Mietinkin, mikä on sinun tavoitteesi 3 kuukaudelle, kun hyppäät mukaan tähän valmennukseen?

 

Paidat puristavat hartioista ja käsivarsista –eivät mahasta, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

Joten hyppää mukaan NYT!

 

Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella valmennusmenetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

Tämän valmennukseen pääset mukaan 197 € (!!!) (Normaalihinta 197 €)kerta-investoinnilla itseesi. 

Tällä loistavalla edulla voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen VALMENNUKSEEN ILMOITTAUMINEN PÄÄTTYY ! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Joten hyödynnä ”etuajo-oikeutesi” tähän poikkeukselliseen menetelmään ja aloita tulosten teko NYT (tai haluamanasi ajankohtana)  hyppää mukaan!

(HUOM! Voit myös aktivoida nyt hankkimasi valmennuksen käyttöösi haluamanasi ajankohtana. Voit siis aloittaa tämän myöhemmin, jos olet jo ilmoittautunut aikaisemmin alkavaan valmennukseen tai haluat pysyä poissa salilta koronan ajan, sillä tässä valmennuksessa ei ole koti-ohjelmia. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valitsemastasi aloitusajankohdasta)

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla olevan kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI ja lähitulevisuudessa.

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan Liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli)👉 TÄÄLLÄ!

 

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI (tai haluamanasi ajankohtana lähitulevaisuudessa, sillä materiaalit ovat verkossa 6 kk hankkimispäivästäsi)!

(HUOM! Voit myös aktivoida nyt hankkimasi valmennuksen käyttöösi haluamanasi ajankohtana! Voit siis aloittaa tämän myöhemmin, jos olet jo ilmoittautunut aikaisemmin alkavaan valmennukseen tai haluat pysyä poissa salilta koronan ajan, sillä tässä valmennuksessa ei ole koti-ohjelmia)

 

Kun teet ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja voit aloittaa HETI (TAI lähitulevaisuudessa, sillä materiaalit ovat verkossa 6 kk) saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

Timon 100% rahat takaisin -lihasmassa-tulostakuu!

Olen varma, että saat ”Maksimoi lihasmassa”-valmennuksella tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi lihasmassaharjoittelun ja kropanmuokkauksen suhteen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää ja olet joko 12 viikon päästä lihaksikkaampi, tai palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

 

ps. Jos näiden kattavien kuvausten vastausten jälkeen Sinulle heräsi vielä kysymyksiä valmennuksesta, laitapa minulle mailia timo.haikarainen@th-valmennus.com

Back to top