Maksimoi lihasmuodot: 3 kuukauden verkkovalmennus Sinulle, joka haluat tehokkaasti lihaskasvua!

Kasvata sporttisia ja kiinteitä muotoja tuovaa, aineenvaihduntaa kiihdyttävää ja luustoa vahvistavaa lihasta 0,5, 1, jopa 1,5 +kg/kuukaudessa ilman sporttisen vaikutelman pilaavaa rasvan kertymistä. Halutessasi rasvaa samalla polttaen.

12 viikon”Maksimoi lihasmuodot” -menetelmä ja valmennus uudistaa käsitykset naisten lihaskasvumahdollisuuksista!

Suomen kokenein PT, Timo Haikarainen tuo ensimmäistä kertaa ”suurelle yleisölle” edistyksellisimmät, huomiota herättäneet lihaskasvumenetelmänsä, joita hän on tähän asti käyttänyt vain henkilökohtaisessa live-valmennuksessa 20, 30, 40 ja 50+ vuotiailla nais-asiakkaillaan!

 

Hyvä tavoitteellinen naisharjoittelija: Jos tavoitteenasi on lisätä lihasmassaa nopeasti ilman merkittävää rasvan kertymistä (tai rasvanpolton ainana), tämä on tärkein eteesi tullut viesti.

 

Esimerkkejä ”Maksimoi lihasmuodot” -valmennuksen menetelmää käyttäneistä nais-asiakkaistani. Lisää näistä esimerkeistä (esim tarkat tulosluvut) ja lihaskasvusta voi lukea alla olevasta tekstistä.

 

Haikaraisen Timo tässä moi! Ennen kuin kerron lisää tästä menetelmästä, itsestäni,  haluasin kysyä sinulta pari asiaa:

 • Haluatko käynnistää paikallaan polkevan lihaskasvun tai tehdä siitä selkeästi nykyistä nopeampaa?
 • Oletko turhautunut tähän: Kun yrität kasvattaa sporttisia lihasmuotoja, paino tuntuu kertyvän vain rasvaksi ja et saa todella näyttää atleettista kuntoa esiin?
 • Oletko kyllästynyt siihen, että käyt salilla, mutta se ei juuri näy päälle päin?
 • Haluatko haastaa itsesi innostavilla menetelmillä, jotka ovat tuottaneet 0,5, 0,75, 1, jopa 1,6 kg kuukaudessa lihaskasvua jopa kokeneille harjoittelijoille?
 • Haluatko optimoida aineenvaihduntasi lisäämällä aineenvaihduntaa kiihdyttävää lihaskudosta?
 • Haluatko optimoida luuston kuntosi lisämäässä lihasten määrää ja voimaa? (tämä ”ajaa” suoraan luiden vahvistumista)
 • Haluatko oppia lihaskasvusta?
 • Haluatko nousta salisi ja kahvipöytien puheenaiheeksi kauniin sporttisten lihasmuotojesi nopean kehityksen ansiosta?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ”Kyllä”, lue eteenpäin!

Mutta ensin, en halua haaskata aikaasi, joten korostan heti, että…

Tämä valmennus ei sovi kaikille!

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, en suosittele sinulle tätä valmennusta:

 • Olet täysi aloittelija kuntosalilla. Tämä valmennus ei sovi täydelle aloittelijalle. Se on liian haastava. Sinulla tulee olla joko vähintään 6 kuukauden kokemus kuntosaliharjoittelusta tai jokin seuraavista verkkovalmennuksistani käytynä (silloin riittää 2-4 kk kokemus, sillä olet taatusti tottunut systemaattiseen ja tehokkaaseen treeniin): Superkiinteytys, tai Karista joulukilot 2 kuukaudessa TAI Soturitreenin salaisuudet.
 • Et ole valmis harjoittelemaan 5-6 kertaa viikossa. Tässä valmennuksessa harjoitellaan salilla 3-5 kertaa viikossa ja tähän pitää vähintään olla mahdollisuus. Muuten en suosittele tätä valmennusta.
 • Jos et ole valmis tekemään lujasti työtä tulostesi eteen. Tulokset tulevat ennen työtä vain sanakirjassa. Joten jos et ole valmis haastamaan itseäsi kunnolla, suosittelen jättämään tämän valmennuksen väliin.
 • Jos ”pelkäät liikaa lihasmassaa”. Jos haluat harjoitella jotain muuta tarkoitusta kuin tehokasta lihasmuotojen kehitystä varten, suosittelen jotain muuta valmennusta. Tässä valmennuksessa on yksi ainoa päätavoite: Kehittää tehokkaasti sporttista lihasten määrää. Totta kai saat samalla lisää voimaa, voit halutessasi polttaa rasvaa kropasta, saat henkistä lujuutta, virtaa arkeen ja esimerkiksi itseluottamusta jatkuvien onnistumisiesi takia, mutta haluan tehdä selväksi, mikä homman päätavoite on!
 • Jos haet PELKKÄÄ rasvanpolttoa, ,etkä ole kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta. Tässä valmennuksessa voit valita myös rasvanpolttotulokulman, jolloin kehität lihaksiasi ja poltat rasvaa samaan aikaan, mutta jos et erityisemmin halua kehittää lihaksiasi tai et ole aidosti todella innostunut kuntosaliharjoittelusta, suosittelen jotain muuta valmennusta.

Näin kehitin tämän valmennuksen: Tie lihaskasvu-ongelmien ratkaisuun ja lihastulosten tuottamiseen ilman arpapeliä

 

 

Moikka! Olen Haikaraisen Timo, liikuntabiologi (LitM) ja personal trainer Jyväskylästä. Minut tunnetaan myös Suomen kokeneimpana PT:nä ja tehtyäni yli 30 000 face-to-face PT-valmennuskertaa.

Viimeiset 22 vuotta olen käyttänyt kaiken liikenevän ainakin parhaiden lihasmassa- ja rasvanpolttomenetelmien kehittämisen.

Tie ei aina ole ollut helppo. Aloitin kuten suurin osa oman ikäpolveni ihmisistä teki: Luin kehonrakennuslehdistä ohjeita ravitsemukseen kuntosalitreeniin. Internetin yleistyttyä pyörin nettisivuilla ja keskusteluryhmissä, joissa löytyi kaikenkarvaisia eksperttejä jakamassa neuvoja. Nämä neuvot oli yleensä kopioitu joiltain muilta, jotka taas olivat kopioineet ne esimerkiksi anabolisia steroideja käyttäviltä kehonrakentajilta. Oli niin tai näin, neuvojalla ei yleensä ollut muuta kuin omakohtainen kokemus siitä, toimiiko jokin vinkki vai ei. Yleensä ei sitäkään.

 

Käytin näitä yleisiä vinkkejä asiakastyössä ja pian huomasin kaksi asiaa: Asiakkaani eivät kehity optimaalisella tavalla ja toiseksi: Heillä on koko ajan jokin paikka kipeänä ja tauot harjoittelussa vievät ne vähätkin tulokset

Olin todella turhautunut, kun ”tein kaiken niin kuin pitää” ja silti asiakkaani lähinnä lihoivat plussakalorikausilla ja lihaskasvu oli aika mitätöntä. Jos yritimme kasvattaa lihasta samaan aikaan rasvanpolton kanssa, sekin toimi tosi heikosti. Rasvaa lähti hieman, mutta samalla lähti myös lihakset.

Olin jo lopettaa PT-hommat epäonnistumisten takia vuoden 2004 tienoilla. Ajattelin hakea silloin jo liikuntatieteen kanditaattina ”siistiin sisätyöhön” esimerkiksi jonkin kuntotestaus-aseman liikuntafysiologiksi tai opettajaksi. Silloin ei tarvitsisi olla vastuussa asiakkaiden tuloksista, jotka olivat hyvin vaisuja…

 

Venäläisen valmentajan luento herätti minut ja sain aikaan läpimurron lihasmassaharjoittelussa 

Onneksi päätin vielä yrittää ja osallistuin lokakuussa 2004 voimavalmennusseminaariin Kuortaneen urheiluopistolla. Siellä venäläinen valmentaja esitteli kolmiloikkaajan harjoittelua. Valmentajan esitelmässä ei ollut mitään show-meininkiä. Ei mitään täytetarinaa. Ainostaan systemaattista, tieteeseen perustuvaa tekemistä, jossa jokaisella harjoitteella oli tarkoitus. Jokainen pieni palanen harjoittelussa seurasi toistaan tarkalla logiikalla, kun treeniviikot etenivät.

Ohjelmat näyttivät silti yksikertaiselta toteuttaa. Mutta ne olivat täynnä tieteen uusimpia jippoja ja salaisuuksia, joilla sai aikaan poikkeuksellisia tuloksia.

Lähdin esityksestä hämmentyneenä. Kuten moni muukin valmentaja. Kuulin nimittäin kommentteja: ”Huh huh, ei tuolla tavalla voi Suomessa valmentaa!”, ”Joo, hyviä teoriota. Nimenomaan teorioita, hah!”. Päätin kuitenkin jättää nämä ”epäilevät tuomaat” omaan arvoonsa.

Aloin HETI seminaarin jälkeen muokkaamaan lihasmassaharjoitteluani tuon venäläisen valmentajan ajatusten pohjalta. Menin neljäksi päiväksi yliopiston kirjastoon ja kaivoin esiin kaikki maisteri-ohjelman voimaharjoittelutieteen luentomme ja tutkimusraportit. Levitin ne kirjaston ryhmätyöhuoneen isolle pöydälle. Vertasin niiden sisältöä yleisiin lihasmassa- ja ravitsemusmenetelmiin, joilla nykyäänkin suurin osa ihmisistä treenaa…

 

Löysin yleisistä lihasmassaohjelmista ja ruokavalioista hämmentäviä puutteita…

Käytännössä kaikesta tyypillisestä lihasmassaharjoittelusta  puuttui (ja puuttuu edelleen) muun muassa: Määrävaihtelun systematiikka, oikein ajoitetut ja oikein tehnyt kevennykset harjoittelussa, lihaksen kaikkien osien maksimaalisen kasvun tieteellisesti takaava liiikevalinta, systemaattinen ja tieheä tulosseuranta, liikuntapsykologian ”mentaalikeinojen” huomioiti treenin tehostamisessa ja motivaation kasvattamisessa, urheiluravitsemustieteen oikeasti merkityksellisten seikkojen huomioiti hyödyttömien lisäravinteiden ottamisen sijasta, ja niin edelleen.

Hylkäsin suuren osan perinteisistä ajatuksista ja ryhdyin kokeilemaan täysin erilaisia lähestymistapoja. Otin myös mukaan tiheää seurantaa, jonka avulla näin viikkotasolla, miten asiakkaani kehittyivät. Pyrin siihen, että kehitys laukkasi eteenpäin jokaisella seurannalla. Jos näin ei käynyt, muutimme asioita.

 

Asiakkaideni harjoittelu ja ravitsemus muuttui täysin, ja tulokset räjähtivät katosta läpi!

Muutin harjoittelun totaalisesti ja ohjelmat alkoivat näyttää hyvin erilaisilta. Samoin muutin ruokavaliota radikaalisti. Aloin panostaa aivan muihin asioihin, joita internetissä ja keskustelupalstoilla käskettiin tekemään. Heitin syrjään bulkkaukset massanlisääjillä. Vähensin monessa tilanteessa proteiininsaantia. Karsin pois toimimattomia ja jopa kehitykselle haitallisia lisäravinteita (kyllä, monet usein suositellut lisäravinteet HIDASTAVAT tutkitusti kehittymistä!) Vaikutin ruokavalion tiettyihin laatutekijöihin, joilla on tutkitusti suora vaikutus kehittymisnopeuteen, vaikka ne sysätään yleensä sivuun.

Vuonna 2016 päätin, että on aika jakaa hieman näitä kehitystyön tuloksia henkilökohtaisia asiakkaitani suuremmalle yleisölle. Julkaisin silloin best seller-kirjani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto -tee tuloksia ennätysajassa Suomen kokeneimman PT:n menetelmillä.”

Olen tuonut monia lihaskasvua tukevia ajatuksia esiin myös aikaisemmissa verkkovalmennuksissani.

Ja olen todella mielissäni ja kiitollinen palautteesta ja tuloksista, joita asiakkaani ovat saaneet!

 

Tulokset ovat herättäneet myös epäilyä… ymmärrettävästä syystä

Asiakkaideni tulokset ”maksimoi lihasmassa” -menetelmälläni ovat olleet mainioita. Ne ovat herättäneet valtavaa innostusta asiakkaideni treenielämässä, uteliaita kyselyitä salilla ja saunailloissa ja todella hienoja buusteja arkijaksamisessa ja voimatasoissa. Mutta valitettavasti ne ovat myös aiheuttaneet kateutta ja epäilyjä: ”Ei ole mahdollista. Mieskään ei voi hankkia lihasta kuin 1-2 kiloa vuodessa, naisista puhumattakaan!”

Ymmärrän nuo kommentit toisaalta hyvin, sillä suurin osa lihaskasvua koskevasta ”yleistiedosta” (kuten maksimissaan 1-2 kg lihasta vuodessa, naisilla vielä vähemmän) on aivan väärää. Itse olen oppinut jo niin kovanahkaiseksi, etteivät syytökset epärehellisyydestä itseäni loukkaa, mutta asiakkaitani kohtaan esitettynä ne ovat erittäin epäkohteliaita ja loukkaavia. Samoin ne kampittavat ihmisiä, jotka haluaisivat parempia tuloksia, mutta epäilevät omia mahdollisuuksiaan.

Jätetään kuitenkin nämä syytökset omaan arvoonsa. Pidetä katse mahdollisuuksissa!

Nimittäin lihakasvu-fokuksen aivan uudelle tasolle vievää verkkovalmennusta en ole vielä aikaisemmin lanseerannut. Nyt sen teen. Siksi, että haluat tuoda nämä voimakkaat menetelmät ”suurelle yleisölle”. Ja samalla ehkä vähän ”näpäyttää” pessimisti-valistajia ;) Mutta ennen kaikkea haluan tarjota Sinulle fantastisia tuloksia ja auttaa kropanmuokkaus-unelmasi tottamisessa!

 

Esittelyssä ensimmäistä kertaa: 12 viikon ”Maksimoi lihasmuodot” -valmennus, joka tähtää lihaskasvun maksimointiin puhtain keinoin

Maksimoi lihasmuodot -verkkovalmennuksessa tuon ensimmäistä kertaa ”suuren yleisön” tietoon edistyksellisimmät lihaskasvumenetelmäni. Olen tähän asti käyttänyt niitä vain henkilökohtaisessa face-to-face -valmennuksessa.

Olen suunnitellut tämän 12 viikon verkkovalmennuksen niin, että se kampittaa 3 suurinta lihaskasvuhaastetta

Yleinen lihasmassa-ongelma no 1 : Lihas ei sitkeistä yrityksistä huolimatta kasva tai se kasvaa toivottua hitaammin

Lihaksen kasvuvauhdista liikkuu todella masentavaa ”tietoa”. Olet ehkä kuullut väitteen, että ”Lihasta voi puhtain keinoin kasvattaa 1-2 kiloa vuodessa! Naisilla kehitys on vielä hitaampaa!”.

Tämä on aivan totaalista kukkua! Kun tein lihasmassavalmennukseni ”tiedeuudistuksen”, kavoin jo silloin tietokannoista tiedon, jonka mukaan lihas voi kasvaa voimaharjoittelussa 0,5-1 kg kuukaudessa harjoittelun alkuvaiheessa. Kun luin tutkimusraportit, havaitsin että niissä harjoittelu ei ollut täysin optimaalista eikä ravitsemusta olut huomioita lainkaan. Siksi laadin omaan valmennukseen kovemmat tavoitteet.

Päätin lähteä nais-asiakkallaniaina 0,5 kg/kk minimitavoitteesta. Hämmästyin, kun pian monet asiakaani pääsivät 0,75-1 kg/kk,  jopa yli 1,5 kg/kk kasvuvauhteihin.

Suurimmat syyt siihen, että lihas EI kasva kyseistä vauhtia, ovat seuraavat:

-Väärä harjoitustieheys: Lihas treenataan liian harvoin. Silloin lihaksen niin sanotut ”rakennustyöläiset” eivät ole töissä koko ajan. Osa viikosta menee paikallaan junnaamiseen. ”Maksimoi lihasmuodot” -valmennuksessa harjoituksen kertamäärä ja tieheys on juuri optimaalinen siihen, että lihas kasvaa 24/7. Koko ajan.

-Väärä liikevalinta ja intensiteetti. Eri liikkeet kasvattavat tutkitusti lihasta eri kohdista. Tämä vaatii pitkälle vietyä niin kutsutun lihasmekaniikan ja toiminnallisen anatomian tuntemista. Useimpien harjoitusohjelmien laatijoilla ei tätä ylioptistotason tuntemusta ole, jolloin harjoitusohjemien määrästä ja liikkeistä osa menee hukkaan. Pahimmillaan ne ylirasittavat paikallisesti lihasta ja kehitys pysähtyy. Tämä on todellinen ”tupla-epäetu”: Osa lihaksen lihassoluista ei saa kasvuärsykettä ja ne, jotka saavat, saavat sitä liikaa ja eivät siksi kehity.

-Epäoptimaalinen harjoitusintensiteetti ja sen vaihtelut. Intensiteetti tarkoittaa voimaharjoittelutieteessä treenipainojen suhdetta maksimiin. Eli esimerkiksi suht tiukoissa 12 toiston sarjoissa on pienempi intensiteetti kuin tiukoissa 5 toiston sarjoissa, koska 5 toiston sarjoissa voi käyttää enemmän painoa. Nämä intensiteetin vaihtelut ovat todella tärkeitä siinä, että treeni a) stimuloi jokaisen lihassolusi kasvamaan maksimaalista vauhtia ja b) pitää treenitulokset kehittyvinä (jos treenipainot eivät kasva, ei kasva lihaskaan) ja c) varmistavat palautumisesi (jos et palaudu, et kehity, piste!).

”Maksimoi lihasmuodot” -verkkovalmennuksessa käytät parhaita menetelmiäni, joilla kampitat KAIKKI nämä ongelmat. Olen sisällyttänyt ohjelmiin kaiken saatavissa olevan tiedon juuri oikeasta harjoittelutiheydestä sekä liikekkeiden ja intensiteetin vaihtelusta. Eikä siinä vielä kaikki. Olen kenttätestannut ja viilannut nämä vaihtelut huippuunsa (mutta helposti toteutettavaan muotoon) satojen ja satojen asiakkaideni kanssa.

 

Usein väitetään, että naiset eivät voi kasvattaa lihaksia. Tai parhaillaan hankkia lihasta 0,5-1 kg vuodessa. Tämä naisasiakkaani kasvatti 3,5 kuukaudessa 5,4 kiloa lihasmassaa. Samalla rasvaa paloi 2 kiloa. Kroppa näytääkin täysin erilaiselta. Taustalla oli ”Maksimoi lihasmuodot” -verkkovalmennuksen harjoitusmenetelmä.

Lihaskasvu-ongelma 2. Lihasta lisätessä kroppaan tulee todella paljon rasvaa

Tämä on todella yleinen ongelma. Se perustuu useimmiten virheellisille ravitsemussuosituksille niin kutsutussa ”bulkkivaiheessa”, jossa lihasmassan kasvua tuetaan reippaalla syömisellä.

Ensin: Lihasta pystyy kasvattamaan myös rasvanpolton yhteydessä. Ja vieläpä todella tehokkaasti. Mutta jos kropan rasvaprosentti on jo sopiva(yleensä selkeästi alle 25%), silloin kannattaa lisätä energiaa ja pyrkiä ns. plussakaloreille. Mutta tämä tehdään käytännössä aina virheellisesti.

Olet kenties törmännyt seuraaviin vinkkeihin: ”Lisää energiaa joka viikko”, ”Painon pitää nousta noin kilo viikossa”, ”Muista vaan syödä PALJON!”. Nämä kaikki vinkit ovat, anteeksi suora kommentti, AIVAN HANURISTA! Mutta jos olet niitä käyttänyt, älä soimaa itseäsi. Olen itsekin tehnyt nuo kaikki virheet omassa harjoittelussani ja valmennuksessa. Mutta onneksi on olemassa parempi tapa.

Oloin kehittämään ”puhdas massa-kausi”-konseptiani todella voimakkaasti 2000-luvun lopulla. Tämä konsempti perustuu siihen, että ensiksi aloitetaan energiannosto-kausi riittävän matalalla energian saannilla. Sen jälkeen energiaa lisätään varovasti. Sitten seurataan tietyillä helpoilla kotikonsteilla, että homma etenee halutusti!

Tässä ”Maksimoi lihasmuodot” -valmennuksessa pääset käyttämäään näitä menetelmiä!

Olen todella iloinen siitä, että esimerkiksi valmennuskausilla 2019-2022 lukuiset asiakkaani ovat hankkineet 1,5, 2, 3, 4, ja jopa 5,4 kiloa lihasmassaa 3-6 kk projekteissa aivan minimaalisella rasvakertymällä!

Tämä asiakkaani hankki 4,2 kiloa lihasta vajaassa 3 kuukaudessa ”Maksimoi lihasmuodot” -menetelmällä. Paino nousi 67,8 kilosta 72,1 kiloon ja rasvamassa kasvoi samalla ”huimat” 0,1 kiloa ;)

 

Lihaskasvu-ongelma 3. Iän uskotaan rajoittavan kasvua enemmän mitä se oikeasti rajoittaa

Olen kuullut asiakkaikseni tulevilta naisilta alkutapaamisessa usein seuraavaa: ”Olisi pitänyt aloittaa salilla käynti 30 vuotta sitten, silloin olisin kehittynyt. Olen kuullut, ettei vaihdevuosien lähestyessä ja eritysti niiden alettua voi enää kehittyä ollankaan!”. Samoin minulle tulee usein asiakkaita, joiden ikä on jo reilusti yli 40 vuotta tai 50+ vuotta. He ovat huolissaan siitä, onko nopeasti lihastuvalle aineenvaihdunnalle ja katoaville lihaksille enää mitään tehtävissä?

Sanon tähän heti: ”Nämä ovat yleisiä uskomuksia. Mutta ne eivät pidä paikkaansa. Nyt ihan ensimmäisenä jätetään rajoittavat ajatukset pois ja lähdetään tekemään innostuneesti hommia. Se kyllä palkitsee, usko pois!”.

Saan usein epäileviä katseita, mutta kun on ensimmäisten seurantojen aika, ääni kellossa muuttuu!

Ja kyllä, kroppamme menettää lihaskasvukapasiteettiaan yllättävän vähän iän karttuessa. 30-40 vuotialla ei ole vielä mitään menetetty. 50-60 vuotiailla voi ilmetä pienen pientä vaikutusta, mutta heillä yleensä iän hieman laskema lähtötaso kompensoi tilannetta ja suhteellinen kehitys on todella hyvää!

”Maksimoi lihasmuodot” -verkkovalmennuksessa treenaat menetelmillä, joita myös 40-, 50- ja 60 -vuotias tarvitsee kehittyäkseen. Ainoa pieni viilaus, jota suosittelen yli 50 vuotiaille on treenitiheyden pieni muokkaus valmennuksen ensimmäisen 4 viikon aikana (tähän löydät valmiit ohjeet valmennuksesta). Samoin suosittelen ravitsemukseen pieniä, helppoja viilauksia, jotka löydät valmennuksen materiaaleista.

Tämä johtuu vain siitä, että jänteiden niin kutsuttu kollageeni kehittyy hieman hitaammin tuolla iällä. Näin vältät treenatessasi ikävät tenniskyynärpään kaltaiset rasituskivut.

 

Tämä 50-vuotias asiakkaani kasvatti 3 kuukauden aikana 1,5 kg lihamassaa, vaikka hän poltti samalla huimat 8,8 kg rasvaa kehostaan (lihas kasvaa 50-kymppisellä nopeasti jopa energiavajeessa!)

 

51 -vuotias asiakkaani hankki 6 kk valmennuksessani 3,1 kg lihasmassaa. Hän kavensi vyötäröään 13,5 cm, pudotti rasvanprosenttinsa 30,4% tasosta 17,3% tasoon ja samalla arjen energiataso ja pirteys nousivat niin huimasti.

 

Lisäksi treeniliikkeet ovat supertehokkaita, mutta ”pehmeitä” kropalle. Jos jokin liike ei sovi sinulle, annan etätuessa sinulle välittömästi uuden liikkeen.

 

”Maksimoi lihasmuodot” 12 vk verkkovalmennuksen tarkka sisältö, joka saa lihasmuotosi kehittymään ennätysvauhtia

 

Käyn seuraavassa läpi, mitä kaikkea saat mukaasi, kun ilmoittaudut valmennukseen:

Maksimoi lihasmuodot -harjoitusohjelmat ja syklit

Tässä ripaus siitä, mitä saat itsellesi ja opit:

 • Tarkat, jaksotellut ohjelmat salille. Pääset käyttämään 5-6 päivän lihaskasvun supersykliäni. Tässä valmennuksessa harjoittelun kierto ei ole sidottu 7 päivän viikkoon. Tässä lyhyemmässä kierrossa maksimoit lihaskasvun siksi, että tietylle lihakselle ei tule lainkaan ”kasvun taukopäiviä”, vaan uusi treeni tulee juuri silloin, kun edellisen treenin kasvattava vaikutus päättyy. Saliharjoituksia on 4-5 viikossa. 
 • Selkeät videokuvaukset kaikista harjoitteista. Näin näet selvästi, miten jokainen liike tehdään. Saat näin treenistä heti kaiken hyödyn ja lihaksia kasvattavan vaikutuksen irti.
 • 3 eri kasvumekanismin maksimaalinen hyödyntäminen. Lihaskasvua aiheuttaa 3 eri päätekijää. Valmennuksessa opit, mitä ne ovat ja käytät niitä koko ajan harjoittelussa. Suurimmasta osasta ohjelmia puuttuu vähintään yksi näistä tekijöistä. Usein kaksi. Siksi tulokset ovat parhaimmillaan välttäviä. Tässä valmennuksessa hyödynnät kaikkia mekanismeja yksinkertaisella tavalla.
 • Juuri oikean tavan käyttää erikoistekniikoita (kuten pudotus- ja supersarjoja) harjoittelussa. Vihje: Jos olet käyttänyt niitä joko koko ajan tai vain kovimmilla viikoilla, muuta äkkiä treenitapaasi!
 • Opit minimi-aerobian menetelmäni. Aerobinen harjoittelu on kaksiteräinen miekka. Jos sitä on liikaa, se hidastaa merkittävästi lihaskasvua. Jos sitä ei ole ollenkaan, sekin hidastaa lihaskasvua. Tässä valmennuksessa käytät ”minimi-aerobian” menetelmääni, joka poikkeaa muiden verkkovalmennusteni lähestymistavasta.
 • Integroidun lihashuoltomallini. Anteeksi kapulakielinen termi, mutta tämä tarkoittaa sitä, että teet tietyt lihashuoltoliikkeet osana kuntosali-ohjelmaa. Silloin ne tulevat tehtyä. Mukana on muun muassa erä ”väliliike”, jolla nais-asiakkaani ovat pitäneet pois hartiajumit ja olkapääkrempat käytännössä 100 prosenttisesti.
Oikeanlaisella jaksottelulla lihaskasvu alkaa nopeasti ja jatkuu tehokkaana todella pitään. Tämä asiakkaani ylläpiti 0,33 kg/kk lihaskasvuvauhtia lähes 10 kuukautta,vaikka taustalla oli jo vuosia tehokasta kuntosaliharjoittelua. Hän poltti samalla kropastaan useita kiloja rasvaa.

 

Lihaskasvun ilman rasvan kertymistä (tai rasvanpolton aikana) maksimoivat ruokavalio ja lisäravinne-ohjelma

Ravitsemus on tärkeää. Siksi mukana on:

 • Tarkat ruokavaliot, joissa on sinulle kokoosi, aktiivisuuteesi ja tavoitteeseesi nähdän juuri oikea määrä energiaa. Sinun ei tarvitse arvuutella, mitä ja minkä verran pitää syödä, jotta tuloksia tulee.
 • Lihasta ilman rasvaa -mallini energialisäykseen. Tällä mallilla lukuisat 20-60+ vuotiaat asiakaani ovat lisänneet, 1,5, 2, 3, 4 ja jopa 5,4 kiloa lihasmassaa kehoonsa minimaalisella rasvakertymällä.
 • Opit mitä ei IKINÄ kannata tehdä massakauden aikana. Valitettavasti arvioilta 90-95% lihasmassaa tavoittelevista tekee tämän ravintovirheen.
 • HUOM! Jos haluat polttaa samalla rasvaa kehostasi, mukana on ohjeistus myös tähän (vinkki: Voit silti kasvattaa lihaksia nopeasti, sillä samanaikainen lihaskasvu ja rasvanpoltto on erittäin mahdollista, uusimman tutkimustiedon ja lukuisien asiakas-case -seurantulosten mukaan myös kokeneille treenaajille, KUN käytössä on oikeast menetelmät).
 • 24/7 -palautumis- ja kehittymiskelloa. Kehitin tämän ravitsemusmenetelmäni 2010-luvun alussa ja olen viilannut sitä uusimpien tutkimuslöydösten perusteella. Kello toteutetaan helpolla tavalla tavallisella lähikaupan ruualla. Virheet ruuan määrän ja koostumuksen ajoituksessa saattavat jopa puolittaa lihaskasvun.
 • Otat käyttöösi uuden, ”tutkan alla” lentäneen urheiluravinteen, joka tutkitusti lisää treenitehoasi lihasmassaharjoittelussa. Olen ajanut tätä lisäravinnetta sisään systemaattisesti vuodesta 2019 alkaen, ja tulokset ovat olleet erittäin lupaavia.
 • Opit, mikä lihaksen hajotusta (sitä tapahtuu aina treenissä) ehkäisevät lisäravinne sinun kannattaa ottaa käyttöön, jos haluat maksimoida tuloksesi.
 • Opit kaiken oleellisen kreatiinin käytöstä. Opit esimerkiksi, miten vältät yleisen (ja tosi kalliksi tulevan) kreatiinivirheen.
 • Opit ruoka- ja ravintojipon, jonka avulla voit helposti varmistaa, että entistä suurempi osa syömistäsi kaloreista päätyy rasvan sijasta lihakseksi (vihje: Ruokapäiväkirja-tilastojeni mukaan 79% naistreenaajista ja hämmentävät 94% miestreenaajista tekee tämän virheen tässä ravitsemusasiassa).
 • Opit, mitkä erittäin yleiset ajoitusvirheet ruokailussa voivat hidastaa lihaskasvua jopa 30-50% (vinkki: kyse EI ole palautusjuomasta tai palautumisateriasta).

 

Suuri osa erittäin suosituista ruokavaliotrendeistä ei toimi. Esimerkiksi ketoosi ja vhh ovat todella huonoja lihaskasvu-ruokavalioita. Tässä valmennuksessa teet sitä mikä toimii, et sitä, mikä on muodikasta.

 

Kehonkoostumusravitsemuksen tärkeimmät (mutta yleensä unohdetut) salaisuudet olivat tärkeässä roolissa, kun tämä asiakkaani lisäsi 4 kuukaudessa 3,6 kiloa lihasta ja poltti samalla kropastaan rasvaa. Kaventunut vyötärö sekä kauniit lihasmuodot selässä, käsissä ja pakaroissa muuttivat ulkomuodon täysin jopa tässä rentona otetussa kuvassa.

 

Tuloksesi varmistava ja super-innostava, motivaation kattoon nostava seurantamallini

Valmennuksessa saat käyttöösi 21 vuoden aikana aukottomaksi viilaamani seurantamenetelmän. Yksi suurimmista puutteista ja epäkohdista valmennuksessa on se, että et tiedä tarkalleen, mitä tapahtuu. Jos seurantasi on vain painon tai yleisien, mutta todella huonojen ”peilikuva kertoo parhaiten”(peilikuvalle sokeutuu hetkessä) -kommenttien varassa, voi olla että teet turhaa työtä viikkoja, jopa kuukausia.

Juuri tästä syystä olen kehittänyt asiakastyössä aukottoman seurannan, jolla varmistat tulokset. Asiakkaani eivät KOSKAAN tee turhaa työtä. Et sinäkään. Suunnitelmaa viilataan HETI, jos näyttää, että kehitys ei etene toivotusti. Ei viikkojen tai kuukausien päästä ”sormia ristissä pitäen”. Tässä valmennuksessa saat käyttöösi tämän seurannan, joka avulla:

 • Opit, mitä muuta kannattaa painon lisäksi seurata. Kun opit tämän 19 vuoden aikana kehittämäni yksinkertaisen, mutta tehokkaan seurantamallin, voit hyödyntää sitä vaikka koko loppuelämäsi!
 • Varmistat muutamalla yksinkertaisella ja nopealla kotikonstilla, että kehityt juuri oikeaan suuntaan.
 • Ja jos sinulle tulee pientäkään epäilystä siitä, eteneekö homma juuri niin kuin pitää, voit kysyä minulta välittömästi. Tämän seurannan tietojen perusteella mikään ei jää arvuuttelen varaan!
 • Näet poikkeukselliset tuloksesi ja kehittymisesi jatkuvasti, ja se motivoi tekemään vielä laadukkaammin työtä ja innostut sekä kehityt entistä nopeammin!

Tämä poistaa turhauttavan pähkäilyn siitä, kehitytkö vai et. Sinun ei tarvitse arvuutella tätä. Näin jatkat treeniä luottavaisin ja levollisin mielin! Menet salille aina innostuneet, kun tiedät, että annat siellä juuri oikeanlaisen ärsykkeen, joka lisää jälleen kerran merkittävästi lihasta!

Seuranta on olennainen ja innostava osa kehittävää valmennusta. Tässä valmennuksessa käytät 19 vuoden kehittämiäni helppoja, mutta tehokkaista seurantatyökaluja.

 

Suomen kokeneimman kehonmuokkaus- ja lihaskasvuekspertin facebook -etätuki 

Pääset kysymään kaikki askarruttavat kysymykset Suomen kokeneimmalta lihaskasvu-ekspertiltä, joka on ratkaissut tuhansien treenaajien lihaskasvuongelmat. Valitettavan usein valmennusten etätukia pyörittävät ”julkisivu-valmentajan” sijasta assistentit, jotka eivät välttämättä itse edes harjoittele. Tässä valmennuksessa vastaan itse henkilökohtaisesti kysymyksiisi.

 • Etätukiryhmässä voit kysymä kaikki askarruttavat kysymykset ja saat niihin vastauksen saman päivän aikana
 • Jos jostain syystä kehittyminen arveluttaa, saat heti vastauksen siihen, mitä voisit parantaa tekemisessä tai vaihtoehtoisesti, jos kaikki menee kuten pitääkin, saat varmistuksen siitä. Tämä poistaa siis kaiken arvuuttelun siitä, onko esimerkiksi ruokavalion energiamäärä oikea, millaisella liikkeellä voit korvata esimerkiksi mahdollisesti itsellesi epäsopivan liikkeen, miten toimit mahdollisissa eteen sattuvissa poikkeustilanteissa ruuan kanssa (niitä tulee meille kaikille välillä, eivätkä ne estä tuloksia, kun ne hoidetaan oikein) jne.
 • Etätukiryhmä on ikään kuin ”suljettu salaseuramme”, jossa myös sopivasti kannustamme ja ”potkimme” toisiamme entistä parempiin tuloksiin! 

 

Etätukeni antaa paitsi Suomen johtavan ekspertin henkilökohtaisen vastauksen kysymyksiisi myös tsemppaa sinua eteenpäin elämäsi tuloksiin!

 

Nyt alkaa investointi itseesi…

Valmennuspaikkani ovat täynnä vuoden 2023 loppuvuoteen. Saan kuitenkin päivittäin tiedusteluita valmennuksesta. En tykkää tarjota innostuneille ihmisille ”ei-oota”. Siksi tarjoan tämän valmennukset verkkokokonaisuutena. Sen kehittäminen huippuunsa on  vienyt lähes 21 vuotta ja tuhansia ja tuhansia tunteja hikistä työtä tiede ja käytäntö yhteen nivoen…

Siksi uskallan väittää, että tämä ”Maksimoi lihasmuodot” -valmennus on…

 

Edistyksellisin ja Suomen (ja kenties koko maailman) laajimpaan, systemaattiseen lihasmassavalmennus-kokemukseen perustuva kokonaisuus lihasmassan kasvatukseen… 

Saat siis itsellesi kaiken, mitä tarvitset elämäsi tulosten tekoon. Ohjelmat, ruokavaliot, lisäravinne-ohjelmani, seurantamenetelmäni ohjeistuksineen ja etätuen, jossa vastaa mahdollisiin kysymyksiisi henklökohtasesti.

 

Valmennuksen arvo:

Henkilökohtainen, lihasmassaoptimoitu valmennukseni 3 kuukauden ajaksi kustantaa normaalisti:

1443 €

 

Kokonaiskustannukset ovat siis normaalisti vähintään 1443 €.

 

En kuitenkaan veloita tästä valmennuksesta 1443€.

 

Saat tämän 3 kk valmennuksen…

 

197 € investoinnilla itseesi (normaalihinta 197 €)! 

Tämä tekee 3 kuukauden valmennuksen päivähinnaksi 2,19 €! 

Tällä loistavalla edulla voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen VALMENNUKSEN HINTA NOUSEE MERKITTÄVÄSTI! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Joten mietinkin, kumpi on sinulle tärkeämpää? 

 • 2,19 € päivässä, vai turhauttavan lihasmassatasanteen rikkominen?
 • 2,19 € päivässä, vai poikkeuksellisten ja huomiota herättävien lihaskasvutulosten tavanomaisten tulosten sijasta?
 • 2,19 € päivässä, vai painon kerryttäminen LIHAKSIIN rasvan lisääntymisen sijasta, ilman arpapeliä siitä, mitä tapahtuu?
 • 2,19 € päivässä, vai Suomen kokeimman lihaskasvu- ja kropanmuokkaus -ekspertin tuki ongelmatilanteissa sen sijaan, että luottaisit ”oman elämänsä personal trainereiden” tai usein ahdistavien ja vinkkejään tuputtavien ”neuvojien” kaikenkarvaisiin ohjeisiin salilla tai netissä.
 • 2,19 € päivässä, vai paitsi kehittävien myös kropan ehjänä pitävien harjoitteiden tekeminen innostuneesti, sen sijasta että tuskailisit jatkuvien kremppojen, vammojen ja muiden treenikeskeytysten kanssa?
 • 2,19 € päivässä, vai sporttisten lihasmuotojen tuoma ”wow” -efekti treenikavereilta, tutuilta, puolisolta tai muilta vastakkaisen sukupuolen edustajilta? ;)
 • 2,19 € päivässä, vai jääminen paitsi terveyttä, aineenvaihdutaa ja luuston kuntoa kohottavista voima- jA lihaskasvutuloksista?

Uskon, että vastaus on aika selkeä.

Miksi tämä valmennus voi olla lopulta ”ilmainen” ja jopa kasvattaa pankkitiliäsi jo 3 kk ainana? 

Ja tiedätkö mitä? Kun ilmoittaudut tähän valmennuseen todennäköisesti SÄÄSTÄT rahaa. Enkä nyt tarkoita pitkän aikavälin terveys-säästöjä, jotka voivat olla tuhansien, kymmenien tuhansien, jopa satojen tuhansien arvoisia (voitko laittaa hintaa terveydellesi tai esimerkiksi luuston kunnollesi?). Nimittäin…

Kun syöt terveellisesti ja jätät pois epäterveellisiä ruokia ja mahdollisia turhia lisäravinteita, esimerkiksi ruokalaskusi tippuu yleensä niin paljon, että valmennus maksaa itsensä takaisin jo hyvissä ajoin ennen 3 kuukautta, kuten se teki eräälle 2 kuukauden valmennuksessa mukana olleelle, kulujaan seuranneelle asiakkaalleni:

Valmennus paitsi tuottaa tuloksia, myös maksaa itsensä takaisin jo yleensä hyvissä ajoin ennen valmennuksen päättymistä.

Nyt on siis sinun vuorosi aloittaa matka kohti tuloksia ja muokata kroppasi täysin uuteen uskoon!

 

 

Yllä esimerkkejä naistreenaajista, jotka ovat hankkineet kroppaansa 3,4-4,2 kg lihasta 6 kk valmennuksissani, ja muokanneet täysin uusiksi esimerkiksi yläselän, käsien ja pakaroiden lihasmuodot!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -lihasmuototakuulla! Investointi itseesi on 197 €. Se on 2,19 € per päivä!

Lähdetkö mielummin yhdelle pitkälle illalliselle..tai investoit 3 kuukauden ajan yhteen super-tarjous -kahviin päivässä, muiden kiirettään ja treenin suhteen saamattomuuttaan valittelevien joukossa.. VAI teetkö asialle joitain ja investoit yhden hotelliyön tai parin kuukauden kahvien sijasta tähän valmennukseen?

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 3 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan sporttisempi. Mahdollisesti paikallaan junnaava treeni ei ole hypännyt kehityksen tielle. Kroppa ei ole kiinteämpi. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta (ja kenties liikumattomuuden terveysriskeistä) on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 3 kk päästä elämäsi kunnossa. Olet hankkinutreilus  sporttisia lihasmuotoja juuri oikeisiin paikkoihin, olet itsevarma, entiset tiukat treenipainosi ovat nyt verryttelypainojasi, ystäväsi hämmästelevät kuntoasi ja kyselevät uteliaina treeniohjelmastasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

 

Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella valmennusmenetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

 

Tämän valmennukseen pääset mukaan 197 €  kerta-investoinnilla itseesi (Normaalihinta 197 €) 

Tällä loistavalla edulla voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

(HUOM! Voit halutessasi aloittaa HETI tai lähitulevaisuudessa. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valitsemastasi hankkimisajankohdastasi).

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan tämän linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI (tai haluamanasi ajankohtana 6 kk sisällä)!

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 ÄLLÄ! 

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli): 👉 TÄÄLLÄ!

 

Kun teet ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja valmennuksen alkua (HETI tai haluamasi ajankohta) edeltävällä ja saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

100% rahat takaisin -tulostakuu!

Olen varma, että saat vuoroviikko-valmennuksella tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi lihasmassaharjoittelun ja kropanmuokkauksen suhteen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää ja et ole 12 viikon päästä lainkaan lihaksikkaampi, palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

 

Usein kysytyt kysymykset:

”Tämä on aika hintava valmennus, normaalihinta 197€. Mietin 49 euron settiä. Miten tämä eroaa sellaisesta?”.

Vastaus: Ymmärrän pointtisi. Hinta ja laatu ei kuitenkaan ole sama asia. Tämä ei ole oikea valmennus ihmisille, jotka etsivät vain halvinta tarjousta netistä. Jos haluaa investoida halvimpaan ja junnata paikallaan useilla valmennuksilla kuukaudesta ja vuodesta toiseen, mikä minä olen sitä estämään. Jos taas haluat investoida hieman enemmän sadoilla asiakkailla tulosvastuullisessa PT-työssä Suomen laajimmalla kokonaisuudella kehitettyihin takuuvarmoihin menetelmiin, tämä valmennus on oikea sinulle!

Kysymys: Pitääkö harjoitella kuntosalilla?

Vastaus: Kyllä pitää. Ymmärrän hyvin, että näin korona-aikana ei salille välttämättä halua tai pysty menemään. Mutta ei hätää. Voit aktivoida valmennuksen käyttöösi haluamanasi ajankohtana. Kun rokotukset alkavat, pystyt ottamaan tämän käyttöön.

Kysymys: Minulla on kotisali. Onnistuuko siellä?

Vastaus: Kyllä, jos sinulla on seuraavat välineet: Säädettävä levytanko, penkkipunnerruspenkki, käsipainoja ja vastuskuminauhasetti. Näillä onnistuu soveltaa sen verran hyvin, että voin suositella valmennusta.

Kysymys: Entä korona? Mitä jos en pääse tai en halua mennä salille?

Vastaus: Ei hätää. Olen järjestänyt valmennukseen toiminnon, jonka avulla voit aktivoida valmennuksen käyttöösi haluamanasi ajankohtana, jos et pääse tai halua mennä salille ennen kuin koronatilanne rauhoittuu ja rokotukset alkavat purra.

Kysymys: Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai luentotallenteista?

Vastaus: Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online-tuessa vastaan kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

”Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

 

Kysymys: Sain mainioita tuloksia Superkiinteytys/Kesäkuntoon 2 kuukaudessa/Karista kesäkilot 2 kuukaudessa/Karista joulukilot 2 kuukaudessa/Timmi taistelija -valmennuksillasi. Onko tämä sama valmennus/onko harjoittelu samanlaista?

Vastaus: Ei ole sama, eikä harjoittelu ole samanlaista. Tämä on täysin erilainen valmennus, joka tähtään vain ja ainoastaan lihasmassan maksimointiin. Voit valmennuksen aikana myös polttaa rasvaa, mutta kaikki harjoituksellinen tekeminen tähtää lihasmassan maksimointiin jo harjoitelleella ihmisellä.

Kysymys: Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Vastaus: Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Jos jostain syystä tuloksia ei silti tule, sinulla on 100% rahat takaisin tulostakuu.

 

”Tää etätukipuoli on toiminut hienosti ja olen saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa oli myös ”etätuki”. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Kysymys: Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle?

Vastaus: Tämä nimenomaan sopii sinulle. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, valitset vaan verkkoympäristön selkein ohjein itsellesi ruokavalion, jolla tähdätään lihasmassan kasvuun.

Kysymys: Halua polttaa myös rasvaa kropastani. Sopiiko tämä valmennus minulle? 

Vsstaus: Kyllä. Tämä menetelmä on niin pitkälle viely, että lihas kasvaa todella, todella tehokkaasti myös energiavajeessa (kuten lukuisista asiakasesimerkeistäni olet yllä nähnyt). Kun rasva palaa tehokkaasti ja lihas kasvaa, kiinteyttävä vaikutus saa parhaillaan leuat loksahtamaan laittiaan!

 

Kysymys: Miten ”Maksimoi lihasmuodot -valmennus” poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Vastaus: Ohjelma ei ole kopio fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Tai pelkään ”instagram-julkisuuteen” ja nolla-tason valmennuskokemukseen perustuva malli.

Ohjelman sisältö perustuu 21 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

Kysymys: Miksi et näytä instagramissa omia treenikuviasi? Eivätkö menetelmät toimi itselläsi, kun ne kerran toimivat niin hyvin muilla?

Vastaus: Heh, kiitos aiheellisesta kysymyksestä! :) Minulle toimivuuden mittari on se, millaisia tuloksia asiakkaani saavat keskimäärin. Ei se, monta tykkäystä saan poseerauksestani Instagramissa. Suhtautuisin varauksella valmentajiin, jotka esittelevät enemmän omia kuin asiakkaidensa tuloksia. Menetelmien toimivuuden mittari nimittäin on se, miten hyviä tuloksia ne keskimääräisesti ja toistuvasti tuottavat keskimääräisillä ihmisillä. Ei se, onko joku super-genetiikan omaava fitness- tai kehonrakennushirmu päässyt niillä kuntoon.

Joskus myös kuulen kommentteja: ”Hyvä puhua, kun on itse ollut aina huippukunnossa!”. No… EN ole itse ollut aina huippukunnossa. Vasemmassa kuvassa olen 25 kg ylipainoinen, rasvaprosenttini on yli 30%. Oikeanpuoleisessa kuvassa omien menetelmieni tuloksia itselläni, rasvaprosentti 7,2% ja kehossa 8,4 kiloa enemmän lihasta.

 

 

Palautteita aikaisemmista verkkovalmennuksistani

”Mahtava kokonaisuus!”

”Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)”

 

”Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen.”

”Treenidemotallenne oli erittäin inspiroiva!”” Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja etätuki toimii todella hyvin. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+”

”Mahtava setti!”

”Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja ennen kaikkea nopeasti!”

”Erinomainen kokonaisuus. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos.”

”Seminaaritallenteissa on erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai etätuen kautta kattavia vastauksia”

”Todella hyvä ja informatiivinen setti! Kiitos :) ”

”Mahtava kokonaisuus, Kiitos :) :)”

”Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa..”

”Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi.”

”Aivan loistava valmennus.”

”Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni.”

”Timon luentosetit yhtä hyviä kuin aina ennenkin. ”

”Kiitoksia :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Timo Haikarainen luennoitsijana huikea, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia ”hifistelyjä” varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen oikeilla jäljillä treenin ja ravinnon suhteen. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: ”Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!”

”Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mik’ pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään.”

”Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat – tuovat todella paljon lisäarvoa! Kiitos niistä!”

”Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu ja etätuen kautta tulee kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

 

 

Aloita oma matkasi kohti lihaskasvu- ja kropanmuokkausunelmaasi NYT, sillä jos et aloita, mitään ei tapahdu!

Lihasmassan hankkimisessa, ihan niin kuin missä tahansa muussa hommassa, ensimmäinen askel on se välttämättömyys. Vain aloittamalla voit saada tuloksia. Vain tekemällä asioita eri tavalla kuin ennen voit saada erilaisia tuloksia. 

Joten aloita nyt.

Jos et aloita, olet 3 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehossasi ei ole enempää sporttisia lihasmuotoja. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta (ja kenties liikumattomuuden terveysriskeistä) on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 3 kk päästä elämäsi kunnossa. Ole hankkinut reilusti lihasmuotoja juuri oikeisiin paikkoihin. Se, että käyt salilla, todella näkyy ulospäin ja herättää innostuneita uteluita treeniohjelmastasi, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

 

Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella valmennusmenetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

 

Tämän valmennukseen pääset mukaan 197 € kerta-investoinnilla itseesi (normaalihinta 197 €)

Tällä HINNALLA voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Joten hyödynnä ”etuajo-oikeutesi” tähän poikkeukselliseen menetelmään ja aloita tulosten teko HETI  alkaen  hyppää mukaan!

(HUOM! Voit halutessasi aloittaa HETI! Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valmennuksen hankkimisajankohdastasi). 

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan tämän linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkoympäristöön, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit ja olet liekeissä aloittamaan HETI!

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ! 

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli):👉 TÄÄLLÄ!

 

Kun teet ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja valmennuksen alkua (HETI tai haluamasi ajankohta) edeltävällä viikolla saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

100% rahat takaisin -tulostakuu!

Olen varma, että saat Maksimoi lihasmuodot -valmennuksessa tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi lihasmassaharjoittelun ja kropanmuokkauksen suhteen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää, sinulla on 12 viikon päästä lisää lihasmuotoja, tai palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

ps. Jos Sinulle tulee mieleen kysymyksiä valmennuksesta, vastaan niihin mielelläni. Parhaiten minut tavoittaa mailitse: timo.haikarainen@th-valmennus.com

Timo Haikarainen

0400 472 853

Back to top