4 viikon Pikapoltto© -haaste: Kenties markkinoiden tehokkain rasvanpoltto- ja painonpudotusmenetelmä

Lue tämä, jos tavoitteenasi on polttaa rasvaa ja pudottaa painoa nopeammin kuin koskaan, mutta turvallisella tavalla!

 

”Apua, auta minua! Jos rasva ei pala ja vähän äkkiä, menetän 30 000€!!!”

 

Suomen kokenein PT, Timo Haikarainen paljastaa ENSIMMÄISTÄ KERTAA suurelle yleisölle pika-rasvanpolttomenetelmänsä, jota hän on käyttää vain silloin, kun rasvan on PAKKO palaa ennätystahtia tai ”paha perii”!

Se sopii sinulle, joka olet valmis hylkäämään median rummuttamat rasvanpolttomyytit ja tekemään elämänsäsi tuloksia jo kuukaudessa!

HUOM! VALMENNUKSESSA ON MUKANA MYÖS KOTIOHJELMAT, JOS ET HALUA MENNÄ SALILLE! (tai muuten pääse treenaamaan salilla) 

 

Hyvä lukija,

Kyllä. Tuo otsikko on kummallinen. Se on yhteydenotosta, jonka sain asiakkaaltani. Kerron Sinulle kohta, mistä yhteydenotossa oli kyse ja miten tuo tarina päättyi ja miten se saattaa liittyä myös Sinuun…

Mutta sitä ennen haluaisin kysyä sinulta pari kysymystä:

 • Haluatko tehdä poikkeuksellisia rasvapoltto- ja painonpudotustuloksia? Joko karistaa ne kuuluisat ”viimeiset kilot” tai polttaa PALJON rasvaa, jos sitä on kehossasi enemmän? Ja pudottaa 4 viikossa, 4-16 kg painoa, ja polttaa 2 kg ,4 kg ,8 kg , jopa 10 kg rasvaa (loput pudonneesta painosta on ylimääräistä nestettä, lihasta en menetä grammaakaan), ja muokata kroppaasi tavalla, joka hämmästyttää paitsi itsesi myös lähipiirisi, työtoverisi ja treenikaverisi?
 • Haluatko pukea keväällä 2022 päällesi juuri ne kuteet, joita HALUAT käyttää? Et niitä, joihin satut mahtumaan?
 • Oletko huolestunut terveysriskeistä, joita liika rasva tai vyötärölihavuus aiheuttaa kropassasi? Kenties kärsit, tai ovella kolkuttelee sydän ja verisuonitauti, korkeasta verenpaine, kohonneet kolesteroliarvot, terveyttä ”monipuolisesti” jäytävä matala-asteinen tulehdus?
 • Haluatko tehdä lopun sille, että liika rasva kropassasi ”syö” testosteronisi -ja miehisyytesi?
 • Haluatko laittaa lopullisen pisteen ”seurustelullesi” suolaisten ja makeiden herkkujen, sokeristen irtokarkkien, pitsan ja muiden terveyttäsi jäytävien, rasvaa kroppaasi keräävien ruokien kanssa? Ja selättää sokerin ja makeanhimon sekä suolaisen roskaruuan mättöhimot kertaheitoilla?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ”Kyllä”, tämä on tärkein ja kiireellisin viesti (mikään asia ei parane miettimällä, vaan tekemällä), mitä eteensi on aikoihin tullut. Joten lue eteenpäin.

Kun teet niin, olen myös varma, että ajattelet eri tavalla useista tehokkaaseen ja nopeaan rasvanpolttoon liittyvistä (ja todennäköisesti sinunkin rasvanpolttoa hidastavista/estävistä) myyteistä, joita hyvinvointi-media rummuttaa päivittäin.


Olen Timo Haikarainen, personal trainer ja liikuntabiologi (LitM) Jyväskylästä.

Yli 22 vuoden ja yli 30 000 face-to-face -PT ohjauksen jälkeen minut tunnetaan myös Suomen kokeneimpana personal trainerina. Valmennan Jyväskylään ympäri Suomea ja ennen koronaa myös ulkomailta tulevia asiakkaitani salillani (keskussairaalantie 9, 40600 jyväskylä).

Yksi yleisimmistä tavoitteista asiakkaillani on rasvanpoltto. Siinä olen auttanut henkilökohtaisesti satoja ja satoja ihmisiä  21 vuoden aikana. Verkkovalmennusten kautta olen jeesannut kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Olen kehittänyt PT-valmennukseen lukuisia menetelmiä, joilla ihmiset ovat saaneet huomiota (ja kahehtintaakin) herättäviä tuloksia ja joista olet saattanut lukea esimerkiksi best-seller -kirjastani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto -tee tuloksia Suomen kokeneimmat treenarin menetelmällä”

Mutta valmennuskansioissani on YKSI menetelmä, jota en ole aikaisemmin käyttänyt kuin henkilökohtaisessa työssä. Ja siinäkin hyvin harvoin.

Vain silloin, kun ”pyssy on ohimolla”. Vain silloin, kun on PAKKO saada rasva palamaan ja paino putoamaan niin nopeasti kuin se fysiologisesti on yksinkertaisesti mahdollista (samalla fysiologiaan vaikuttaen niin, että rasva palaa nopeammin kuin uskotaan olevan mahdollista).

Ja mikä parasta, loputtoman testaamisen ja kehittämisen kautta tämä menetelmäni on vieläpä turvallinen -ja helppo toteuttaa. Mutta vain täysin oikealla tavalla toteutettuna…

Tämän rasvanpolttomenetelmän nimi on Pikapoltto©.

Onneksi olen kehittänyt työkalupakkiini tämän menetelmän. Sillä 21 vuoden aikana eteeni on tullut hullujakin (ja hullun haastavia) tilanteita, kuten tämä, jossa…

 

Asiakas menettää 30 000 €, ellei onnistu painonpudotustavoitteessaan!

 

Eräs kummallisimpia paikkoja, jossa olen käyttänyt tätä Pikapoltto -menetelmäni, oli tämä:

Keväällä 2018 istuin koneelle ja avasin mailin. Siellä oli yhteydenotto herrasmieheltä, joka vaikuttaa liike- ja rahoitusmaailman korkealla tasolla (siksi käytän hänestä lempinimeä ”Pekka”, joka ei ole hänen oikea nimensä). Hänelle oli vuosien varrella kertynyt kohtalaisesti ylimääräistä.

Liike-elämän pamppuihin kuuluva herrasmies oli lyönyt painonpudotusvedon. Eikä satasesta, tai lounaasta… Ei, vaan 30 000 eurosta! Siinä tilanteessa hänen oli enemmän kuin järkevää investoida kohtalaisen arvokkaaseen henkilökohtaisen valmennukseeni, sillä tuloksia oli PAKKO saada.

Mutta… hän tuli juttusilleni liian myöhään. Olisi ollut mukava polttaa rasvaa kropasta tasaisen varmaan 0,5-0,75 kg / viikko tahtiin (jolla yleensä etenen asiakkaideni kanssa), mutta…

 

Olimme tilanteessa, jossa aikaa oli 32 päivää ja painoa piti saada pois 15,9 kg!

Kyllä, vaaka näytti 105,9 kg ja paino piti saada 90 kiloon. Laitoimme pikapoltto -menetelmäni käyttöön.

Paino alkoi pudota nopeasti. Rasva paloi ennätysvauhtia… Mutta tunnustan suoraan, etten itsekään ollut 100% varma siitä, että onnistuisimme!

Erityisesti viimeiset 2 viikkoa olivat kuin parhaasta drilleristä: Paino meni alas, mutta silti keskiarvo-ennusteen mukaan näytti siltä, että jäämme hieman jälkeen tavoitteesta -se oli niin haastava!

Ja näytti myös siltä, että asiakkaani lompakko olisi pian 30 000€ kevyempi!

Myös asiakkaani mailit kahden viikon kohdalla kielivät tappiomielialasta… ”Ei taida tämä homma nyt onnistua. Siinä menee 30 tonnia, ja kunnia…”

Miten homma sitten päättyi? Olen AINA uskonut mahdollisuuksiin. Siihen, että ihmiset voivat innostuneesti ylittää itsensä ja hämmästyttää samalla muut. Onneksi minä ja asiakkaani emme luopuneet uskosta onnistumiseen…

Viimeisellä viikolla olimme todenteolla ”veitsi kurkulla”! Painolukemat juoksivat alas. Mutta niin juoksi myös aika tiimalasissa!

Sensuroimaton, kiroilua sisältävä tekstiviesti paljastaa, miten kävi

Olin viimeisenä päivä itsekin kuin tulisilla hiilillä. Olihan tämä yksi haastavimmista testeistä, johon Pikapoltto -menetelmäni on koskaan joutunut. Sitten puhelimeni piippasi… En oikein tiennyt uskaltaako viestiä edes avata. Sitten avasin, ja viestejä oli kaksi:

 

 

Jes! Tämä oli syytä iloita! Tämä oli tietenkin yksi todella hieno onnistuminen. Mutta tiedätkö mitä sanoin asiakkaalleni ennen projektia ja jatkuvasti sen aikana: Sanoin hänelle, että

”Luota pikapoltto-menetelmään. Siinä on huomioitu jokainen fysiologinen yksityiskohta, jolla joka edistää rasvanpolttoa. Jos noudatat sitä, et voi tehdä  mitään paremmin. Nyt noudatamme sitä, ja se sitten joko riittää tai ei riitä. Ja tottakai lähdemme siitä, että se riittää!”

Ja onneksi asiakkaani uskoi minua!

Pikapoltto: Painoluokka-urheilijoiden viimeisestä oljenkorresta (omaan painoluokkaan on PAKKO päästä), ”tavallisten ihmisten” salaiseksi aseeksi! 

 

Nyt kerron hieman lisää tästä super-nopean rasvanpolton Pikapoltto -menetelmästäni, jota olen tähän mennessä käyttänyt vain henkilökohtaisessa valmennuksessani.

Aloin kehittämään  menetelmää 2005. Silloin luokseni alkoi tulla painoluokkaurheilijoita, joiden piti saada rasvaa pois mahdollisimman nopeasti. Yleensä siksi, että he tulivat juttusilleni hieman liian myöhään.

Menetelmäni pohjana toimi rasvanpolton ”underground-gurun”, jo kauan sitten kuolleen Dan Ducainen sekä liikuntalääketietelijä Mauro DiPasqualen opit.

Huomasin pian, että näiden ”oppi-isieni” menetelmät toimivat… Mutta eivät optimaalisesti.

Asiakkaani väsyivät nopeasti ja jopa jättivät leikin kesken. Ja ne, jotka jaksoivat loppuun asti, yleensä repsahtivat heti projektin jälkeen. Huomasin, että suurin osa tuon ajan nopeista rasvanpolttomenetelmistä sisälsi vakavia puutteita.  Ja tiedätkö mitä? Nykyään mainostetut ”pika-startit” ovat VIELÄ HUONOMPIA!

Ruoka nautitaan pussista, mukana ei ollut voimaharjoittelua, hiilarit olivat JATKUVASTI minimitasolla (joka on muuten yksi varmimmista tavoista rasvanpolton jumitilanteeseen). Hypätään takaisin 2000-luvulle…

Minun oli pakko aloittaa uudenlaisen mallin kehittäminen. Ensimmäiset kokeilut olivat lupaavia. Sitten aloin lisätä menetelmään ”palikoita”. Vuoden 2009 kieppeillä oli jo niin pitkällä, että tuloksia alettiin ihastella laajasti, joskus jopa epäillä. ”Miten asiakkaasi voi muka polttaa rasvaa 30 kiloa 5 kuukaudessa, menettämättä lihaksia ja treenissä kehittyen!?”

Joka tapauksessa, san kokeiluistani alkoi kiiriä ja 2010 -luvulla. Luokseni Jyväskylään alkoi tulla painoluokkaurheilijoita, joiden oli PAKKO päästä painoluokkaansa. Joskus he tulivat juttusilleni liian myöhään. Esimerkiksi kysyen: ”Kisat ovat 5 viikon päästä, olen 12 kiloa yli sarjapainoni, onko mitään tehtävissä!?”

Erään nais-asiakkaani kanssa tavoite oli polttaa nopeasti rasvaa ja päästä alle 63 kilon nostosarjaan voimailulajissa. Alussa asiakkaani mielessä oli lähinnä epätoivo ja epäusko siihen, että sinne olisi MITÄÄN mahdollisuuksia.

Onneksi menetelmäni kehitystyö oli jo käytännössä valmis. Laitoimme Pikapoltto -menetelmän toteutukseen tulos oli tässä:

 

 

Ja koska teetän nopeaakin rasvanpolttoa vain ja ainoastaan terveys ja suorituskyky edellä, ei asiakkaani MM-kisatkaan menneet ”hullummin”. (muuten, JOS et etene terveys edellä ja kehosi ei toimi kunnolla, rasvanpolttovauhti ei voi olla optimaalinen. Tästä lisää, kun luet eteenpäin.)

 

 

 

 

Kun huomasin menetelmäni tehon, aloin käyttää sitä myös ”tavallisilla” asiakkaillani

 

Siksi minun oli jatkettava kehitystyötä edelleen. Nimittäin tavallinen ihminen tai harrastuksekseen kuntoileva VOI käyttää (ja hänen on pakko käyttää, jos haluaa hämmästyttäviä tuloksia) samoja periaatteita rasvanpoltossa, mutta niitä on sovellettava hieman eri tavalla…

Nimittäin arkeen sopivalla tavalla. Siitä kohta lisää.

Kun olet lukenut tänne asti, tiedät, että oikeilla menetelmillä rasvaa voi polttaa erittäin nopeasti ja jopa niin, että se tuntuu vaivattomalta.

Mutta anna kun kysyn suoraan: Olet varmasti jo ajatellut, että ”Tuo ei kyllä ole terveellistä! Tai että ”Tuo ei varmasti ole järkevää!” Tai että ”Tuo ei ole kestävää?”

Syystäkin olet. Nimittäin yleisillä menetelmillä sekä turvallisuus että tulosten kestävyys on ongelma.

Anna kun kerron Sinulle ensin tuosta turvallisuus-puolesta:

 

Rasvanpolttoa tehdään minun kanssani vain ja ainoastaan menetelmillä, jotka ovat turvallisia ja edistävät terveyttä!

 

Kyllä vaan. Nopeaan rasvanpoltto yhdistetään usein moniin ongelmiin. Niitä onkin luvassa, jos asioita ei teet a) oikean aikaa ja b) oikealla tavalla.

Pikapoltto -menetelmäni perustuu 3 palikan malliini, joka ensin mahdollistaa hämmästyttävän tehokkaan ja nopean rasvanpolton. Ja ehkäisee yleiset nopean etenemisen ongelmat.

Jokainen kolmesta palikasta on suunniteltu kampittamaan jokin nopeaan rasvanpolttoon tyypillisesti yhdistetty ongelma, kuten:

Heikko jaksaminen, jatkuva ja valtava nälkä, iso väsymys, repsahtaminen, kilojen kertyminen takaisin korkojen kanssa, aineenvaihdunnan hidastuminen ja lihasmassan menetys.

Nämä kaikki liittyvät suurimpaan osaan nopeista rasvanpolttomenetelmistä, mutta ne ovat ehkäistävissä!

Kun luet eteenpäin, kerron kohta, miten Pikapoltto  -menetelmäni tekee sen myös Sinulle.

Mutta ensin…

Muistutus siitä, että rasva vaikuttaa muuhunkin kuin kropan ulkomuotoon…

Terveys on paljon 30 000 € vetoa arvokkaampi asia: Oletko herkuttelemassa itsellesi rasvamaksaa ja jopa maksakirroosia? 

Halusin vielä muistuttaa, että rasvapoltto EI ole pelkästään ulkonäkö-asia, jollaiseksi alati kasvava, perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa paasaava joukko  sen leimaa (Jostain syystä heitä ei koskaan näy salilla AUTTAMASSA ihmisiä).

He syyttävät ja halveeraavat painonpudottajia, kropanmuokkaajia  ja rasvanpolttajia: ”Kenenkään ei pitäisi laihduttaa!!!”. ”Poltatko rasvaa näyttääksesi energisemmältä, nuorekkaammalta ja sporttisemmalta? HÄPEÄ!” Olen itsekin joutunut asiakkaitani auttaessani tämän porukan hampaisiin.

Tämä on edesvastuutonta ja lannistaa ihmisiä. Tässä yksi esimerkki Ilta-Sanomista (17.9.2017)

Haluan tässä korostaa tässä alla vain YHTÄ todella tärkeää juttuja, joka liittyy liian rasvan määrään. Se on nimittäin koko hengissä säilymiselle täysin välttämättömän maksan hyvinvointi.

Tämä wikipedian tieto kuvaa hyvin tilanteen vakavuutta:

Kuva: Liika rasvan määrä kehossa ei ole leikin, puhumattakaan ilon asia! Vaikka joissain piireissä se on jopa sellaiseksi nostettu! Edesvastuutonta!

Kyllä. Tuo on huolestuttavaa. Mutta onneksi on toivoa!

Tässä eräs esimerkki: Juttusilleni tuli 2019 raavas ja väkivahva herrasmies. Hän EI ollut edes rapakuntoinen, vaan harjoitteli salilla säännöllisesti. SILTI liika rasvan määrä oli saanut maksa-arvo huolestuttavasti koholle.

Teimme mitä pitää tehdä. Otimme käyttöön rasvanpolttomenetelmäni, ja asiakkaani rasvamassa tippui nopeasti 7,5 kg. Iloitsimme sporttisesta ja vahvemmasta kehosta -totta kai!

Mutta mikä parasta… Hänen maksa-arvonsa olivat nyt täysin normaalit! Vaurioitumassa ollut maksa oli puhdistunut rasvasta ja tervehtyi! Oli vaikuttavaa nähdä, miten iso ja vahva, raavas mies liikuttui tästä lähes kyyneliin!

Tässä vain yksi syy siihen, että en anna, enkä tule koskaan antamaan tippaakaan periksi ”kenenkään ei pitäisi laihduttaa tai polttaa rasvaa kehosta!” -porukalle!

 

Syökö liika rasva testosteronisi – ja samalla miehisyytesi?

Haluan muistuttaa vielä yhdestä tärkeästä asiasta. Nimittäin testosteronista. Tuosta hormonista, joka tekee pojista miehiä ja pitää miehet miehekkäänä, maskuliisina, viriileinä ja energisinä.

Tiesitkö, että liika rasva on tärkein syy sille, että miesten testosteronitasot laskevat? Nimittäin rasvakudos ikään kuin ”syö” testostronia. Eikä siinä vielä kaikki! Se aromatisoi, anteeksi hieno liikuntabiologian termi, suomeksi muuntaa, sen estrogeeniksi! Eli nais-sukupuolihormoniksi!

Hemmetin hemmetti! Jos Sinulla on ollut viime aikoina fiilis, että ”ei oikein kiinnosta”, ”ei oikein jaksa”(ehkä jopa silloin kun vaimo tai tyttöystävä todellakin jaksaisi…) tässä voi olla syy!

Mutta… tuleen ei kannata jäädä makaamaan. Ei, nimittäin rasvanpoltto, terveelliset sapuskat ja oikeanlainen treeni voi saada tässäkin aikaan ihmeistä. Aloitin rasvanpoltto-projektin vyötärölihavuuden puolelle ”lipsahtaneen” asiakkaani kanssa. Myös testo-tasot olivat jo luisuneet viite-arvojen alapuolelle -yllätys yllätys…

Mitä tapahtuikaan, kun hän pudotti painoaan 15,5 kg ja kavensi vyötäröään 24,5 cm? TESTOTASOT nousivat aivan viitearvojen ylärajaan. Jopa lievästä ylityksestä oli lääkärin kanssa puhe!

Mikä huolestuttavinta, jopa nuoret, parikymppiset sällit ovat nykyään usein todella pehmeässä kunnossa ja orastava maha alkaa roikkua vyön päällä. Mutta onneksi ikä EI ole se juttu. 20-, 30-, 40-, 50- ja jopa 60-vuotiaana voi tehdä fantastisia tuloksia! Tärkeää on, että aloitat! Se palkitsee terveydessä, jaksamisessa, kuntotasossa… ja tähän miehisyyteen liittyen voi tulla pari ”luontais-etuakin”, nimittäin…

Puolittain kieli poskella (mutta vain puolittain): Monet 30-, 40- ja 50- vuotiaat mies-asiakkaani ovat kondiksessa, jossa parikymppiset nuoret sällit mulkoilevat heitä vihaisesti… Nimittäin sällin parikymppinen hottis-tyttöystävä kiinnittää ”jostain kumman syystä” enemmän huomiota asiakkaani aikuiseen, maskuliiniseen, sporttiseen ja itsevarmaan herrasmies-lookiin kuin pahasti plösähtämään päin olevaan poikaystäväänsä ;)

Kuva. Asiakkaani normalisoi matalat testosteronitasonsa muuttaessaan kroppansa ”kotleetista” atleetiksi. Hän kehui mainiota vireystilaa, kuntotasoa ja huikkasi vielä: ”Eikä vaimokaan pistä pahakseen ;)”

Anna kun kerron Sinulle hieman lisää 4 viikon Pikapoltto -menetelmäni ominaisuuksista:

 

Pikapoltto toimii nopeasti

 

Kehitin Pikapoltto -menetelmän tilanteisiin, jossa painoa ja rasvaa pitää saada todella nopeasti pois kehosta. Kuinka nopeasti se sitten palaa?  Rasvanpolton vauhti riippuu aina siitä, kuinka paljon kehossasi on rasvaa lähtötilanteessa.

Ensimmäisenä viikkona painonpudotus on yleensä 2-3 kg, 4 kg, 5 kg,  jopa 6-7 kg. Sen jälkeen vauhti toki hidastuu hieman, sillä alussa kehosta lähtee myös nesteitä. Sen jälkeen rasvanpoltto asettuu 0,5 kg, 0,75 kg, 1 kg, jopa 1,5+ kg viikossa -vauhtiin, riippuen siitä, kuinka paljon kehossasi on rasvaa (jos sitä on vähän, yleensä 0,5-1 kg väliin, jos enemmän yleensä 1,2-1,5+ kg/vk väliin. Tämä on maksimivauhti, millä rasvaa voi tutkitusti polttaa kehosta. Kun mukaan otetaan ylimääräisten nesteiden lähtö kehosta, vaa’alla näkyy 4 viikon Pikapolton aikana yleensä 4-12 kg painonpudotus. Jos kohdallasi on kyse viimeisten kilojen karistamisesta, tämä tekee sen vaivatta.

Jos rasvaa on kropasssasi enemmän, noin iso rasvanpoltto ja painonpudotus (ilman massiivista lihashävikkiä, joita yleiset menetelmät aiheuttava) voi karistaa esimerkiksi vyötäröltäsi yleensä 12-20 cm.

Ehkä ajattelet, että moinen vauhti 4 viikossa ei ole järkevää? Olet pitkälti oikeassa. Useimmilla menetelmillä se ei olekaan järkevää. Kerron pian alla, kuinka voit tehdä tämän ilman nopeisiin painonpudotuksiin ja rasvanpolttoihin liitettyjä negatiivisia asioita.

(HUOM! muistutan jo nyt: Jos painosi jatkaa putoamistaan 4 viikon pikapoltto -menetelmällä yli 2,5-3,5 kg viikkovauhtia ensimmäisen viikon jälkeen, ota minuun yhteyttä etätuessa. Näin voi käydä ilman näläntunnetta tai väsymystä. Silti silloin on hyvä aavistuksen viilata sapluunaa)

 

Nälkä pysyy kurissa

Jatkuva nälkä ja mieliteot ovat rasvapolttoja pahin vihollinen. Jos nälkä on kova, rasvanpoltto on kuin yrittäisi soutaa 10 kilometriä vastavirtaan kevättulvassa. Opin tämän pian, kun tein alussa paljon virheitä valmennustyössä.

Kannattaa mieluummin soutaa myötävirtaan. Se on helppoa ja miellyttävää. Siksi olen laatinut ruokavalion niin, että näläntunne pysyy pois parhaalla mahdollisella tavalla. Näin et joudu haaskaamaan ”tahdonvoimaasi” nälän kanssa taisteluun, vaan valmennuksen ruokavalio ja harjoittelu sulattaa rasvaa kuin huomaamatta. Mutta nopeasti.

 

Yksinkertainen toteuttaa

 

Vaikka tämä Pikapoltto -menetelmä sisältää äärimmäisen hienostuneita ja monimutkaisia, uusimpaan tutkimustietoon perustuvia ja Suomen laajimpaan PT-kokemukseen perustuvia periaatteita, se on todella helppo toteuttaa.

Tässä olen tehnyt 20 vuoden työn puolestasi. Kaikki on tiivistetty todella helppoon malliin, joka polttaa rasvaa kehostasi ennätystahtia.

Ruokavalio koostuu tavallisista lähikaupan ruuista. Mutta mukana on juuri oikeat ruoka-aineet ja juuri oikeassa suhteessa. Mutta…

Valehtelisin Sinulle päin naamaa, jos väittäisin, että mitään valmistelu- ja suunnittelutyötä ei tarvitse tehdä.

Kyllä päivän aterioita tarvitsee hieman suunnitella ja ostoslistoja pitää laatia. Mutta tiedätkö mitä? Nämä asiat yhdistävät tutkitusti myös ihmisiä, jotka onnistuvat painonpudotuksessa pitkällä aikavälillä. Eli samalla kun poltat nopeasti rasvaa, rakennat kestäviä tapoja. Mutta kysyn Sinulta? Oletko valmis tekemään tätä yhden kuukauden? Yhden kuukauden, jotta saat tuloksia ja kevyen kehon, sporttisen olemuksen ja energia arkeen -asioita, jotka todellaskin ansaitset!

 

Terveytesi paranee ja saat energiaa arkeen

Tiedätkö, mikä on paras tapa kohentaa useimpia terveys-muuttujia? Kuten verenpainetta, kolesteroliarvoja, matala-asteista ja kehon terveyttä jäytävää matala-asteista tulehdusta, kohonneita verensokeriarvoja ym?

Se on rasvan reipas vähentäminen kehosta! Tätä useimmat ”terveys-valistajat” eivät joko ymmärrä tai kerro.

Nopea rasvanpoltto vähentää hujauksessa myös vatsaonteloon kertyvää terveysmyrkkyä, viskeraalirasvaa. Viskeraalirasva (eli keskivartalolihavuus) voi pahimmillaan jopa johtaa rasvamaksaan ja maksakirroosiin, sydän- ja verisuonitautiriskeistä puhumattakaan. Sen polttaminen nopeasti on kenties paras terveysteko, jonka voit itsellesi tehdä.

Mikä parasta valmennuksen ruokavalio sisältää tutkitusti terveyttä edistäviä ruokia. Kun siihen yhdistetään nopea rasvan palaminen ja kuntoa monipuolisesti kohottava treeni, terveysvaikutukset voivat parhaillaan olla hämmästyttäviä (asiakkaideni lääkärit hämmästelevät säännöllisesti laboratoriotulosten parannuksia).

Tässä kohtaa on pakko mainita eräs juttu, joka sai minut rumasti sanottuna ”lentämään persiilleni”, aivan hiljattain:

Alotin asiakkaani kanssa valmennuksen 12.4.2021. Hän tuli luokseni, sillä lääkäri oli mitannut häneltä… Pidä penkistäsi kiinni:

210 mmHg verenpaineen!!! Tuo luku on poskettoman korkea. Mutta nyt seuraa jotain vielä poskettomampaa.

14.5., siis kuukauden päästä kysyin häneltä: Mites se verenpaine nyt, oletko mitannut?

Hän vastasi:

”Joo, se oli 130/80, jätin jo verenpainelääkeet pois 3 viikkoa sitten, pitäisi varmaan kertoa lääkärille…”

TÄH!? Joo, uskomatonta, mutta totta. Ja kiitän luojaa ja liikuntatiedettä, että olen pystynyt kehittämään työkaluja, joilla voin saada tällaista aikaan ihmisten elämässä!

 

Toimivat kolme palikkaa tämän ”rasvanpoltto-automaatiksi” kutsun menetelmän takana

 

Tiedän, että haluat kuulla, MIKSI tämä Pikapoltto -menetelmä toimii niin hyvin. No, minäpä kerron! Tässä 3 keskeistä palikkaa, jotka saavat aikaan sen, että kropasta tulee ”rasvanpoltto-automaatti” (sellaiseksi eräs asiakkaani tätä menetelmää kutsui).

 

Palikka 1. Ketoosi kunnolla -ruokavalioni

Aloitin käyttämään ketogeenisiä ruokavalioita valmennuksessa vuonna 2005, kokeiltuani niitä ensin itse 2003-2004. Ne EIVÄT sovellu kaikkiin tilanteisiin. Siksi en niitä kaikissa tilanteissa ja pitkissä projekteissa usein käytä. Mutta tähän 4 viikon nopeaan rasvanpolttoon ketogeeninen ruokavalio sopii erinomaisesti.

Mutta ei mikä tahansa ketogeeninen ruokavalio. Useimmat ketogeeniset ruokavaliot sisältävät vakavia puutteita (olen nähnyt lukuisia ketovalmennus-ruokavalioita, joita asiakkaakseni huonojen tulosten ja junnaamisen takia tulleet ihmiset ovat käyttäneet).

Näissä yleisissä keto-ruokavaliossa on usein terveydelle hyvin haitallisia seikkoja, kuten vähäinen kasvisten saanti, surkea kuitujen määrä, erittäin suuri suolansaanti ja surkea rasvahappojen suhde. Sain esimerkiksi eräältä asiakkaaltani erään ”gurun” ketoruokavalion, josta analysoin 9 gramman päivittäisen kuitujen saannin! Ei ihme, jos ”vatsa ei oikein toimi” tuollaisella ruokavaliolla! Kuituja on hyvä saada 3-4 kertaa enemmän. Samoin rasvahappojen koostumus oli sellainen, että mahdollisen rasvanpolton lisäksi kyseisellä ruokavaliolla tukkii verisuonensa alta aikayksikön.

Kun tajusin nopeasti tavallisten ketogeenisten ruokavalioiden puutteet, kehitin Ketoosi kunnolla -menetelmäni. Siinä ruokavalio on paitsi terveellinen ja tietyt helpot vaihtelut siinä takaavat, että jaksat myös treenata (mikä taas pitää aineenvaihduntasi virkeänä ja säästää lihaksesi). Lisäksi kehitin ruokavalioon systemaattisten kokeilujen ja unohdettujen tutkimusten tonkimisen kautta helpot, viikoittaiset viilaukset, jotka estävät heikosti kulkevat treenit ja aineenvaihdunnan hyytymisen.

Kuva: Tavalliset vhh- ja ketoosiruokavaliot saavat melko pian painon ainoastaan junnaamaan. Tässä valmennuksessa käytät hiilihydraatteja juuri oikealla tavalla, jolloin a) saat ketoosin parhaat hyödyt, mutta b) ehkäiset sen haitat ja väistämättä tulevan tasanteen. Teet sen vain tähän asti vain henkilökohtaisessa valmennustyössä käyttämälläni ”Ketoosi kunnolla” -menetelmällä, jota ei ole saatavissa mistään muualta (koska olen itse kehittänyt sen).

 

Palikka 2. Aktiivisen aineenvaihdunnan harjoittelumallini

Miten tehdään nopeat rasvanpolttotulokset? Treenaamalla kuin hullu kuukauden ajan? EI! Itsekin luulin aikoinaan näin, tunnustan sen suoraan. Tajusin kuitenkin valmennustyössä ja asiakkaideni tuloksia analysoidessani, että parhaat tulokset tehdään harjoittelulla, joka kiihdyttää kalorinkulutustasi kellon ympäri, mutta ei väsytä sinua. Nimittäin väsymys ja heikko palautuminen HIIT -ja aamuaerobia-rääkistä on varma tapa tuhota tulokset. Kun olet palaudut heikosti, aivosi tutkitusti HUUTAVAT sokeria ja rasvaa!

Aktiivisen aineenvaihdunna harjoittelumallissa teet ajankäyttömahdollisuuksistasi riippuen 2-3 kuntosali/lihaskuntotreeniä viikossa ja aerobisia harjoituksia 2-4 (riippuen taas ajankäyttömahdolluuksistasi).

HUOM! Olen aina super-rehellinen. Jos ET harjoittele, menetät AINA lihaksia. Tätäkään monet ”keto-gurut”, jotka myyvät tehokasta rasvanpolttoa ilman liikuntaa eivät joko ymmärrä tai halua sinulle kertoa.

 

Kuva: Media on kiinnostunut viime vuosina palautumiseen perustuvista harjoittelumalleistani, olen avannut niitä muun muassa haastatteluissa, jotka tehdään yleensä salillani, Jyväskylässä (keskussailaalantie 9). Kuva Länsimedian, suurimmissa maakuntalehdissä ilmestyneestä palautumis-jutusta.

 

Palikka 3. Motivaatiokiihdytin -menetelmäni

Olen tehnyt vuosien varrella kymmeniä ja Pikapoltto -projekteja. Vaikka olen menetelmää kehittäessäni pyrkinyt poistamaan kaikki yleiset ongelmakohdat, elämässä aina joskus ”sattuu ja tapahtuu”. Motivaatio voi olla koetuksella monista muistakin syistä, työhommat, ihmissuhteen, yleinen ”hässäkkä”. Tiedät varmaan. Joskus tekee mieli iskeä hanskat tiskiin. Sitä tapahtuu meille kaikille joskus -jopa kaikkein motivoituneimmille kamppailulaji- ja voimailija ”koviksille”, joiden parissa aloin menetelmää kehittää.

Näihin tilanteisiin laadin ”motivaatio-kiihdytin” -menetelmäni. Tässä menetelmässä innostan ja motivoin sinua 2 kertaa viikossa lyhyellä videolla, jonka katsomisen jälkeen sinulla on jo toinen jalka ulkona ovesta ja treenikassi pakattuna tai terveellinen ateria edessä ja sipsit nakattuna bioroskiin! Muuten pelkkä ”perseelle potkiminen” ja ”tsemppaus” ei tässä vie pitkälle. Teen toki  sitäkin, mutta opetan sinulle vain muutamassa sekunnissa tehtäviä, yksinkertaisia ajatus-kikkoja, joilla opit motivoimaan itse itseäsi.

Tähän asti olen pitänyt menetelmän ”salaisena” aseena, jota käytän vain ja ainoastaa henkilökohtaisessa valmennuksessa näissä kiiretilanteissa.

Sitten…

Lupasin kertoa Sinulle yleisesti nopeaan rasvanpolttoon liittyvistä myyteistä, joita mediassa näkee jatkuvasti. Olet varmasti törmännyt niihin ja olen myös aika varma, että moni niistä on tullut mieleesi jo tätä infosivuani tähän asti lukiessasi.

Käydään vielä läpi nopeaan rasvanpolttoon hyvinvointi-mediassa liitetyt, tuloksillesi tuhoisat myytit

 

Myytti 1. ”Nopeat tulokset johtaa AINA siihen, että kaikki tulee korkojen kanssa takaisin!”

 

Usein sanotaan, että nopean rasvanpolton jälkeen kaikki pudotettu paino tulee korkojen kanssa takaisin. Sanotaan, että nopea rasvanpoltto ei ole kestävää. Näin voi kyllä käy, jos nopean rasvanpolton aikana ei opi mitään uutta ruokavaliosta.

Silti ajatus siitä, että nopeat tulokset johtavat huonompaan ylläpitoon on väärä. Tutkimuksissa on havaittu, että nopea painonpudotus ei ole yhteydessä tippaakaan heikompaan ylläpitoon alle vuoden eikä yli vuoden seurantajaksolla painonpudotuksen jälkeen (esim Casazza ym. 2014).

Mistä tämä saattaa johtua? Tutkijat uskovat, että suurin syy tämän myytin elämiseen on se, että sitä yksinkertaisesti jatkuvasti toistetaan mediassa. Näin se alkaa elämään omaa elämäänsä ja siitä tulee ”hyväksytty totuus”. No, aikoinaan tällainen oli myös se, että maa ei ole pallo, vaan on litteä!

Oman 21 vuoden valmennustaipaleeni aikana olen havainnut, että ”pienet muutokset” eivät yleensä saa aikaan merkittäviä painonpudostus- ja rasvanpolttohyötyjä. Ehkä sinäkin olet kokeillut ”istua hieman vähemmän”, ”Kävellä hieman enemmän”, ”vaihtaa kahviin kerman tilalle maito”? Ja mitään ei ole tapahtunut.

Mitä tämä tekee motivaatiollesi? Aivan, se romuttaa sen! Jos tuloksia ei tule, se vasta innostuksen tappaakin! Ehkä sinäkin olet joskus turhautunut siihen, että ”hiljaa hyvä tulee” -menetelmä ei tuota havaittavia tuloksia?

Siksi käytännössä aina parempi ottaa reippaampi ”kick start” painonpudotukseen ja rasvanpolttoon. Ja mikä parasta, se tuo motivaatiota!

 

Kuvat: Näkyvät tulokset INNOSTAVAT! Ja tässä käytössä ei ollut edes Pikapoltto -menetelmäni, vaan normaali, tehokas rasvanpolttomenetelmäni keskipitkälle aikavälille.

 

Pikapoltto -menetelmässä käytän ainutlaatuista ruokavalion palikkamalliani. Siinä on valmiina kaikki elementit, joita tarvitset pitkäkestoisessa painonhallinnassa. Ja ei. Sinun EI tarvitse syödä ketoosi-tyyppisellä ruokavaliolla koko elämääsi. Sinun EI tarvitse jättää hyvästiä maukkaille hiilariruuille.

Ruokavalion ”ketoosi kunnolla” -menetelmässäni OPIT, miten syöt terveellisesti ja ilman painonnousua. Ja itse asiassa syöt hiilariruokiakin valmennuksen aikana, ja juuri oikeaan aikaan ja juuri oikean määrän!

Toimiiko tämä käynnössä? No, lomani aikana 90% asiakkaistani säilyttää painonsa +/- 1 kilo haarukassa siitä, mihin rasvanpolttovaiheessa päädyimme. Ja he nautiskelevat kesästä grillaten sekä välillä terassilla ja jäätelöllä käyden!

 

Myytti 2. Haastavat tavoitteet tappavat motivaation

Tutkijat lyttäävät myös tämän yleisen myytin. Rasvanpoltossa 1-2 kiloa vuodessa -tyyppiset tavoitteet eivät innosta jatkamaan prosessia. Haastavammat tavoitteet -ja erityisesti niiden täyttyminen- taas pumppaavat sinut täyteen virtaa!

4 viikon pikapoltto-menetelmässä tarjoan sinulle myös helpon kotiseurantamallin, jolla näet hetkessä omat onnistumisesi ja nopeat tuloksesi! Kun heti päivästä 1. alkaen alkaa tapahtumaan, innostuksesi kohoaa koko ajan viikkojen edetessä. Sen sijasta, että odottelet 3-4 kuukautta, että mahdollisesti tapahtuu jotain.

 

Kuva: Tutkimusartikkeli (Casazza ym. 2014) New England Journal of Medicine -julkaisussa listaa yleisiä rasvanpolttomyyttejä, joille ei ole mitään tieteellistä pohjaa.

 

Myytti 3. Nälkä vaivaa koko ajan

Jos väittäisin sinulle, että seuraavan 4 viikon aikana sinulla ei olisi kertaakaan yhtään nälkä, valehtelisin sinulle päin naamaa. Kyllä välillä näläntunnetta tulee. Ja itse asiassa, jos sinulla on ylimääräistä rasvaa kehossasi, eikä sinulla ole KOSKAAN nälkä, nälänsäätelysi ja kroppasi toiminta on vinksallaan! Mutta olen tehnyt kaiken mahdollisen, että vääränlainen, kiljuva nälkä pysyy poissa ja hallinnassa.

Pikapoltossa näläntunnetta hillitsee ruokavalion rakenne, johon olen laatinut lähes 20 vuoden testaamisen perusteella juuri sellaiset ruoka-aineen ja ruoka-aine -vaihtoehdot, joilla nälkä pysyy pois. Samoin mukana on 5 vinkin listani näläntunteen selättämiseen.

 

Myytti 4. Pitää treenata aamusta iltaan ja tehdä aamuaerobisia tyhjällä mahalla

Olet saattanut törmätä älyttömään treenimäärään nopeissa rasvanpolttoprojekteissa. Sitä tehdään usein, mutta se ei ole fiksua. Nimittäin silloin ruokavalio alkaa pettää.

Pikapolton harjoittelu on laadittu niin, että jokainen treeni tulee juuri oikeassa paikassa. Kuntosali (tai kotiharjoittelu) auttaa säilyttämään tai jopa lisäämään lihasmassaa jakson aikana. Olen myös laatinut sen sellaiseksi, että se tehostaa aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa jopa 72 tunniksi treenin jälkeen. Poltat siis tehokkaammin rasvaa kellon ympäri -koko ajan.

Aerobisessa harjoittelussa olen suunnitellut valmennukseen kaksi porrasta. Jos sinulla on vähemmän aikaa, aerobisia treenejä on 1-2. Jos sinulla on enemmän aikaa, niitä on 3-4. Saat molemmilla erinomaisia rasvanpolttotuloksia.

 

Myytti 5. Kroppa menee säästöliekille

Tällä pelotellaan usein. Vääränlaisella tekemiselle näin voi käydä, mutta oikeanlaisella ei. Nimittäin tutkimuksissa on havaittu, että oikein rakennetulla liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä lepoaineenvaihdunta saattaa jopa NOUSTA erittäin tehokkaan rasvanpolton aikana! Lisäksi merkittävän säästöliekin kehittyminen vaatii useiden kuukausien erittäin matalat kalorit ja vääränlaisen liikunnan.

Pikapoltossa kaikki treeni- ja ravinto-elementit on rakennettu niin, että aineenvaihdunnan taso pysyy virkeänä ja valmennuksen kesto takaa myös en, että saat innostavat ja motivoivat rasvanpolttotulokset ja voit sitten jatkaa antamieni ohjeiden mukaan rasvanpolttoa TAI jos olet jo täysin tavoitteessasi, jatkaa onnistuneeseen tulosten ylläpitoon.

 

Myytti 6. Nopeassa rasvanpoltossa tarvitaan ällöttäviä annospusseja, suolihuuhteluita ja hirveä määrä lisäravinteita

Jos olet ajatellut näin, ymmärrän hyvin. Eikä se ole sinun syysi. Näitä media ja monet painonpudotus-firmat meille tarjoavat. Mutta onneksi nämä eivät ole lainkaan tarpeen, lainkaan hyödyllisiä.

Jos luotat painonpudotuksessa pusseihin, ylläpito voi tosiaan olla haaste. Pussien kanssa et nimittäin opi mitään ruokavaliosta. Silloin sinulla on vain entiset tavat ja pussit. Ja koska pusseilla ei voi jatkaa koko elämäänsä, edessä on painon kirmaaminen takaisin ylös.

Suolihuuhtelut ja paastot ovat yksinkertaisesti epämukavia (kuka nauttii veden pumppaamisesta ”hanuriin”?) ja haitallisia. Suolihuuhtelu EI ”puhdista” kehoa tai tuo mitään lisäetua rasvanpolttoon. Paasto taas syö lihaksesi, jolloin sinusta tulee ”laiha läski” ja kaupan päälle aineenvaihduntasi romuttuu.

Pikapoltossa käytät tavallista, lähikaupasta saatavaa ruokaa. Suosittelen mukaan paria hyvin edullista (kustannus 20-30€ koko valmennuksen kestolta) urheiluravinnetta, mutta niidenkään käyttö ei ole välttämätöntä.

Lisäksi mukana on 3 portainen tankkaus-menetelmäni sovellus, jonka avulla pystyt jopa tämän 4 viikon tehojakson aikana nauttimaan jätskiä, pitsaa, tai vaikkapa hampurilaisia, jokusen oluenkin!

 

Ylipainosta ja vyötärölihavuudesta alusvaate-malliksi 47 -vuotiaana

Tässä yksi esimerkiksi asiakkaastani Tero Silvanista, joka käytti tavallisia rasvanpolttomenetelmiäni (jotka sopivat hyvin hieman pidempiin kokonaisuuksiin). Tero aloitti maaliskuussa ja ja toukokuun lopulla kondis herätti sen verran huomiota, että hänet nähnyt kuvaaja pyysi Teroa alusvaatemalliksi! Pikapoltossa lisätään vielä hieman ”kierroksia rasvanpolttokoneeseen”!

 

Varoitus: Tämä valmennus EI sovi kaikille!

Ennen kuin menen siihen, mitä Pikapoltto -valmennukseni sisältää, haluan kertoa, kenelle se ei sovi. Näin et haaskaa aikaasi tai hanki  sellaista, mikä sinulle ei sovi. 

Tämä valmennus EI sovi sinulle:

Jos uskot, että rasvanpoltosta ei ole mitään hyötyä. Ylipaino on tutkitusti MASSIIVINEN terveysriski. Ja jo 2/3 suomalaisista on ylipainoisia. Jos uskot, että ns. ”fit fat” on normi, suosittelen, että lopetat lukemisen heti.

Jos uskot, että jokaisella ihmisellä EI ole oikeus päättää täysin itse, haluaako hän muokata kroppaa, kiinteyttä, sporttisuutta ja uutta hehkua olemukseen tai mahtua unelmiensa kesävaatteisiin. Nykyään näyttää siltä, että omaan ulkomuotoon satsaaminen on joutunut tietyissä ”valistaja”-piireissä mustalle listalle. Tämä sopii vain henkilöille, jotka osaavat ja haluavat itse päättää mitä haluavat (esimerkiksi kiinteämpi kroppa) jotka elävät omilla ehdoillaan, eivät muiden ”määräysten” mukaan. Ja jotka tekevät unelmistaan totta!

Jos haluat ”kokeilla vielä kerran itse”. Kuulen tätä usein. Seuraavaksi kysyn, millaisia tuloksia aikaisemmat yrityksesi ovat tuottaneet? Jos olet lukenut tänne asti, uskon, olet kiinnostunut saamaan tuloksia, tai ainakin nykyistä parempi tuloksia.

 

Kuva: ”Kokeilen vielä kerran itse…” Kuulen tätä välillä valmennuksistani tiedustelevilta. Joo, voihan näin tehdä, mutta haluatko haaskata aikaa joko paikalla polkemiseen tai epäoptimaalisiin tuloksiin? Mikko päätti, ettei enää ”yritä vielä kerran itse”.

Jos uskot, että muutaman portaan kävely tai pieni herkkujen karsiminen johtaa hyviin rasvanpolttotuloksiin. Se EI johda. Hyvinvointimediassa menee todella iloisesti sekaisin painonhallinta (eli karistettujen kilojen ja rasvan poispitäminen) ja painonpudotus (eli rasvan vähentäminen kehosta)

Jos et ole valmis tekemään lainkaan työtä tulostesi eteen 4 viikon ajan. Tämä on yksi kuukauden pätkä elämästäsi. Oletko valmis katsomaan tarkasti ruokamääräsi 4 viikon ajan, liikkumaan vähintään 3-4 kertaa viikossa (maksimissaan 5-6) tuon ajanjakso? Jos tällainen pitkäjänteisyys (ja vieläpä 2 kertaa viikossa tapahtuvalla motivaatiobuustilla ja etätuella) on liikaa, tämä valmennus EI sovi sinulle.

Nyt kun tiedät, sopiiko tämä valmennus sinulle ja että suurin osa nopeaan rasvanpolttoon liitetyistä myyteistä ei ole totta ja tiedät, että käytännössä kaikki rasvanpolton ongelmat ovat ratkaistavissa, anna kun kerron sinulle tarkasti, mikä tämän valmennuksen tarkkaa sisältö on:

 

4 viikon Pikapoltto -valmennuksen tarkka sisältö, joka saa rasvan sulamaan kehostasi nopeasti, turvallisesti ja tulosten ylläpito varmistaen

 

Olen tehnyt kaiken työn sen eteen, että tämä väkivahva, ainoastaan henkilökohtaisessa valmennuksessa menetelmäni on nyt Sinun saatavillasi: Helposti toteutettavana, innostavana, ja ennen kaikkea rasvaa erittäin nopeasti kehosta polttavana. Tässä tarkkaa sisältö:

1. Ruokavalio + tuhti ravitsemuspaketti, sisältäen vain henkilökohtaisessa työssä tähän asti käyttämäni ”Ketoosi kunnolla” -menetelmän + paljon muuta!

Saat mukaasi ja opit muun muassa:

 • Lähi-kaupan ruuista koostuvan ruokavalio, joka pitää sinut mahdollisimman kylläisenä ja saa rasvan palamaan fysiologista maksimivauhtia, ja turvallisesti sekä terveyttäsi edistäen.
 • Opit miksi tavalliset ketogeeniset ruokavaliot EIVÄT ole optimaalisia rasvanpolttoon.
 • Ruokavalion -sovellus -osion, jonka ohjeilla pystyt halutessasi ottamaan mukaan sellaisia lempiruokiasi, joita valmiista malleista ei mahdollisesti löydy
 • Opit miksi tavalliset ketogeeniset ruokavaliot saattavat vaarantaa vakavasti terveyttää nimenomaan meillä suomalaisilla (vaikka ne eivät tekisi sitä vaikkapa keski- tai etälä-amerikkalaisilla tai yhdysvaltojen kansalaisilla). Jenkki-guruja apinoidessaan keto-valmentajat vaarantavat koko kansanterveytemme. 
 • Ruokavalio perustuu ”ketoosi kunnolla” -menetelmääni, jossa pääset hyödyntämään ketoosin parhaat puolet, kuten erittäin hyvän nälänsäätelyn.  Samalla vältyt usein ketoosivalmennuksissa maton alle lakaistuilta ja vaietuita haitoilta, kuten salakavalasti romahtavalta treeniteholta ja joskus arkijaksamiseslta. Aloitin ”ketoosi kunnolla” -menetelmäni kehittämisen jo vuonna 2005, jolloin ketoosiruokavalio ei ollut trendi, vaan hyvin pienten piirien harrastus. Pitkän kokemukseni takia olen jopa kauhulla seurannut joitain nykyisiä, yleisiä ketoosi-ohjeita.
 • Opit 4 täyttävintä ruokaa. Mitä OIKEASTI kannattaa syödä, jotta pysyt kylläisenä? (Vihje, tässä EN puhu proteiinin lisäämisestä. Se kyllä lisääkylläisyyttä, mutta tarvitset muutakin).

Ja paljon muuta!

 

2. Harjoitusohjelmat, jotka säästävät lihaksesi, tehostavat aineenvaihduntaa ja tehostavat rasvanpolttoa kellon ympäri, jopa nukkuessasi

Saat itsellesi ja opit muun muassa:

 • Kuntosali-ohjelman (ja koti-harjoitteluvariaation, jos et halua tai pysty käymään salilla), jolla varmistat, että kroppasi jokainen lihas pysyy yllä painonpudotuksen ajan. Näin aineenvaihduntasi pysyy vilkkaana ja rasvan sulaessa esiin tulevat sporttiset ja kiinteät lihasmuodot, EI löysät, laiskat, heikot ja ”löllöt” raajat, vatsanseutu ja pakarat, kuten silloin, jos et treenaa tai treenaat väärällä tavalla.
 • Portaisteistetun aerobisen harjoittelun menetelmäni. Tällä menetelmällä varmistat, että palaudut todella hyvin ja sinulla on lomien alkaessa virtaa vaikka muille jakaa! Samalla voit tuunata treenimäärän ajankäyttöösi sopivaksi. Jos ehdit harjoitella vain 3-4 krt viikossa, voit valita sen vaihtoehdon. Jos ehdit harjoitelle 5-6 krt, valitse tämä.
 • Mukana on lihaskunto / kuntosaliharjoittelu, jonka olen laatinut niin, että sen jaksaa tehdä loistavasti. Usein ohjelmissa on liikaa tavaraa, ja erityisesti energiavajeessa niiden tekeminen on silloin kuin kärsimysten tie. Tässä näin ei ole.
 • Opit, mikä virhe harjoitusten järjestyksessä voi johtaa siihen, että kulutat levossa (siis tekemättä mitään) tunnin kävelylenkkiä vastaavan määrä VÄHEMMÄN energiaa. Kuten voit kuvitella, tämä todellakin hidastaa kehittymistäsi!
 • Opit lepoaineenvaihdunnan kiihdyttämiseen suunniteltu ja kiinteyttämiseen tähtävät parhaat liikkeeni. Harjoittelua kohdistuu myös rasvanpolttajille tyypillisiin ”ongelma-alueisiin”, kuten reisiin, pakaroihin ja vatsaan.
 • Kaikista harjoitteista löydät luonnollisesti myös videot, joista näet ja kuulet tarkkaan, miten liike suoritetaan.Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta jopa pelottavan tehokkaita. Liikunta-alalla yleinen trendi on se, että ammattilaiset laittavat ohjelmiin niin vaikeita liikkeitä, etteivät he osaa itsekään tehdä niitä kunnolla. Tässä ei ole niin!
 • Rasvanpolton optimoiva aerobinen harjoittelu. Kuten jo tiedät, rasvanpolttoa ei maksimoida treenaamalla mahdollisimman paljon, vaan treenaamalla oikealla tavalla. Kun teet juuri oikeanlaiset harjoitteet oikeaan aikaan, tuloksesi hyppäävät uudelle tasolle ja pystyt hyvin palautuneen satsaamaan innostuneesti ruokavalioon
 • Opit, mitä rasvanpolton suhteen kammottavaa aamu-aerobinen tyhjällä mahalla saa aikaan, ja tietenkin mitä kannattaa tehdä sen sijaan. 

 

Kuva: Tehokas ruokavalio ja treeni tuo tuloksia. Palautuminen on yhtä kuin kehittyminen. Liika rehkiminen vain pilaa tuloksesi. Usko pois. Älä tee mahdollisimman paljon, tee optimaalisesti!

3. Kaksi viikoittaista info- ja  tsemppivideota

 • Viikolla 1. opetan, miten toteutat Pikapolttoa niin, että rasvanpoltto etenee kuin huomaamatta, mutta tulokset kyllä todellakin huomaat. Useat asiakkaani ovat sanoneet: ”Minusta tuntuu, etten ole millään dieetillä!”
 • Viikolla 2. kerron muun muassa minuutin kestävän harjoitteen, jossa lisäät itseluottamustasi välittömästi ja saat minkä tahansa ravinto- tai treenihaasteen tuntumaan saavutettavalta!
 • Viikolla 3 ja 4 puskemme toisiamme eteenpäin paitsi etätuessa myös videoilla, joissa kerron Sinulle innostavia esimerkkejä, tarinoita onnistujista ja annan mentaalipuolen vinkkejä, joilla vedät homman pulkkaan kuin itsestään! Juhannus siintää jo silmissä, uusi peilikuva näkyy peilissä, kun astut sen eteen!
 • Viikon 4. Kerron, mikä on oikeasti tärkeää kesän ylläpidossa, ja miten jopa 90-95% asiakkaistani onnistuu 4-6 viikon kesälomani aikana pitämään painonsa täysin samalla tasolla, samalla rennosti ottaen (huom! Suhtaudu epäilevästi väitteisiin 100% onnistumisprosentista, se on selvää, että 100% asiat eivät aina onnistu, mutta jos 9-9,5:llä kymmenestä onnistuu, aika hyvä ”tsäänssi”, eikö?)

4. Etätuki suomen kokeneimman rasvanpoltto-ekspertin ja Pikapoltto -menetelmän kehittäjän johdolla

 • Olen laatinut 20 vuoden valmennuskokemuksen perusteella ohjeet niin selkeäksi kuin ikinä mahdollista. Ja tietenkin äärimmäisen toimiviksi. Silti joskus saattaa tulla kysyttävää tai ongelmakohtia. En jätä sinua silloin yksin. Etätuki toimii muilta suljetussa facebook-ryhmässä, joka on yhteisen ”salaseuramme” tulosten tekoon ja innostumiseen, ja vähän persuuksille potkimiseenkin!
 • Etätuessa voit kysyä kaikki eteen tulevat kysymykset, joita materiaaleista saattaa herätä.
 • Samoin voit kysyä Suomen kokeneimmalta rasvanpoltto-ekspertiltä henkilökohtaisesti mistä tahansa aiheeseen liittyvästä. Kyllä, vastaan ryhmässä henkilökohtasesti kysymyksiisi. Toisin kuin monissa valmennuksissa, joissa henkilö, jonka nimellä valmennusta on myyty katoaa maksun saavuttua tilille kuin pieru saharaan ja mahdollisista etätukea pyörittää assistentti, joka ei ole välttämättä edes alan ammattilainen.

 

Valmennuksen arvo 

Nyt saatat kysyä:  Mitä tämä valmennus kustantaa?”

Henkilökohtainen valmennukseni super-intensiivisissä 1 kk paketeissa kustantaa 1119 € / kk

Henkilökohtaiset valmennuspaikkani ovat kuitenkin täynnä kesäkuulle 2023. Sitä ennen en voi auttaa uusia ihmisiä henkilökohtaisella valmennuksella. Samoin verkkovalmennus, jonka piti olla tämän kevään viimeinen alkoi 25.4. Olen kuitenkin nyt kevään alkaessa ja salien auetessa korona sulkujen jälkeen hukkunut kyselyihin valmennuksesta ja tulosten teosta ennen kesää.

Siksi päätin olla uskollinen missiolleni auttaa mahdollisimman montaa ihmistä saamaan elämänsä tuloksia ja parantamaan sitä kautta elämänlaatuaan ja en veloita valmennuksesta 1119 €. Kysyn kuitenkin ensin:

Entä valmennuksen arvo sinulle suoraan? Minkä arvon antaisit seuraaville asioille?

 • Kevyempi keho, pienempi maha, ja mahdollisuus laittaa päälle haluamasi kesäkuteet?
 • Kohonnut itseluottamus, kun uusi olemuksesi kerää kehuja sekä kavereiden ja naisten huomiota ja kroppasi vihdoin ”tuntuu omalta”?
 • Poistunut tai todella merkittävästi vähentynyt riski sydän- ja verisuonitauteihin, rasvamaksaan, maksatulehdukseen ja lopulta jopa maksakirroosiin? (tiesitkö, että vain murto-osa rasvamaksoista johtuu nykyään alkoholista? Suurin osa niistä johtuu liiasta rasvasta vatsaontelossasi, eli vyötärölihavuudesta). Saattaisiko tällaiset asiat olla jopa monta kertaa arvokkaampia kuin esimerkiksi 30 000 € veto, jonka asiakkaani voitti Pikapoltto -menetelmällä?
 • Energinen fiilis, kun peilikuva hymyilee ja ystävät ja tutut kyselevät kilvan, mikä on uuden olemuksesi salaisuus? Ja mitä olet oikein tehnyt itsellesi? (Bonuksena katseita alkaa kertyä myös vastakkaiselta sukupuolelta aivan uudella tavalla)

Sitten eteenpäin…

Entä tämän valmennuksen hinta…? Katsotaan kuitenkin ensin bonuksesi! 

Malta vielä hetki… Kerron Sinulle ensin, mitä eksra-bonuksia haluan antaa Sinulle kiitokseksi siitä, että laitat pikapolttomenetelmän polttamaan rasvaa kehostasi!

RASVANPOLTOSTA YLLÄPITOON ylläpitoon videokoulutus. Kerron tässä video-koulutuksessa miten täsmälleen ylläpidät tuloksesi kesällä, kun olet saanut juhannukseen mennessä ennätystuloksia. Näiden ohjeiden takia luokseni matkustetaan jopa Lapista (sillä niitä ei saa muualta) ja näiden ohjeiden avulla asiakkaani ylläpitävät tuloksensa 4-6 viikon kesälomana ajan NAUTTIMALLA SÄÄNNÖLLISESTI muun muassa JÄTSKIÄ, GRILLIHERKKUJA, SIIDERIÄ JA OLUTTA!  Arvo 77 €.

VARTIN YLLÄPITO-TREENI video-koulutus ja ohjelmamalli, joka ylläpitää tuloksesi. Kuulit oikein, voit ylläpitää tuloksesti (tutkitusti ja omien mittauksieni perusteella), 15 minuutin treenillä! Kun teet tätä 2-3 kertaa viikossa, ylläpidät huimasti kohonneen kuntotasi, kropan kiinteyden, lihasmuodot yllä koko syksyn ajan (itse asiassa halutessasi jopa 2-3 kuukauden ajan) Arvo 77 €.

TUNNIN RASVANPOLTTO INFO -videokoulutus. Tämän videon kautta ymmärrät, miten voi ja kannattaa edetä rasvanpoltossa Pikapoltto -valmennuksen jälkeen, jos haluat vielä jatkaa rasvanpolttoa. Pika-poltto sopii lyhyisiin tehojaksoihin, mutta pidemmällä aikavälillä kannattaa edetä hieman eri tavalla. Sen opit tästä! Arvo 77 €

Normaalisti siis Pikapoltto -menetelmän toteuttaminen toteuttaminen face-to-face -valmennuksessa kanssani olisi 1199 € investointi. Bonusten arvo on 231 €.  Eli yhteensä:

 

Henkilökohtainen 4 viikon PIKAPOLTTO -valmennukseni + bonuksesi kustantavat normaalisti 1430 €

Ja minkä arvoiseksi koet kiinteän, hoikemman, energisen kehon ja säteilevän olemuksesi? Sitä jo kysyin. Päätä sinä se, ja lisää tuohon summaan.

Mutta en veloita tästä valmennuksesta 1430 euroa. Missioni on nimittäin auttaa mahdollisimman montaa suomalaista saamaan elämänsä tuloksia liikuntatieteen ja Suomen laajimman PT-kokemuksen avulla. Ja haluan, että nämä ainutlaatuiset menetelmät ovat kaikkien (ei pelkästään liike-elämän pamppujen tai KAIKEN menestyksensä eteen tekevien kilpa-urheilijoiten) saatavilla… Ja koska en voi ottaa henkilökohtaiseen valmennukseen kun rajallisen määrän ihmisiä. Niinpä (ja siksi, koska en halua tarjota ihmisille päivästä toiseen pelkkää”ei-oota”)…

Saat tämän Pikapoltto -verkkovalmennuksen hinnalla 79 € (1430€) investoinnilla itseesi ja uuteen ulkomuotoosi!

 

Nyt on siis aika toimia. Ok, tiedän.. Mielessäsi pyörii ehkä seuraavia ajatuksia ja vaihtoehtoja:

Kyllä, voit toki kokeilla jotain netistä löytyvää vinkkiä tai ”yrittää vielä itse”, mutta uskotko sen johtavan parempiin tuloksiin? Tai tuloksiin ylipäätään?

Kyllä, saatat miettiä, että ”kuulostaa hyvältä, mutta ei varmaan toimi minulla!”. No, 22 vuoden ajan olen ollut tilanteessa, jossa luokseni tulee ihmisiä, jotka ovat kokeilleet jo kaiken. Siis aivan kaiken. SILTI kehittymiseen löytyy keinot! Ja jos tämä ”ei jostain syystä toimi sinulla” (minkä on lähes mahdottomuus), 100% rahat takaisin -tulostakuuni ansiosta (siitä alla lisää) sinulla ei ole MITÄÄN menetettävää! MINÄ kannan kaiken riskin!

Kyllä, voit unohtaa koko asian ja liittyä ”laulukuoroon”, jonka mukaan kenelläkään ei ole oikeutta muokata kroppaansa ja nostaa energiatasoaan, parantaa terveyttään rasvaa polttamalla, vaan pitää keskittyä ”hyvään fiilikseen!”. Miten fiilis muuttuu väsyneestä ja ehkä ”turvonneesta” tai vyötärölihavuudesta hyväksi, jos asioille ei tee mitään?

Kyllä, voit antaa asian olla. Mutta saavutatko silloin unelmiesi kuntoa? Tai jos rasvaa on kertynyt kehoosi enemmän, jäätkö vain passiivisena istumaan, kun rasva täyttää pikku hiljaa vatsaontelosi, vuoraa sisäelimesi (ja saattaa esimerkiksi tulehduttaa täysin elintärkeän elimesi, maksasi, vakavin seurauksin).

Tai sitten:

Voit hankkia tämän Suomen laajimpaan rasvanpolttotulosten tekemisen kokemukseen perustuvan valmennuksen täysin riskittä, 100% tulostakuulla (ks. takuu-osio alla). Ja huomata, miten se alkaa polttaa rasvaa kehostasi samantien! Ja ottaa vastuun omasta kunnostasi, hyvinvoinnistasi, terveydestäsi ja ulkomuodostasi!

Kuvittele vain itsesi kuukauden päähän aloituksesta:

 • Peilikuvasi hymyilee, olet hoikistunut silmissä, olet 3kg, 4 kg,6 kg, jopa 10+ kg kevyempi
 • Odotat ”kauhun” sijasta innolla syksyä ja sen tuomia innostavia haasteita!
 • Energitasosi on puskenut katosta läpi, ihmiset kysyvät miksi olet koko ajan hyvällä tuulella
 • Lääkärisi saattaa hämmästellä uskomattomasti kohentuneita terveysmuuttujiasi (eräs asiakkaani kutsuttiin uudelleen kolesterolimittaukseen epäillen virheellistä mittausta, kun arvot olivat tippuneet niin nopeasti. Mutta uusintamittaus vahvisti tuloksen).
 • Kaikki tämä 19,75 € viikko-investoinnilla! Se on kuin 2 kpl halpa keittolounas -ravintolaruokailu viikossa! Käytätkö tuon verran (tai usein PALJON enemmän) rahaa kuin huomaamatta kaikkeen pieneen seuraavan kuukauden aikana? Vai investoitko sen itseesi ja parhaillaan mullistat kehosi ulkomuodon ja hyvinvointisi?!

 

Toimi pian!

Lanseerasin tämän valmennuksen, koska olen ollut hukkua valmennustiedusteluihin ja valmennuspaikkani ovat täynnä. Haluan antaa vielä yhden mahdollisuuden päästä unelmien kuntoon ja tehdä tuloksia HETI!

Ennen syyskuuta 2024 en ota KETÄÄN henkilökohtaiseen valmennukseen. Tämä on siis ehdottomasti viimeinen´ mahdollisuutesi tehdä tuloksia ja olla elämäsi kunnossa jo kuukauden päästä aloituksestasi!

Lisäksi: En ole lainkaan varma, järjestänkö tätä valmennusta enää uudelleen.

Patistelen Sinua nyt vähän, sillä asiakkaani ovat minua siitä kiitelleet.

Esimerkiksi sanomalla ”Hienoa, että saatiin tämä tehtyä!”.

Siksi olen myös suora. Jos et tee nyt mitään, mikään ei muutu! Ei mikään. Olet 4 viikon päästä samassa tilanteessa kuin nyt. Ehkä rasva määrä on jopa lisääntynyt kropassasi!

Mutta kun päätät toimia, kaikki on silloin toisin! Vain toiminta saa aikaan tuloksia! Ja haluan Sinun onnistuvan! Minä tiedän, että tämä toimii. Se toimii myös sinulla! Ja sinä pystyt siihen. Teen kaikkeni, että teet tämän kokonaisuudet innolla läpi ja tuuletat lopussa peilin edessä tuloksillesi!

Eli nyt ryhdytään hommiin! Ilmoittaudu mukaan alta ja nyt lähdetään hommiin, innostava tavoite kuukauden päähän!

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Näin alkaa matkasi elämäsi rasvanpolttotuloksiin:

Kun teet ilmoittautumisesi alla olevien painikkeiden kautta, saat itsellesi välittömästi mailiisi tunnukset valmennuksen verkkoympäristöön.

Löydät sieltä koko valmennuksen, joka alkaa sulattaa rasvaa kehostasi heti: ”Ketoosi kunnolla” -ruokavaliosi, ”Aktiivinen aineenvaihdunta” -treeniohjelmasi ja ”motivaatiokiihdyttimen”, jonka avulla tämä valmennus suujuu intoa puhkuen alusta loppuun! Samalla saat kutsun fecebook -etätukeen ja voit aloittaa tulosten tekemisen HETI , minun ja koko alati kasvavan pikapoltto-porukkamme tuella!

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä NYT! 

 

HUOM! Voit ilmoittautua valmennukseen hinnalla 79 € (OVH. live-valmennuksena 1430€). Verkkovalmennusversion normaalihinta 167 €.

Hinta on voimassa vain 9.7.2024 klo 23:55 asti! Sen jälkeen VALMENNUKSEN HINTA NOUSEE ERITTÄIN MERKITTÄVÄSTI! Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi! 

 

Tässä ilmoittautumisen ”tekninen” puoli:

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin linkin kautta, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla olevan linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan! (Pääset materiaaleihin käsiksi ilmoittauduttuasi ja saat niiden aukeamisesta muistutuksen mailiisi)

 

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan Liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli)👉 TÄÄLLÄ!

 

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan HETI! (tai haluamanasi ajankohtana, ks teksti alta)!

HUOM! Jos sinulla on menossa jokin valmennukseni tällä hetkellä, sinun kannattaa silti hankkia tämä valmennus, sillä en välttämättä järjestä sitä uudelleen. Materiaalit ovat verkossa käytettävissäsi 4,5 kk, joten voit hyödyntää niitä myös mahdollisen nykyisen valmennuksesi päätyttyä.  

Kun teet ilmoittautumisesi, homma siis pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja valmennuksen alkua  ja voit aloittaa HETI! Saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

Timon 100% rahat takaisin -rasvanpoltto-tulostakuu!

Olen varma, että saat ”Pikapoltto”-valmennuksella itsesi ja muut hämmästyttäviä tuloksia. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää, olet joko 4 viikon päästä kevyempi, tai palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

 

Ps. Minulle tärkeintä maailmassa ovat asiakkaideni tulokset! Jos Sinulle tulee jotain kysyttävää valmennuksesta, kerron siitä sinulle enemmän kuin mielelläni henkilökohtaisesti. Suosittelen, että otat yhteyttä sähköpostilla timo.haikarainen(at)th-valmennus.com. Voit soittaa minulle. Muista, että olen suurimman osaa päivästä salilla valmentamassa ympäri Suomea luokseni saapuvia asiakkaitani, (EN suunnittelemassa Instagram-postauksia, kuten useimmat ”julkkis-koutsit/PT:t”, jotka eivät ole yleensä edes valmentaneet koskaan ketään henkilökohtaisesti), henkilökohtainen numeroni on 0400 472 853. Jätäthän viestin, jos en pysty vastaamaan (en KOSKAAN vastaa puhelimeen valmentaessani asiakkaitani!).

pps.

Tässä vain muutamia esimerkkejä ja kommentteja viime-aikaisten verkkovalmennusteni osallistujilta sekä muutamia nopeiden muutosten kuvia. HUOM! Näissä ei ole ollut edes käytössä pikapoltto-menetelmä, sillä se ei sovi optimaalisesti pidempiin valmennuksiin.

 

 

 

 

 

 

2 kk kehonmuokkaus ILMAN pikapolttoa. Rasvanpoltto on pikapoltolla vielä nopeampi.

 

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä NYT! 

 

Olet päässyt tänne asti, ja tiedät, että menetelmä toimii. Joten nyt on Sinun aika toimia, ja täysin riskittä, 100% tulostakuulla!

HUOM! Voit ilmoittautua valmennukseen hinnalla 79 € (OVH. live-valmennuksena 1430€). Verkkovalmennusversion normaalihinta 167 €.

Hinta on voimassa vain 9.7.2024 klo 23:55 asti! Sen jälkeen VALMENNUKSEN HINTA NOUSEE ERITTÄIN MERKITTÄVÄSTI. Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!  

 

Tässä ilmoittautumisen ”tekninen” puoli:

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin linkin kautta, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla olevan linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan!

 

ALTA PÄÄSET MUKAAN!

 

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan osamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan Liikuntaedulla (kuten liikuntaseteli)👉 TÄÄLLÄ!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan heti (tai haluamanasi ajankohtana lähitulevaisuudessa, ks. teksti alla)!

HUOM! Jos sinulla on menossa jokin valmennukseni tällä hetkellä, sinun kannattaa silti hankkia tämä valmennus, sillä en välttämättä järjestä sitä uudelleen. Materiaalit ovat verkossa käytettävissäsi 4,5 kk, joten voit hyödyntää niitä myös nykyisen valmennuksesi päätyttyä.  

Kun teet ilmoittautumisesi, homma siis pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja  mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

Timon 100% rahat takaisin -rasvanpoltto-tulostakuu!

Olen varma, että saat ”Pikapoltto”-valmennuksella itsesi ja muut hämmästyttäviä tuloksia. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää, olet joko 4 viikon päästä kevyempi, tai palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

Back to top