Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0 verkkokoulutus

Hyvä liikunta-alan ammattilainen tai tavoitteellinen treenaaja: Oletko valmis nostamaan oman tai asiakkaasi treenin täysin uudelle tasolle alkavalla sesonkikaudella 2024?

Oletko valmis hämmästyttämään itsesi ja ystäväsi tuloksillasi? Tai erottumaan PT-kentällä ”tulos-taikurina” ja nousemaan harppauksella kilpailijoidesi yläpuolelle alan koko ajan kiristyvässä kilpailussa?

Puske siis oma tai asiakkaasi lihaskasvu ja rasvanpoltto leuat loksauttaville kierroksille, pidä kehityksen käynnissä ja sytytä treeni-into liekkeihin  -vaikka takana olisi pitkä junnausvaihe ilman tuloksia. Olitpa sinä tai asiakkaasi 20,-30-,40- tai jopa yli 60 vuotias

 

Suomen kokenein personal trainer avaa ”sapattivuotensa” kunniaksi 28 ”miestyövuoden” kehitystön hedelmät ja paljastaa ensimmäisen kerran työkalupakkinsa salassa pidetyimmät osat verkkokoulutus-seminaarissa, joka sisältää kattavat oheismateriaalit ja tuhansien eurojen arvoiset bonukset:

 

Onko verkkokoulutus Sinua varten? Vastaa aluksi näihin kysymyksiin:

 • Haluatko oppia, saada mukaasi ja välittömästi soveltaa harjoitus- sekä ruokavaliomalleja, jotka takuulla tuottavat poikkeuksellisia kiinteytys-, rasvanpoltto- ja lihaskasvu -tuloksia tulosvastuullisessa, henkilökohtaisessa valmennuksessa, Suomen suurimmalla ”kenttätestauksella” todistettuna?
 • Haluatko välttää turhauttavan epävarmuuden siitä, miten saat nopeasti ja pitkäkestoisesti aikaan huomiota herättäviä kehonmuokkaustuloksia itselläsi tai asiakkaillasi. Ja vaihtaa sen varmuuteen sekä selkeään, takuutuloksia tuottavaan ”reittikarttaan”?
 • Haluatko tietää täsmälleen, millaisia toistoalueita, aerobisen määrää, kaloreita, ”makroja” ja treenijakoja kannattaa käyttää missäkin tilanteessa? Ja miten niitä kannattaa jaksottaa?
 • Haluatko oppia, miten muokkaat kehoa ennätysajassa nopeasti (3 kuukaudessa). Esimerkkinä systemaatiset 1 kg, 1,5 kg, jopa yli 2 kg/kk lihaskasvuvauhdit asiakkailla
 • Haluatko käyttöösi työkaluja, jotka nostavat omat tai asiakkaasi tulokset täysin uudelle tasolle. Ja samalla motivoidut valtavasti omassa treenissäsi tai PT:nä erotus harppauksilla kilpailijoistasi?
 • Kiinnostaako sinua päästä kiinni salaisuuksiin, joilla olen 19 vuoden aikana murskannut lukemattomia tasannevaiheita asiakkailtani, jotka ovat siihen mennessä kokeilleet ”kaikkea mahdollista” –ilman tuloksia
 • Oletko kyllästynyt koulutuksiin, joissa kerrotaan yleisiä suuntaviivoja ja teoriaa, mutta ei sitä tärkeintä.. Eli 1) miten maksimoida kehitys ja  2) mitä käytännössä pitää tarkalleen tehdä siinä tilanteessa kun rasvanpoltto tai lihaskasvu ei etene?
 • Haluatko oppia, kuinka maksimoida rasvanpoltto arkeen sopivalla tavalla, siis ilman täysin samojen ruoka-aineiden syömistä ja hillitöntä treenimäärää, jota suurin osa meistä tai asiakkaistamme ei pysty toteuttamaan?
 • Haluatko oppia, kuinka  pidät nopean alkupyrähdyksen jälkeen lihasmassan kehityksen käynnissä (harjoittelun vuosimalli)? Eli uhmaat treenin vähenevien hyötyjen periaatetta niin, että asiakkaasi lihakset jatkavat 0,75 kg, 1 kg ja jopa 1,5 kg/kk kasvuvauhtia ensimäisten 3-4 kuukauden jälkeenkin? (tästä voit lukea lisää alempaa tältä sivulta)
 • Kiinnostaako sinua työkalut, joilla voit lähes sormia napsauttamalla ja vähintäänkin 2-3 minuutissa kohottaa motivaatiota, keskittymiskykyä ja itseluottamusta treenitilanteessa
 • Haluatko toimivan mallin 3 portaisen mallin sille, miten edetä ruokavalion suunnittelussa ja toteutuksessa pisteestä A pisteeseen B niin, että mitattavia tuloksia alkaa tulla HETI
 • Tahdotko oppia systemaattisen tavan arvioida VÄLITTÖMÄSTI syökö asiakas liikaa vai liian vähän?
 • Haluatko mukaasi tulosvastuullisessa valmennustyössä poikkeuksellisen toimiviksi osoittautuneet tarkat harjoitus- ja ruokavaliomallit ja niiden soveltamissysteemin, joilla voit alkaa tehdä tuloksia omassa tai asiakkaasi treenissä välittömästi?
 • Haluatko  Suomen kokeneimmalta personal trainerilta?
 • Haluatko saada joulukuun kunniaksi + todella tuhdit bonukset!? (niistä lisää alla)

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ”Kyllä!”, lue eteenpäin:

Kenelle tämä verkkokoulutus sopii?

 • Kestävää ja kilpailijat jalkoihin jättävää kilpailuetua hakevalle Personal trainereille tai sellaiseksi haluaville (asiakkaiden fantastiset tulokset tuovat kaikkien voimakkainta kilpailuetua PT:lle)
 • Kuntosaliohjaajille ja liikuntaneuvojille
 • Omaan harjoitteluunsa ja ravitsemukseensa tavoitteellisesti suhtautuvalle kehon toiminnasta kinnostuneelle kuntoilijalle (esittämieni mallien takana on äärimmäisen monimutkaistakin liikuntabiologiaa, mutta olen jalkauttanut ohjeiksi, jotka ymmärtää hyvin ilman mitään alan koulutusta)
 • Kehonkoostumuksen tehokkaasta muokkaamisesta, fyysisestä valmennuksesta ja urheiluravitsemuksesta kiinnostuneille fysioterapeuteille
 • Kehonkoostumuksen ja suorituskyvyn yhdistämisestä kiinnostuneille voima- ja fysiikkavalmentajille
 • Liikunta-alan opiskelijoille

Muuten, kerron tämän tekstin loppupuolella myös kenelle tämä koulutus EI sovi. On tärkeää, että luet myös sen osion ennen kuin ilmoittaudut.

Verkkokoulutuksen sisältö lyhyesti (alempaa löydät täydellisen sisältökuvauksen):

Moduuli 1. Mikä on hyvää kehitystä? Älä tyydy keskivertotuloksiin, kun voit arkeen sopivalla tavalla saavuttaa poikkauksellisia tuloksia
Moduuli 2. Rasvanpoltto ja ruokavalio.
Hyödyttömistä kikoista kenttätestattuihin periaatteisiin, jotka toimii (mukana myös toimivia ”kikkoja”)
Moduuli 3.  Rasvanpoltto ja harjoittelu uudelle tasolle.
Vältä väärät, mutta yleiset lihakset rasvan mukana sulattavat treenimallit. Näin maksimoit kiinteytys-efektin, eli jopa lisäät nopeasti lihasta rasvanpolton yhteydessä (sis. tarkat mallit)
Moduuli 4. Räjäytä omat tai asiakkaasi lihakset kasvuun. Harjoittelu, ruokavalio ja urheiluravinteet.
Parhaat liikkeet lihaskasvuun lihasryhmittäin 29 000 face-to-face PT kerran kokemuksella (lista on epätavallinen). TARKAT vuosimallit joilla paitsi käynnistät poikkeuksellisen kasvunvauhdin, myös pidät sen käynnissä. Julkisessa Ensi-esittelyssä mm. lukemattomia tasanteita murskannut ”joka pojan/naisen volyymisyklini”.
Moduuli 5. Mentaaliharjoittelu ja motivaatio kehonkoostumusen muokkaamisessa.
Näin herätät innostuksen, pidät sen käynnissä ja käännät kelkan, jos motivaatio rakoilee
Bonusosiosi: Super-arvokkaat, sanoisinko jopa poskettomat bonukset jotka saat kun ilmoittaudut nopeasti!

Kuva 1. Tässä verkkokoulutuksessa haluan opettaa ja tarjota Sinulle konkreettisia, välittömästi sovellettavia, takuulla kenttätestattuja malleja tulosten tekemiseen tavallisilla harjoittelijoilla. Heillä voi olla tavoitteellista taustaa ja kova suorituskykykin. He voivat olla aloittelijoita.. Lue eteenpäin, kerron myöhemmin, esim. ylläolevan herran 3 kk muutoskuvien jälkeen jatkuneesta nopeasta kehityksestä, kun kuvaan seminaariosioiden tarkan sisällön.

Kuva 2. Nämä kuvat liittyvät siihen, mitä opit kuntosali- ja aerobisen harjoittelun yhdistämisestä OIKEALLA  tavalla -lyhyellä ja pitkällä aikavälillä (tämä tapa on usein hyvin hienovarainen). Nämä naiset ovat hankkineet kilokaupalla lihasta ja polttaneet rasvaa, mutta juoksevat silti ”välipalana” 10 km treenilenkin 43-44 minuuttiin. Lue eteenpäin, niin kerron verkkokoulutuksen esittelyssä lisää, mitä kaikkea opit kehonkoostumusta muokkaavasta treenistä. Ja mikä parasta, prinsiipit toimivat ilman arpapeliä maltillisemmallakin suorituskykytasolla.

 

Mistä verkkokoulutuksessa on kyse ja kuka Sinua opettaa?

Moro, Haikaraisen Timo tässä!

Saatan olla sinulle tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron aluksi hieman omasta ja tämän seminaarin taustasta. Olen liikuntabiologi (LitM) ja personal trainer Jyväskylästä ja taustallani on myös 4 vuotta työskentelyä liikuntaltieteellisissä tutkimusprojekteissa.

Mutta käytäntö on oleellisempaa tämän seminaarin kannalta. Aloitin valmennus- ja personal training työn 2000-luvun alussa, lähes 20 vuotta sitten.  Sen jälkeen olen vetänyt yli 28 000 face-to-face PT-treeniä ja auttanut tuhansia harjoittelijoita erittäin toimintakykyrajoitteisista aloittelijoista ammattiurheilijoihin kehittymään parasta mahdollista vauhtia ja murskaamaan turhauttavat tasanteet harjoittelussaan. Mutta tie tähän on ollut pitkä, eikä aina ihan helppo..

Kun aloitin PT-hommat, ala oli täällä Suomessa ”aamuhämärissä”. Tekijöitä oli kourallinen. Vahvoja, toimivia rutiineita ei löytynyt malliksi omalle tekemiselle. Siksi tässä 19 vuoden aikana olen kulkenut melko kivisen tien ja kokenut kivuliaitakin oppimispaikkoja.

Alkutaipaleeni oli tosi tyypillinen. Tein ohjelmia, joissa käytin kaikkia ”internet-gurujen” tai ”netti-eksperttien” mukaan ”hyviä liikkeitä”. Käytin eksoottisia treenimalleja ja pompin harjoitustavasta toiseen -etsien ”viisasten kiveä”. Seurasin sen ajan harjoittelutrendejä: 5*5 –treenejä, HST:tä, rasvanpolttosyketreeniä, metabolic diet –ruokavalioita (tämä oli ketoosikarppausta ennen karppausbuumia ja nykyistä ketoosibuumia), ”functional trainingia” (jo ennen kuin se pyyhki hyökyaaltona Suomenkin yli). Monet näistä jutuista on jo ”menneet talven lumia”, mutta yksi juttu liikunta-alalla ja treenipiireissä ei ole muuttunut mihinkään, nimittäin:

Trendit ja” uusien ja mullistavien treenitapojen” perässä juokseminen ohjaavat edelleen tätä alaa -valitettavasti

Ehkä olet kuullut esimerkiksi uusimmasta ”viisasten kivestä” ja trendistä? Kun HIIT on nyt ”so last season”, LISS (low-intensity-steady-state) on uusi ”mullistava” treeni-trendi.. Mutta oikeasti se on vaan tapa heittää romukoppaan  kestävyystreenin systemaattiseen fysiologiaan perustuva ja tajuttomia tuloksia hyvällä palautumisella tuottava treenaaminen. Nyt kuuluu tehdä vaan matalatehoista kestävyystreeniä -ei kun siis , LISSiä. Suo anteeksi, innostun joskus lietsomaan, kun meille yritetään syöttää sopaa.. Hypätään vielä takaisin 2000-luvulle..

Trendien seurailu ja muodikkuuteen pyrkiminen esti tulokset, rikkoi asiakkaideni paikat ja oli jopa tuhota PT-urani alkuunsa

Niin, olin kuin sätkynukke, joka seurasi trendejä tai vastaavasti yritti soveltaa kilpa-ja huippu-urheilun tai puhtaasti kuntoutuksen parissa käytettyjä pariaatteita tavallisiin keskivertoasiakkaisiin. Tai nappasi vinkkejä ”guruilta”, jotka JOKO olivat nettijulkkiksia, jotka jostain kumman syystä olivat 24/7 luuhaamassa netissä valmentamisen sijaan (valmennuksen huipuksi tulee valmentamalla, ei verkossa luuhaamalla) TAI olivat valmentaneet vain ja ainoastaan terävimmän tason kilpa-urheilijoita. No, yllätys yllätys, asiakkaani eivät kehittyneet haluamaani vauhtia. Tai jälkimäisen kategorian valmentajien vinkeillä osa kehittyi kohtuullisesti -yleensä ne kaikkein motorisesti lahjakkaat ja kovimmalla treenitasolla olevat. Fiilis ei ollut kovin kehuttava, sillä..

Masentavat tulokset trendien seurailusta ja ”paperi-gurujen” vinkeistä vetivät mielen mustaksi.

Ja ne vammat.. Olin lähes epätoivoinen tämän asian kanssa, kun puolet valmennettavistani oli koko ajan ”telakalla” selkä-, olkapää tai polvikipujen takia. En myöskään tiennyt yhtään, kuinka kuormittaisin esim. TULES -rajoitteita omaavaa asiakastani niin, että hän pysyisi ehjänä, mutta toisaalta myös kehittyisi todella tehokkaasti.

Arvuuttelin epävarma, miten aloittaisin ja mitä tekisin seuraavaksi aloitusvaiheen jälkeen. Minulla ei ollut selkeää, systemaattisesti todella kovia tuloksia tuottavaa ”polkua” tuloksiin. Minulla ei ollut tarkkaa ja selkeää ajatusta, mitä tehdä asiakkaan kanssa. Erityisesti alkuvaiheen jälkeen.

Samalla kun kilpailu alalla alkoi äkkiä kiihtyä räjähdysmäisesti.  Uusia personal trainereita ilmaantui kentälle kuin sieniä sateella. Ja koska tekijöitä vyöryi kentälle, minun piti jollain tavalla taata tulevaisuuteni.

Eräänä aamuna katsoin vakavana peiliin. Minun oli pakko kehittää toimintaani -välittömästi. Olin niin sanotusti ”pyssy ohimolla”. Olin satsannut kaiken valmennus-uraani:  Jättänyt kaupallisen alan, muuttanut vieraaseen kaupunkiin (Jyväskylään) opiskelemaan liikuntabiologiaa ja valmistumassa maisteriksi alalta, jossa oli todella vähän ”valmiita työpaikkoja” (en siis ole liikunnanopettaja, vaan liikuntabiologi). Olin myös hypännyt toimimaan yrittäjänä vailla kunnon turvaverkkoa.

Jos en olisi saanut ”hommaa rokkaamaan”, minun olisi pitänyt lähteä takaisin sellaisiin töihin, joita suoraan sanottuna vihasin. Tai jopa painuttava kortistoon. Katselin kauhulla, kun todella monet PT:t putosivat kelkasta enen kuin olivat kunnolla päässeet edes alkuun. ELY-keskus jopa lopetti starttirahojen myöntämisen uusille PT-yrityksille, sillä niin suuri osa niistä vaipui yritysten ”kuoleman laaksoon”. Samoin monet kuntokeskus-PT:t joutuivat lopettamaan. Tämä ajatus suorastaa puistatti minua -kaikki tulevaisuuden unelmani romahtaisivat. Siksi..

 

Minun oli pakko kehittää harjoitus- ja ruokavaliomallit, jotka tuottivat systemaattisesti poikkeuksellisia kehonmuokkaustuloksia juuri sellaisille asiakkaille, joita minulle etupäässä tuli –siis tavalliselle, mutta tavoitteelliselle treenaajalle

Tajusin siis, että trendit eivät toimi. Tajusin, että monet suositut mallit ovat kovin epäoptimaalisia tulosten maksimointiin järkevällä tavalla. Siksi lopetin trendien perässä juoksemisen 12 vuotta sitten ja päätin seurata legendaarisen, nyt jo liian monien unohtaman valmennusopin tutkijan Tutor Bompan ohjetta: Tee sitä mikä toimii, älä sitä mikä on muodikasta.

Lisäksi aloin kehittämään malleja, jotka toimivat kuin tauti tavallisilla treenaajilla. Sillä kysytäänpä itseltämme rehellisesti, kuinka moni meistä tai asiakkaistamme on erittäin edistynyt treenaaja?

Kyllä vaan. Suurin osa meistä tai asiakkaistamme on niin kutsuttuja tavallisia treenaajia, vaikka he olisivat jo harjoitelleet. He eivät ole huipputason voimailijoita tai keho-atleetteja, joiden kehittämiseen suuri osa valmennusohjeista perustuu. Kysyin muuten  kansainvälisen PT-summitin 200 päiseltä yleisöltä 2019 siellä esiintyessäni: ”Kuinka monella teistä miesasiakas pyrkii 140 kilon penkistä 160 kilon penkkiin, tai naistreenaaja 75 kilon penkistä 85-90 kilon penkkiin?”. 2-3 kättä nousi pystyyn.. Niinpä. 

Terveysliikkujakin haluaa tuloksia. 6 kk arkeen sopivia menetelmiä: Vyötärö -24 cm, rasvaprosentti 27,3 > 12,5. ”Svingi on täysin eri maailmasta ja veriarvo kohdiksessa, mutta vanhat kesäpaidat kyllä vähän telttoja!”

Kyllä kyllä, aloittelija on ”tavallinen treenaaja”, mutta niin on myös 100+ kg penkkaava jässikkä tai 90-120 kg maastavedon tekevä nainen. Hekin ovat vielä hienoista suorituksistaan huolimatta tavallisia treenaajia, eivät voimalajien huippu-urheilijoita, joille monet ohjeet on suunnattu.

Koska elinkeinoni ja tulevaisuuteni olivat kyseessä, minun oli pakko löytää tähän tilanteeseen pomminvarmat ratkaisut. En voinut todeta: ”No, tällä asiakkaalla ei vaan ole lahjoja lajiin”, jatkaa pelkkien 4-jakoisten volyymihakkausten käyttämistä sekä hyödyttömiin lisäravinnelitkuihin panostamista pelkästään ”lahjakkaiden” asiakkaitteni kanssa tai toisaalta teettää ”satujumppaa” lihasmassahävikin takia hädissään asiakkaakseni tulevan kanssa. Pakkomielteekseni muodostui ”kääntää jokainen kivi”, jotta keskiverto-asiakkaat saisivat treenistä vain poikkeuslahjaakkuuksille (jos heillekään) mahdollisina pidettyjä tuloksia.

Homma alkaa puhtaalta pöydältä -ja tulokset yllättävät 

Aloitin puhtaalta pöydältä. Tietämykseni kehon toiminnan teoriasta oli suuri liikuntabiologian opintojeni kautta. Se kasvoi harppauksin, kun työskentelin liikuntabiologian laitoksella tutkimusprojekteissa valmentamisen ohella. Mutta minulta puuttui vain systemaattisesti supertuloksia tuottavat mallit tiedon soveltamiseen käytännössä. Aloin kehittää niitä.

Yhdistin rohkeasti ja hyvin kriittisesti liikuntatieteen tietoa jatkuvaan menetelmien säälimättömään ”kenttätestaukseen”. Testasin eri liikkeitä, harjoitusmalleja ja ruokavalioperiaatteita tulos tai ulos –periaatteella. Mikä ei toimi, se lähtee heti lipettiin. Mikä toimii, sen pidän ja viilaan vielä paremmaksi. Sapluuna alkoi kehittyä ja tuloksia alkoi tulla. Pian ne olivat järjestään parempia, mitä tutkimustieto antaa keskiarvoksi.

Lähtötilanne vaihtelee, mutta systemaattiset mallit tuottavat tulosta. 3,7 kg lisää lihasta lihasmassahävikistä kärsivälle, erittäin pienikokoiselle naiselle 6 kuukaudessa. Lihaskasvun maksimirajojen kolkuttelua tavoitteellisella miestreenaajalla 6,1 kg 3 kuukaudessa.

Aluksi epäilin jopa itseäni. Voisiko olla, että tulosten takana on lähinnä tuuria? Valmensin lisää ja lisää. Lopulta huomasin, että kehon fysiologiaan, anatomiaan ja hermoston toimintaan perustuva ja tuhansien ja tuhansien valmennuskertojan aikana hiottu mallini toimii systemaattisesti. Silti viilasin edelleen säälimättä pois palikoita, jotka eivät toimi. Aivan sama kuka ”guru” niiden puolesta puhui. Näin ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0. verkkokoulutuksen sisältö pikku hiljaa kehittyi -pitkän ja kivisenkin tien kautta.

Omalla linjalla on hintansa

Tulokset hämmästyttivät aluksi itseäni. Ne ihastuttivat myös asiakkaitani ja suurinta osaa seuraajistani hyvällä tavalla: ”Jes tämäkin voi olla mahdollista!” Mutta toisaalta olen usein joutunut vihaistenkin hyökkäysten kohteeksi, kun olen esitellyt asiakkaideni tuloksia. Tällaiset kommentit ovat yleisiä: ”Paskapuhetta!”, ”Hyvät ”kaurapuurot”, heh!”. Se on ymmärrettävää, sillä tieto mahdollisista tuloksista tutkimustiedonkaan valossa ei ole levinnyt ”kentälle” parhaalla mahdollisella tavalla -puhumattakaan tutkimustiedon keskiarvon hakkaavista, mutta täysin mahdollisista tuloksista.

Lisäksi tuloksia haetaan usein alussa mainitsemillani epäoptimaalisilla menetelmillä. En halua syyttää ketään väärin treenaamisesta tai epäilysten esittämisestä. Ensiksi on aivan mainiota, että a) yleensä ihmiset treenaavat, b) pyrkivät tekevät parhaansa ja c) ovat sopivan kriittisiä. Ja toiseksi, tein itse aikoinaan omassa treenissäni ja myös asiakkaideni treenissä täysin samat virheet (ja vielä kaksinkertaisesti), jotka ovat monen tällaisen kommentin takana..

Mutta se taustoista. Ja tärkeää on positiivinen suhtautuminen omaan tai asiakkaiden kehittymiseen ja mahdollisuuksien korostaminen sekä tietysti itsensä jatkuva kehittäminen treenaajana tai treenarina. Siispä…

Tässä koulutus-seminaarissa opetan sinulle 26 miestyövuoden aikana jatkuvasti hiomani menetelmät ja tarjoan valmiit mallit, joilla saat yhden ”elämäntyön” mittaisen oikopolun tulosten tekemiseen kehonmuokkauksessa

Välillä elämässä tulee eteen pieniä välietappeja. Olen tehnyt valmennusta vuodesta 2002, aamusta iltaan. Olen myös ollut viimeiset 20 vuotta sikäli säälimätön itselleni, että olen valmentanut aamusta iltaan. Yhteensä yli 29 000 face-to-face –PT kerran verran, ja siihen päälle harjoittelun ja ravitsemuksen suunnittelutyö.

20 vuoteen on mahtunut helposti 26 vuoden edestä ”normaaleja työpäivä”. Siksi olen pikku hiljaa vetäytymässä puolittaiselle sapattivapaalle ja olen nostanut tavoitteekseni kaltaisesi alan ammattilaisen tai tavoitteellisen treenaajan jeesaamisen kokemuksellani. Aion toki edelleen myös valmentaa (ja katsoa edelleen hieman kieroon puhtaasi koulutus- ja asiantuntijatyöhön tai nettimaailmaan ”ajanpuutteen” takia käpertyneitä ”eksperttejä”), mutta nyt on aika antaa todenteolla takaisin oppimaansa.

Suuren kysynnä takia päätin muokata syksyllä 2017, 2018, 2019, 2020 loppuunmyydyn ”Lihaskasvu- ja rasvanpoltto 2.0” koulutusseminaarin verkkokoulutuksesti, tietenkin jatkuvasti päivitettynä ja tuhdeilla bonuksilla höystettynä. Olen kerännyt siihen toimivimmat periaatteeni ja 19 vuoden aikana eteeni tulleet oppimiskohdat seminaarikokonaisuudeksi, jotta voisin jeesata mahdollisimman monia treenaajia murskaamaan omat tasannevaiheensa ja alan ammattilaisia puskemaan asiakkaidensa tulokset katosta läpi, leuat loksauttavalle tasolle. Ja saamaan näin valtavan innostubuustin treeniinsä tai erottumaan alan murskaavan kovassa ja koko ajan kiristyvässä kilpailussa.

 

Kaikkea ei kannata opetella kantapään kautta -ota mieluummin valmis oikotie tulosten tekoon kehonmuokkauksessa

Kun aloitin, PT-ala oli tosiaan lapsenkengissään. Silloin alalla ei ollut ihmistä, jolta olisi voinut kysyä asioita ja saada valmiita vastauksia siihen, mikä toimii kuin tauti ja mikä ei. Asiat piti opetella itse, loputtoman opiskelun, kokeilun ja kipeiden hutien sekä epäonnistumisten kautta..

Olen miettinyt, kuinka monelta hampaankiristykseltä olisin välttynyt, jos minulla olisi ollut vuonna 2003 joku, joka olisi kertonut ja opettanut minulle täsmälleen mitä kannattaa tehdä käytännön tasolla. Vienyt tiedon ja teorian selkeäksi malliksi ja kertonut mitä pitää tehdä tietyssä tilanteessa. Ei vaan vastaillut ”Riippuu ihmisestä.. kehittyminen on täysin yksilöllistä”, ”Tässä lihasmassaharjoittelun toistoalue, ja jaetut ohjelmat sopivat lihamassatreeniin”, ”3-jakoinen/4-jakoinen/x-jakoinen on paras lihasmassan hankintaan”, ”Tärkeintä on, että aloittaa rauhallisesti. Ei stressata tuloksista alussa tuloksista!” tai vastaavaa. Sinä haluat ja asiakkaasi haluaa TULOKSIA -ei tällaista puppua!

Siksi halua tarjota jotain mahdollisimman konkreettista: Kuvittelepa seuraava tilanne: Sinulla on edessäsi ovi, joka aukeaa 7 numeron pin-koodilla.  Potentiaalisia vaihtoehtoja on lukematon määrä. Voi olla että, joudut naputtelemaan erilaisia numeroita oveen 19 vuotta, ennen kuin ovi aukeaa. Mutta kuvittelepa, että anna sinulle lapun, jossa on numerot oikeassa järjestyksessä. Naputtelet numerot oveen 10 sekunnissa ja ovi aukeaa.

Juuri tähän pääset Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0 verkkokoulutuksessa: Treenimuodot, treeniliikkeet, ohjelmajaot ja yksittäisen ruokavaliot ovat vain numeroita. Tässä koulutuksessa annan sinulle ”PIN-koodin”, jossa ne ovat juuri oikeassa järjestyksessä. Säästyt arpomisesta. Säästyt loputtomilta kokeiluilta. Säästyt turhauttavilta epäonnistumista. Ja hämmästyt itsesi ja asiakkaasi tekemilläsi tuloksilla, ja erotut kilpailijoistasi. Ja se koodi avaa oven kehitykseen itselläsi tai asiakkaillasi –saat kerralla käyttöösi 19 vuoden kehitystyön tulokset.

 

Verkkokoulutuksen tarkkaa sisältö: Näillä työkaluilla teet supertuloksia

Avaan seuraavassa tämän yhden päivän seminaarin tarkan aikataulun ja kerron, mitä eri koulutusmoduleiden aikana opit:

Moduuli 1. Mikä on hyvää kehitystä? Älä tyydy keskivertotuloksiin, kun voit arkeen sopivalla tavalla saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia

Kertaan nopeasti numeraaliset kohdat, sillä ne ovat tuttuja monille koulutuksiani seuranneille. Tarvittaessa löydät ne kuitenkin heti materiaaleistasi. Sen jälkeen on aika mennä syvemmälle..

 • Tässä osiossa avaan myrkyttäviä harhakäsityksiä, mitä monella on ihmisten kehityspotentiaalista lihaskasvussa ja rasvanpoltossa. Nämä harhakäsitykset ovat syynä siihen, että saan lähes aina niskaani myös lokaa ja ”vihaajien” syytöksiä esimerkiksi streodien käytöstä, kun esittelen normaaleja ja jatkuvasti toistuvia tuloksia asiakkaideni kanssa. On tärkeää, että tiedät todelliset mahdollisuudet. Näin voit vetää riman riittävän korkealle sen sijasta, että tähtäisit ihmisen todelliseen kehityspotentiaaliin nähden naurettaviin tuloksiin (joita netin ”epäilevät Tuomaat”,  ”vihaajat”  ja ”oman elämänsä personal trainerit” ja ”25 vuotta salilla käyneet” pitävät hyvinä tai parhaina, mitä voi saavuttaa)
 • 3 kohdan tarkastusjärjestelmäni, jonka avulla voit nopeasti arvioida, millainen lihasmassan kasvuvauhti on asiakkaallasi mahdollista. Sen sijasta, että kuuntelisit ”eksperttejä” , jotka väittävät ”0,5-1 kg/vuosi lihaskasvun olevan mahdollista, jos salilla on käynyt pari vuotta”. Tuolla asialla ei ole välttämättä mitään tekemistä kasvupotentiaalin kanssa. Olen päässyt esimerkiksi useilla noin 55 kg penkaavilla naisilla ja 120-130 penkkaavilla miehillä 1-2 kg/kk lihaskasvuvauhteihin usean kuukauden ajan.
Nopeaa lihaskasvua vuosia treenanneilla ja/tai liikunta-alan ammattilaisilla. Kaikissa tapauksissa rasvattoman massan kasvuvauhti on vaihdellut 1,4 kg/kk (vasemman puoleinen nainen) noin 0,6 kg/kk tasoon (oikeanpuoleinen nainen)
Lähtötilanne vaihtelee, mutta systemaattiset mallit tuottavat tulosta. 3,7 kg lisää lihasta lihasmassahävikistä kärsivälle naiselle 6 kuukaudessa. Lihaskasvun maksimirajojen kolkuttelua tavoitteellisella miestreenaajalla 6,1 kg 3 kuukaudessa.

 

Moduuli 2. Rasvanpoltto ja ruokavalio

Nyt on aika laittaa toimivat periaatteet riviin ja paiskata huonosti toimivat, mutta valitettavan yleiset mallit kankkulan kaivoon. Tässä osiossa kerron sinulle ja saat mukaasi muun muassa:

 • Helpon tavan rakentaa joustava, mutta riittävän tarkka malli todella tehokkaaseen rasvanpolttoon. Tämä malli toimii. 80/20 periaatteen kaltaiset mitään sanomattomuudet EIVÄT toimi. Kuvittelepa, mitä esimerkiksi 80/20 tarkoittaa vaikkapa ”Matti Virtaselle” tai ”Kaisa Korhoselle”? Aivan, se voi tarkoittaa totaalisen eri asiaa ja jälleen eteneminen on yhtä ”tehokasta” kuin tikanheitto silmät sidottuna.
 • Lähtökohtaisesti hyvät makroravintoaineiden jakaumat (hiilihydraatti, rasva ja proteiini) sekä poikkeavat mallit. Mukaan lukien 4 portainen malli noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota niin, että se ei tuhoa treenitehoa (suurin osayleisistä karppaus/vhh/”rasvaläträys” -ohjeista on katastrofaalisia suorituskyvylle ja esimerkiksi samanaikaiselle lihaskasvulle ja rasvanpoltolle)
 • Kuinka tehostaa suorituskykyä, motivaatiota ja aineenvaihduntaa hiilaritankkauksilla? Milloin ja miten hiilaritankkauksia kannattaa ottaa mukaan? Mitä tankkausten määrässä ja tyypissä on huomioitava (tankkauset voi tehdä totaalisen väärin. Se on valitettavan yleistä ja se tuhoaa tulokset).
 • Minkälaiset tankkausmallit todella toimivat ja pitävät kehityksen käynnissä? Tämä osio poistaa arvuuttelun siitä, miten käytät. Tiedät tarkalleen, milloin, miten ja kenellä käytät mitäkin tankkausmalleja.
 • Miten saat ketoosin toimimaan suorituskyvyn kohottamisessa, jos haluat käyttää sitä? (kaikki kentällä näkemäni ketoosivalmennusohjeet unohtavat tämän seikan ja treenaavat ihmiset lähinnä uupuvat sen seurauksena)
33,8 kg painonpudotus 9,5 kuukaudessa aktiivisesti liikkuvalta vaatii systemaattisia ruokavalioperiaatteita, tankkauksia ja taukoja. Painopudotus on pysynyt yllä jo 2 vuotta.

 

Rasvaprosentti 34,3 tasolta 20,7 tasoon 6 kuukaudessa painoluokkalajin voimaurheilijalla, joka saavutti SM-kultaa projektin päätteeksi. Rasvaa voi polttaa ilman suorituskykyhävikkiä ja ”uuvuttavia” kitukuureja. Jälleen tarvitaan systemaattisia periaatteita.

 

Moduuli 3. Rasvanpoltto harjoittelu

Sanon aluksi suoraan: Rasvanpoltossa suuri osa pelkkään rasvan vähenemiseen liittyvistä tuloksista tulee ruokailun kautta, mutta.. Väärillä harjoituspainotuksilla voi tuhota kiinteytymistulokset ja uuvutat itsesi tai asiakkaasi. Oikeilla painotuksilla pääset jopa hämmästyttävän nopean lihaskasvuun rasvanpolton yhteydessä. Joillekin suorituskyky on tärkeää. 3 viikko sitten saimme päätökseen 4 kk projektin asiakkaani kanssa, joka tulee voimailutaustalta. Hän pudotti painoa 11,2 kg, ja veti rasvaprosenttinsa 17,5% tasosta 4,9% tasoon. Hän kertoi, että ”Salilla kaverit on h-moilasena, kun voimatasoni eivät ole dieetin aikana tippuneet vaan nouseet!” Treeni huomiointi on siis kokonaisuuden kannalta TODELLA tärkeää. Tässä asioita, joita käsittelen:

 

 • Miten eri harjoittelumenetelmät vaikuttavat rasvanpolttoon? Osiossa kerron sinulle niiden tutkitut sekä käytäntöön sovelletut roolit rasvan vähentämiseen kehossa.
 • Kuinka täsmälleen yhdistää aerobinen, rasvanpoltto ja lihaskasvu? Aerobinen treeniä tarvitaan rasvanpolttoon. Siitä saa myös lisähyötyjä lihasmassan hankkimiseen. Mutta aerobinen on myös kuin kavala kaksiteräinen miekka. Pahimmillaan se voi estää oman tai asiakkaasi kehittymisen kokonaan ja johtaa laiha-läski –lookkiin, eli lihasten sulamiseen rasvanpolton aikana. Siksi aerobista kannattaa käyttää oikein. Tässä osiossa kerron sinulle tarkalleen, kuinka käytät sitä oikein.
 • Missä vaiheessa aerobista treeniä kannattaa lisätä? Vinkki: rasvanpolttoa EI kannata aloittaa 4-5 aamuaerobisella viikkossa.
 • Millainen treeni puree parhaiten? Kenties HIIT? Kenties sauvakävely? Tästä on tutkimustietoakin, jota käyn läpi. Mutta ennen kaikkea kerron, mitä kannattaa tehdä silloin, kun ohjelmassa vallitsee kova kuntosalitreeni. Se muuttaa oppikirjavastausta aika lailla..
 • Kuinka käytät 2-portaista aerobisen harjoittelun jaotteluani ja teet sillä massiivisia tuloksia ilman uupumista ja haitallisia vaikutuksia lihaksen ja voiman kasvuun?

 

5 kk tavoitteellinen rasvanpoltto arkeen sopivalla tavalla, lihasmassa lisäten

 

Moduuli 4. lihaskasvu: harjoittelu, ruokavalio ja urheiluravinteet

Nyt hyppäämme lihaskasvuun. Tässä osiossa kerron sinulle, kuinka saat omat tai asiakkaasi lihakset kasvamaan huomiota herättävää vauhtia. Käsittelen ja saat mukaasi esimerkiksi seuraavaa

 • Harjoitusmallit, joilla olen kasvattanut asiakkaideni lihaksia 2kk syklin aikana systemaattisesti 1,2, 3, jopa 4 kiloa –siis jopa yli 2 kg/kk vauhdilla.
 • Ensiesittelyssä volyymisyklinimenetelmäni. Käyn läpi ensimmäistä kertaa missään (mukaan lukien kirjani ja kaikki lähes 1000 kirjoittamaani treeniartikkelia) volyymisykli -menetelmäni, jolla olen laittanut kuluvallakin valmennuskaudella lukuisia lihaskasvun tasannevaiheita romukoppaan. Kyse ei ole yleensä hyvin tehottomasta ja kuormitus sekä palautumisresursseja haaskaavasta 10*10 german volume –training malleista.
 • Lihasten kasvatuksen vuosisykli, jolla estät tasannevaiheet: Suosittelen tätä osiota erityisesti silloin, jos olet harjoitellut itse tai harjoittanut asiakastasi samankaltaisella ohjelmajaolla pitkiä aikoja, vain liikkeitä vaihtaen. Ymmärrät tämän osion jälkeen tarkalleen, miten ja miksi vaihdat harjoittelun toteutusta ja sisältöjä. Ja ennen kaikkea kuinka pidät todella tehokkaan kehityksen käynnissä harjoittelun alkuvaiheen jälkeen, tässä hieman ensimakua tulevasta:

Kuva 1. Vuosisyklitys on tärkeää, sillä kehitys on saatava jatkuvaa alkupyrähdyksen jälkeenkin. Tässä yllä ENSIN 3 kk muutokset asiakkaallani: Seminaarissa kuvaan paitsi kuinka kehonkoostumukseen tehdään erittäin nopeita muutoksia arkeen sopivalla harjoitusmäärällä (mikä tuo 97% tapauksissa paremmat tulokset kuin yleiset fitness- ja kehonrakennusmallit). Mutta mitä on tapahtunut 6 kk kuvan ottamisen jälkeen..

 

Kuvassa on yllä olevan asiakkaani painokäyrä. Näet siitä ennen-jälkeen kuvien ottamiskohdat. Seminaarissa kuvaan, miten olemme edenneet kuvien ottamisen jälkeen. Sillä todella nopeiden alkuvaiheen tulosten lisäksi on tärkeää tietää, miten pitää kehitys käynnissä! Kuvaan kuinka harjoittelua ja ruokavaliota kannattaa jaksotella, jotta kehitys jatkuu huimaa vauhtia. Asiakkaani painokäyrä on noussut kakkoskuvan kondiksesta 9,7 kg 6 kuukaudessa minimaalisella rasvakertymällä. Käsäkuussa 2017 paino oli 93,1 kg, 9,2% rasvoissa. Hän siis saavutti syksyllä 2016 asettamansa usean vuoden ”ultimate goalin ”,90 kg paino 10% rasvoissa, jo 6 kuukaudessa, 9 kuukaudessa hän meni jo 3,1 kg yli tavoitteen .

 • Liikevalinta – kuinka valitsen parhaat liikkeet itselleni ja asiakkaalleni? Liikevalintaa lähestytään usein hieman väärästä näkökulmasta. Seminaarissa avaan sinulle tähän uuden näkökulman, mukana esimerkiksi…
 • Top 3. Parhaat ja nopeimmin lihaksia kasvattavat liikkeet jokaiselle päälihasryhmälle. 27 000 face-to-face treenin ja tutkimuslaboratorioissa hiotun hermolihasjärjestelmän tuntemuksen kautta  olen muodostanut listan ”pomminvarmoista” liikkeistä tavalliselle treenaajalle. Jos teet valintaa pelkän vaihtelevuuden perusteella, tai katsomalla kirjasta minne liike ottaa, saatat selkeästi hidastaa itsesi tai asiakkaasi kehittymistä. Nyt voit vetää pakasta liikkeet, jotka toimivat kuin tauti. Vinkki: nämä liikkeet ovat usein hyvin erilaisia kuin yleisesti ”parhaana”, ”miehekkäinä”, ”tositreenaajien liikkeinä” pidetyt liikkeet. Kuten sanottu, minua ei kiinnosta tippaakaan, mikä on muodikasta. Olen kiinnostunut siitä, mikä tuottaa systemaattisesti ja ennustettavasti parhaita tuloksia. Olen vakuuttunut, että huomaat jo yksin tämän listan hyödyntämisen kautta selkeän hypyn omissa  tai asiakkaasi tuloksissa jo ensimmäisen kuukauden aikana.
Tämä 50+ asiakkaalla oli harjoittelumme aikana useita tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä rajoitteita. OIKEALLA LIIKEVALINNALLA pystyimme kuitenkin kuormittamaan kropan kaikkia lihaksia todella tehokaasti ja lopputuloksena kropasta paloi 6 kuukaudessa 7,8 kg rasvaa lihasmassan kasvesssa 2,3 kg.

 

 • Kuinka paljon massavaiheessa tarvitsee ja uskaltaa tehdä aerobista treeniä? Tämä on tärkeä ja hienovarainen asia, sillä sekä liian pieni että liian suuri määrä aerobista on tuhoisaa kehitykselle.
Voiman ja kestävyyden yhdistäminen on hienovaraista peliä. Nämä naiset ovat hankkineet samaan aikaan lihaksia, voimaa ja kestävyyttä. He nostavat maasta yli 2 kertaa kehonpainonsa sarjoina ja juoksevat 10 km lenkin 43-44 minuuttiin treenimielessä, heittämällä. Jälleen takana ovat systemaattiset mallit. Kaikki  eivät tarvitse vastaavaa suorituskykyä, siksi käyn läpi systemaattisen mallin aerobisen ja voiman yhdistämiseen aloittelijasta kokeneeseen treenaajasta aloittelijaan.

 

Moduuli 5.  Mentaaliharjoittelu ja motivaatio

Harjoittelun keskeisin periaate on säännöllisyys. Eli sinun on saatava itsesi tai asiakkaasi harjoittelemaan säännöllisesti –tai itse asiassa saatava itsesi tai hänet innostumaan tekemisestä niin paljon, että saat intoa saa jopa jarrutella! Tässä osiossa käyn läpi mentaaliharjoittelun taatusti kenttätestattuja työkalujani, joilla paitsi pidät treenin säännöllisenä myös tehostat sitä huomattavasti (mikäli säännöllisyys ei ole ongelma).

 • Kuinka innostaa asiakasta salitreeniin? Oletko kuullut joskus lauseen? ”Salitreeni ei sitten ole minun juttuni..”? Mutta.. kuten tiedät (tai viimeistään tässä seminaarissa opit), se on välttämätöntä tehokkaalle kiinteytymiselle ja poikkeuksellisille tuloksille. Miten ratkaista ongelma? Tässä osiossa kerron, miten saan asiakkaani hinkumaan salille useimmin kuin heidän pitäisi treenata, vaikka aikaisemmin he ovat inhonneet salia. Kaikki on kiinni harjoittelun rakenteesta ja muutamasta helposta ja nopeasti ”ajatusleikistä”, jotka oppii hetkessä
 • ”Kelkankääntömallini”, joka sisältää helpot ja nopeasti toteutettavat 3 kohtaa, joilla päätös hanskojen paiskaamisesta tiskiin kääntyy uudeksi innostukseksi. Jos olet treenannut pitkään tai valmennat, tiedät, että ”elämä on”. Eli välillä vaan sattuu ja tapahtuu niin paljon kaikkea, että lopettaminen on ainoa mieleen tuleva vaihtoehto. Tällä mallilla olen kuluvallakin valmennuskaudella kääntänyt lukuisten asiakkaideni ”kelkan” tilanteessa, jossa he ovat halunneet lopettaa harjoittelun hankalalla hetkellä.
 • Kuinka lisätä asiakkaan itseluottamusta harjoittelussa ja ruokavaliomuutoksissa? Kovimmatkin karpaasit, ”äijätkin” ja ”punttimimmit” omaavat selkeitä aukkoja itseluottamuksessaan. Tunnustivatpa he sitä tai eivät. Puhumattakaan aloittelijasta tai satunaisesta salilla kävijästä. Voimme molemmat, sinä ja minä, vilkaista huoletta peiliin ja tunnustaa: ”itseluottamukseni ei ole aukoton ja sitä voi kehittää”.  Ja sen kehittäminen tehostaa AINA harjoittelua ja johtaa parempiin tuloksiin. Avaan sinulle konkreettisen 7 kohdan mallin, jolla kehität huimin hyppäyksin omaa tai asiakkaasi itseluottamusta harjoitustilanteessa.
 • Lisäksi saat mukaasi heti sovellettavia konkreettisia ja nopeita keinoja sekä työkaluja, joilla viet eteenpäin treenimotivaatiota, keskittymistä ja lisäät välittömästi harjoittelun tehoa. Tämä ei ole mentaaliharjoittelun ohjeistusta riivaavaa yleistä ”diipa-daapaa”, vaan saat yksityiskohtaiset, tarkat ja säälimättömän ”kenttätestaus-seulani” läpi suodatet mallit siihen, mitä täsmälleen teet ja miten.

Tämä on tärkeä osa-alue. Tässä tuore asiakaskommenttini  5 viikon salitreenin jälkeen, kuvaa hyvin sen merkitystä: ”Aikaisemmin minulla oli salitreenikammo, nyt odotan sinne menemistä. Olen hihkunut innosta, kun pystyt koko ajan lisäämään painoja!”

Bonusmateriaalit ja bonus-webinaari, jotka saat osallistuessasi verkkokoulutukseen

Itse koulutuksen lisäksi haluan tarjoat Sinulle seuraavat materiaalit, jotta saat materiaalista parhaan mahdollisen hyödyn. Ja jotta saat konkreettiset mallit ja materiaalit, joilla aloitat tulosten teon HETI. Ja jotta saat materiaalin ”sulattelunkin” aikana mahdollisesti herääviin kysymyksiisi vastauksen.

 1. Kaksi sähköistä etukäteismateriaalia aiheesta. Kun ilmoittaudut, löydät verkkoympäristöstäsi kaksi etukäteismateriaalia aiheesta. Toisessa käyn läpi rasvanpolttoa. Toisessa lihaskasvua. Niissä avaan esimerkiksi perusteet muutamalle kehittämälleni menetelmälle. Materiaalit ovat helposti ymmärrettävässä muodossa ja käyn niissä läpi esimerkiksi perusteet hermolihasjärjestelmä-analyysilleni, jonka systemaattiseen hyödyntämiseen tutustut seminaarissa. (Olen varma, että saat jo näillä etukäiteismateriaaleilla tuloksia aikaan, vaikka ne ovat vain murto-osa verkkokoulutuksessa käsittelemästäni asiasta) ARVO 97 €.
 2. 1 tunnin nauhoitettu konsultaatio, jossa käyn läpi lukuisia kriittisen tärkeitä seikkoja lihaskasvusta ja rasvanpoltosta liveseminaarin käyneiden kanssa. Aihepiirinä esimerkiksi: ”Kuinka selätän rasvanpolttotasanteen asiakkaani kanssa?”, ”Miten harjoittelumäärä kannattaa laskea (sarjat, toistot, ym) niin, että saa takuuvarmasti tuloksia?”, ”Miten kehittää nopeimmalla mahdollisella tavalla  kyykkytulosta aloittelijalla (ilman yleisiä ja suosittuja, loukkaantumisriskin kattoon vetäviä vinkkejä)?” ARVO 77 €.
 3. PDF materiaali: Ravitsemuksen 6 kultaista periaatetta e-kirjamoduuli. Arvo 27 €.
 4. Harjoitteiden ja ohjelmapohjien mallit PDF –muodossa, jotta voit saman tien soveltaa niitä käytäntöön ja tehdä niillä tuloksia välittömästi, jo seminaarista seuraavalla viikolla. HUOM! Tässä saat siis KAIKISTA videomoduuleissa läpikäymistäni harjoittelun jaksottelumalleista (esim. millainen ohjelma 2-3 kuukautta, millaisen sitä seuraavat 2-3 kuukautta jne) TARKAT ohjelmanesimerkit! Eli millaisia liikkeitä ja millaisia määriä! Sinulla on siis KAIKKI työkalut valmiina tulosten tekoon! ARVO 1797€.

 

Erottaudu joukosta, puske tuloksesi uusiin ulottuvuuksiin ja ilmoittaudu NYT!

 

Kuten sanoin, olen päättänyt pitää tätä valmennuskautta eräänlaisena välitilinpäätöksenä ja puolittaisena sapattivuotena. Enkä ole enää suoraan sanottuna hirveän kiinnostunut ”kilpailusalaisuuksista” tai kilpailusta tällä kentällä yleensäkään. On aika antaa takaisin. Siksi haluan auttaa mahdollisimman monia treenaajia ja treenareita eteenpäin omassa treenissään ja asiakkaidensa harjoittelussa. Sekä välttämään ne virheet, joihin itse ole sortunut vuosien varrella kehittäessäni menetelmiäni. Best seller -kirjani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto” oli ensimmäinen askel tässä, mutta tässä seminaarissa haluan viedä asiat täysin uudelle tasolle.

 

Verkkokoulutuksen hinta

Ja haluan tehdä sen tavalla, joka on saavutettavissa mahdollisimman monelle: Henkilökohtaisen, 4-6 kk valmennukseni pakettihinnat liikkuvat 1299-6299 euron välillä. Henkilökohtainen konsultaationi liikunta-alan ammattilaisille harjoitteluasioissa maksaa 3 tapaamisen minimipakettina 1479 euroa. Lisäksi valmennus- ja konsultointipaikkoihini on tyypillisesti 3-5 kk jono. Yksittäisen sali- ja viikko-ohjelman suunnittelu on 180 €  (saat bonuksena 6 kpl 2-3 kk erilaista, jaksotettua ohjelmaa + harjoittelun, viikko, kuukausi ja vuosimallit, kaikkien suunnitelmien hinta erikseen 1597€).

Helposti siis päädytään lopulta 3000- 10 000+ € kustannuksiin koulutusseminaaria vastaavalla sisällöllä.

Nämä hommat voivat olla rajoite jossain tapauksissa. Mutta nyt haluan ennen kaikkea viedä ”kentälle” tätä tietoa. Silloin pystymme kimpassa jeesaamaan mahdollisimman montaa ihmistä parempiin ja innostaviin tuloksiin -tai tehdä niitä itse! 

En kuitenkaan velota tästä verkkokoulutuksesta jopa 10 000 €.

 

En, vaan tavoitteellisia treenaajia ja alan ammattilaisia mahdollisimman hyvin hyödyttääkseni haluantarjota tämän koulutuksen (+arvokkaat bonukset) omaan ja asiakkaidensa kehittymiseen vakavasti suhtautuville hintaan.

167 €  (SIS. 24% ALV)(normaalihinta 397€) 

 

Kuinka arvokas sinulle treenaajana olisi VUOSIMALLI, joka tuottaa kellontarkasti tuloksia? Kuinka arvokas yksi PT-asiakas on sinulle (kuvittele puskaradio- ja asiakasvirtaa, mitä systemaattiset ja poikkeukselliset tulokset sinulle tuovat)?

Mukana olevan vuosimallin veroton päivähinta on siis 0,33€, ja sen lisäksi saat mukaasi niin paljon muuta! Kymmeniä sivuja materiaalia, 5 erittäin laajaa videomoduulia sisältäen lukuisia erillisiä videoita, ja vieläpä kaikki valmiit esimerkkiohjelmat ja lukuisia esimerkkiruokavalioita eri energiamäärällä, joiden yhteisarvo on jo moninkertainen verkkokoulutuksen nyt voimassa olevaan hintaa verrattuna! Joku voisi sanoa tätä jo liian hyväksi diiliksi. Mutta en välitä siitä. Minulle tärkeämpää on se, että menestyt harjoittelussasi ja/tai valmentamisessasi poikkeuksellisesti!

Jos olet tavoitteellinen treenaaja, kuvittele mitä tämä tekee tuloksillesi? Voit tehdä ilman arpapeliä tuloksia ENNUSTETTAVA VUOSIKIERTONA, kuukausi kuukauden jälkeen!

Jos (ja kun) tuotat hämmästyttäviä tuloksia asiakkaillesi, tuo tämän verkkokoulutuksen investointisi tulee kuitattua moninkertaisesti jo yhden PT- tai ravintovalmennus -paketin kautta. Nuo hämmästyttävät tulokset ovat parempi kilpailuvaltti kuin taas yksi (potentiaalisesti kalliimpi) koulutus, jossa saat teoriatietoa tai pelkästään yhden kivan lisenssin nimesi alle (joka ei sano yhtään mitään asiakkaallesi).

Ilmoittaudu siis NYT!

Aloita eteneminen omassa treenissäsi tai asiakastyössäsi työkalujen kanssa, joilla jätät kilpailijat jälkeesi ”katsomaan perävalojasi” ja hämmästytät itsesi tai asiakkaat treenisi tehokkuudella (tuloksiahan he meiltä lopulta hakevat, kuten tiedät…).

Kun ilmoittaudut, vältät tavoitteellisena treenaajana turhauttavan arpomisen, epävarmuuden ja pähkäilyn siitä, mitä sinun tarkalleen tulisi tehdä ja missä järjestyksessä saadaksesi tuloksia. Ammattilaisena et huku kasvavaan Personal trainereiden massaan. Sillä super-tuloksia systemaattisesti asiakkaille tuottavat PT:t erottuvat massasta kuin majakka pimeässä!

 

 

Näin pääset mukaan ja näin homma toimii -2 helppoa ja nopeaa askelta:

1) Klikkaa alla olevaa ostopainiketta. Pääset siitä tekemään verkko-ostoksen.

2) Saat sitten heti ”paluumailissa” itsellesi tunnukset verkkoympäristöösi, josta löydät kaikki materiaalisi ja  bonusohjelmasi.

 

 

 

 

Ainutlaatuinen 365 vuorokauden tyytyväisyystakuu

100% tyytyväisyystakuu. Olen varma, että saat verkkokoulutuksesta mukaasi tietoa, jolla viet
omat tai asiakkaasi tulokset katosta läpi. Koska menetelmäni ovat tuottaneet systemaattisesti todella kovia tuloksia sadoille ihmisille, en näe MITÄÄN syytä sille, että ne eivät toimisi erinomaisesti myös sinulla tai asiakkaillasi.  Siksi tarjoan koulutukselle 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuun ja palautan seminaarimaksusi kyselemättä, olet todistetusti käyttänyt koulutuksen työkaluja ja et koe hyötyväsi seminaarin tiedosta. Eikä siinä vielä kaikki: En ymmärrä, miksi koulutuksissa ei yleensä ole mitään takuita tai korkeintaan 14 vrk takuu. Kenties järjestäjät eivät itsekään luota 100% materiaaliinsa? Itse luotan näihin loppuun saakka testattuihin menetelmiini niin paljon, että Tämän koulutusseminaarin takuu on voimassa vuoden seminaarin jälkeen! Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

Koulutuskokemuksia Timo koulutuksista ja luennoilta

”Olen käyttänyt nyt sinun periaatteita vuoden. Ne hitto vie toimii, asiakkaat saat loistavia tuloksia ja puskaradio laulaa!”

”Vuosi sitten meni vähän heikosti, meinasin jo vaihtaa alaa. Mutta nyt on asiakaspaikat täynnä, ei valittamista! :)”

”Kouluttajan teoriatiedon ja käytännön kokemuksen yhdistelmä oli kerta kaikkiaan inspiroiva”.

”Olen nähnyt kymmeniä puhujia, muun muassa Suomen johtavia myynti- ja johtamiskouluttajia. Mutta nyt oli ensimmäinen kerta ikinä, kun tuli kylmät väreet kuunnella, koska kouluttaja oli niin uskomattoman ammattitaitoinen”

”Paras kouluttaja, joka on tullut vastaan. Missään, koskaan.”

”Innostava ja positiivinen kouluttaja. Erittäin asiantunteva.”

”Jokaiseen kysymykseen tuli perusteltu ja käytännön tasolle viety vastaus, ei ärsyttävää mutua. Tämä hyvä!”.

”Aikaisempi PT:ni ei kertonut konkreettisesti mitä tehdä. Piti vaan treenata kovaa. Nyt suunnitelma on ollut todella helppo noudattaa ja kehitystä tulee koko ajan.”

”Kiitos Timo! Opin valtavasti ruokavalion järkevästä rakentamisesta ja treenin suunnittelusta! Omat ja asiakkaiden tulokset ovat nyt aivan eri levelillä -jes!”

”Just eilen oli tapaaminen asiakkaan kanssa. 4 kuukaudessa 10 kg pois ja voimatasot kaksinkertaistuneet! Aika kauan etsin kaiken maailman kikkoja ja malleja, mutta onneks löysin sun menetelmät. Ja tää konsultaatio on ollut ihan mahtava!”

”Olen käyttänyt konsultoinitisi kautta oppimiani menetelmiä asiakkaillani ja tulokset ovat olleet loistavia!”

”Timo, se lihaskasvu ja rasvanpoltto-malli toimii ”ihan kivasti”: 6 kiloa lisää massaa 4 kuukaudessa, ei huono!”

Muista nämä asiat ennen kuin ilmoittaudut -kenelle ja mihin tarkoitukseen verkkokoulutus ei sovi? 

Jos koet, että ”tiedät jo kaiken” harjoittelusta, jää pois tai vähintäänkin muuta asennettasi ennen ilmoittautumista. Avoin mieli oppimiseen ja oman osaamisen rajallisuuden hahmottaminen ovat välttämättömiä asioita kehittymiselle. En väitä, että esittämäni tapa on ainoa tapa kehittyä. Sen voin todeta, että se on maailmanluokassakin poikkeuksellisen tehokas ja systemaattisesti toimiva tapa. Avoin asenne ja valmius keskustella asioista on keskeistä.

Jos odotat koulutusta, josta oppii pelkkiä uusia kivoja liikkeitä ja josta saa vain yhden mukavalta kuulostavan (mutta asiakkaalle täysin mitäänsanomattoman) tittelin pitkän tittelilistan perään. Tämä koulutus ei keskity pelkkien liikkeiden opetteluun, vaikka TEHOKKAISTA liikkeistä puhunkin. ”Fun factor” on tärkeä pieni osa harjoittelua, se on selvä. Mutta erinomaisia tuloksia liukuhihnalta tuottava systemaattinen malli on se tekijä, joka pitää oman treeni-intosi yllä tai tuo asiakkaita luoksesi virtana. Sen opit tässä koulutus-seminaarissa. Asiakastasi houkuttaa se, kun hän näkee ja kuulee muilta, miten olet tuottanut hämmästyttäviä tuloksia ihmiselle arkeen sopivalla tavalla ja saanut heidät hehkumaan muutenkin kuin ulkoisesti. Ei se, että nimesi perässä on joku eksoottiselta kuulostava kirjainyhdistelmä, joka ei sano hänelle mitään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: Olen tavallinen treenaaja/asiakkaani ovat tavallisia treenaajia. Sopiiko koulutus minulle?

Vastaus: Koulutus nimenomaan sopii sinulle. Suurin osa meistä on tavallisia treenaajia. Koulutus nimen omaan keskittyy sellaisten mallien läpikäymiseen, jotka tuottavat parhaat tulokset sellaisille treenaajille, joita 99,5% salilla kävijöistä on. Ja tarkoitukseni on tuoda nimenomaan tätä näkemystä esiin. Heikot tai keskinkertaiset tulokset (sekä asiakkaideni poikkeuksellisten tulosten voimakas julkinen epäily esimerkiksi sosiaalisessa mediassa) johtuvat siitä, että suurin osa tavallisista treenaajista harjoittelee tuolle 0,5% eliitille sopivilla ohjeilla tai vastaavasti seuraa epäoptimaalisia ja usein aivan järjettömiä trendejä.

Kysymys: Olen kovan kilpatason voimailija/kehonrakentaja/fitness-kilpailija. Saako kokenut treenaaja mitään irti koulutuksesta?

Vastaus: Seminaarin sisältö ei ole suunnattu kokonaisuutena aivan täysin  terävimmälle huipputasolle. Nyt puhun siis oikeasti voimailun ja keholajien terävimmällä huipulla olevista. Terävin huippu ei ole rannalla ihastusta ja wow-huokauksia herättävä fysiikka. Terävin huipputaso ei ole 5 vuotta tavoitteellista salitreeniä ja oman kotisalin kovimpiin kuuluva kohdis (ellei salilla treenaa kansallinen tai kansainvälinen eliitti), terävin huipputaso ei ole vaikkapa 130 kg penkki miehellä tai 120 kg maastaveto keskikokoisilla naisilla.  Mutta veikkaan, että saat koulutuksesta paljon sovellettavaa tietoa, joilla viet myös erittäin edistyneiden harjoittelijoiden ja edeltäviin tuloksiin leikiten pystyvien kehitystä eteenpäin.

Kysymys: Miten koulutus eroaa lihaskasvu- ja rasvanpoltto –kirjastasi tai verkkovalmennuksistasi? Minulla on jo kirja ja olen käynyt verkkovalmennuksi. Opinko mitään uutta? Entä Lihastohtori Hulmin kanssa 2013-2014 järjestämistänne mainoista”Optimoi kehonkoostumus” -seminaareista? Entä pitämäsi eri koulutusfirmojen ravintovalmentaja tai PT-koulutukset? Onko tässä samaa asiaa, mitä opetat niissä?

Vastaus: Yhteen kirjaan on mahdoton ympätä kaikkea vuosien varrella mukaan tarttunutta. Siksi seminaarin nimi on ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0”. Kuten sanoin, valmennusvuoden 2018-2019 jälkeinen aika on ollut minulle niin kutsuttua välitilinpäätöksen aikaa, jolloin olen päättänyt antaa isosti takaisin oppimaani. Tämä prosessi alkoi jo vuodessa 10 000 kappaletta myyneestä lihaskasvu- ja rasvanpolttokirjastani. 21 vuotta ja yli 30 000 tuntia eivät kuitenkaan mahdu kirjaan. Seminaarin materiaalista 85-95%  täysin on erilaista kuin kirjassa. Kirjan alueet piti rajata. Toki kirja on hyvä oheismateriaali koulutukselle. Samoin mahdollisesti läpikäymäsi verkkovalmennukseni toimivat hyvänä (mutta ei missään nimessä välttämättömänä) taustapohjana koulutus-seminaarille, itse materiaali on 90% erilaista.

Mitä tulee Juhan kanssa pitämiimme seminaareihin, sisältö on hyvin, hyvin erilaista. Tässä koulutus-seminaarissa pureudun ensinnäkin hyvin erilaisiin osa-alueisiin ja erityisesti KAIKEN lähtökohtana on käytännön etenemisohjeet: Tee näin tällaisessa tilanteessa, sovella tätä mallia näin, suunnittele eteneminen näin ja kehityslukot aukeavat, ja niin edelleen.

Tämän koulutuksen materiaali sisältää vain murto-osaltaan asioita, joita olen vuosien varrella opettanut eri koulutusfirmojen PT- tai ravintovalmentajakoulutuksissa. Näissä olen usein käynyt läpi muiden laatimaa materiaalia. Tässä kaikki on 100% itse kehittämiäni malleja, periaatteita ja aikaisemmin ”kilpailusalaisuuksinani” pitämiäni asioita.

Kysymys: Haluan mukaan! Miten laskutus tapahtuu, voinko vähentää ALV:n yrittäjänä?

Vastaus: Tilausvahvistuksessa on alv-erottelu. Näin voit suoraan siirtää sen kirjanpitoosi, jos olet liikunta-alan yrittäjä.

Kysymys: Onko verkkokoulutuksessa tietyt koulutus-ajankohdat, joihin pitää sitoutua?

Vastaus: Ei ole. Voit opiskella sisältöä täysin sinulle sopivassa tahdissa. Suosittelen tiettyä etenemisjärjestystä, josta kerron itse koulutuksessa kun avaat koulutuksen”Aloita tästä”-osion. Voit myös oppia kuuntelemalla videoita podcast-maisesti lenkillä, työmatkalla. Näin sisältö uppoaa kuin itsekseen päähäsi ja samalla treenaat ja syöt ohjelmien mukaan ja saat itse tai asiakkaasi saa huomiota herättäviä tuloksia. . Eli jos haluat nostaa oman tai asiakkaasi treenin uudelle tasolle, hyppää mukaan NYT!

 

 

 

Ilmoittaudu NYT ja vie omat tai asiakkaasi treenitulokset uudelle tasolle 

Kuten sanoin, valmennuskauden 2018-2019 jälkeen olen päättänyt siirtyä pikku hiljaa kohti eräänlaista sapaatti-vapaata. Haluan nimittäin nyt auttaa mahdollisimman monia treenaajia ja treenareita eteenpäin omassa treenissään ja asiakkaidensa harjoittelussa. Sekä välttämään ne virheet, joihin itse ole sortunut vuosien varrella kehittäessäni menetelmiäni.

Verkkokoulutuksen hinta

Ja haluan tehdä sen tavalla, joka on saavutettavissa mahdollisimman monelle: Henkilökohtaisen valmennukseni pakettihinnat liikkuvat 1299-6299 euron välillä. Henkilökohtainen konsultaationi liikunta-alan ammattilaisille harjoitteluasioissa maksaa 3 tapaamisen minimipakettina 1479 euroa. Lisäksi valmennus- ja konsultointipaikkoihini on tyypillisesti 3-5 kk jono. Yksittäisen sali- ja viikko-ohjelman suunnittelu on 180 €  (saat bonuksena 10 ohjelmaa).

Helposti siis päädytään 3000- 10 000 € kustannuksiin koulutusseminaaria vastaavalla sisällöllä.

Nämä kustannukset voivat olla rajoite jossain tapauksissa. Mutta ennen kaikkea haluan viedä ”kentälle” tätä tietoa. Silloin pystymme kimpassa jeesaamaan mahdollisimman montaa ihmistä parempiin ja innostaviin tuloksiin -tai tehdä niitä itse! 

Siksi en kuitenkaan velota tästä verkkokoulutuksesta 10 000 €.

 

En, vaan haluan ”give-back”-siirtymäni takia ja mahdollisimman montaa tavoitteellista treenaajaa ja alan ammattialaista hyödyttääkseni  tarjota tämän koulutuksen (+arvokkaat bonukset) omaan ja asiakkaidensa kehittymiseen vakavasti suhtautuville hintaan.

167 €  (SIS. 24% ALV)(normaalihinta 397€) 

 

 

Kuinka arvokas sinulle olisi VUOSIMALLI, joka tuottaa kellontarkasti tuloksia? Kuinka arvokas YKSI PT-asiakas on sinulle (kuvittele puskaradio- ja asiakasvirtaa, mitä systemaattiset ja poikkeukselliset tulokset sinulle tuovat)? Ja mitä tämä hinta on siihen verrattuna?

Mukana olevan vuosimallin veroton päivähinta vuoden ajalta (ja materiaalit ovat siis sinulle ikuisesti) on siis 0,33€ , ja sen lisäksi saat mukaasi niin paljon muuta! Kymmeniä sivuja materiaalia, 5 erittäin laajaa videomoduulia, sisältäen lukuisia erillisiä videoita, ja vieläpä kaikki valmiit esimerkkiohjelmat ja lukuisia muita bonuksia, joiden yhteisarvo on jo monin kertainen nyt voimassa olevaan joulukalenteri -erikois-etuhintaan verrattuna! Joku voisi sanoa tätä jo liian hyväksi diiliksi. Mutta en välitä siitä. Minulle tärkeämpää on se, että menestyt harjoittelussasi ja/tai valmentamisessasi poikkeuksellisesti!

Jos (ja kun) tuotat hämmästyttäviä tuloksia asiakkaillesi, tuo hinta tulee kuitattua moninkertaisesti jo yhden PT-paketin kautta. Nuo hämmästyttävät tulokset ovat parempi kilpailuvaltti kuin taas yksi (potentiaalisesti kalliimpi) koulutus, jossa saat teoriatietoa tai pelkästään yhden kivan lisenssin nimesi alle (joka ei sano yhtään mitään asiakkaallesi).

Jos olet tavoitteellinen treenaaja, kuvittele mitä tämä tekee tuloksillesi? Voit tehdä ilman arpapeliä tuloksia ENNUSTETTAVA VUOSIKIERTONA, kuukausi kuukauden jälkeen!

Etene siis omassa treenissäsi tai asiakastyössäsi työkalujen kanssa, joilla jätät kilpailijat jälkeesi ”katsomaan perävalojasi” ja hämmästytät itsesi tai asiakkaat treenisi tehokkuudella (tuloksiahan he meiltä lopulta hakevat, kuten tiedät…).

Kun ilmoittaudut, vältät turhauttavan arpomisen, epävarmuuden ja pähkäilyn siitä, mitä sinun tarkalleen tulisi tehdä ja missä järjestyksessä saadaksesi tuloksia. Ammattilaisena et huku kasvavaan Personal trainereiden massaan. Sillä super-tuloksia systemaattisesti asiakkaille tuottavat PT:t erottuvat massasta kuin majakka pimeässä!

 

Näin pääset mukaan ja näin homma toimii -2 nopeaa ja helppoa askelta:

 

1) Klikkaa alla olevaa ostopainiketta. Pääset siitä tekemään verkko-ostoksen.

2) Saat sitten heti ”paluumailissa” itsellesi tunnukset verkkoympäristöösi, josta löydät kaikki materiaalisi ja bonusohjelmasi.

Ainutlaatuinen 365 vrk tyytyväisyystakuu!

100% tyytyväisyystakuu. Olen varma, että saat verkkokoulutuksesta mukaasi tietoa, jolla viet omat tai asiakkaasi tulokset katosta läpi. Koska menetelmäni ovat tuottaneet systemaattisesti todella kovia tuloksia sadoille ihmisille, en näe mitään syytä sille, että ne eivät toimisi erinomaisesti myös sinulla tai asiakkaillasi.  Siksi tarjoan koulutukselle 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuun ja palautan seminaarimaksusi kyselemättä, olet todistetusti käyttänyt koulutuksen työkaluja ja jos et koe hyötyväsi seminaarin tiedosta. Eikä siinä vielä kaikki. En ymmärrä, miksi koulutuksissa ei yleensä ole mitään takuita tai korkeintaan 14 vrk takuu. Kenties järjestäjät eivät itsekään luota 100% materiaaliinsa? Itse luotan näihin loppuun saakka testattuihin menetelmiini niin paljon, että tämä takuu on voimassa vuoden ilmoittautumisesi jälkeen! Minusta kuulostaa aika reilulta ja riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

 

 

 

 

Nähdään verkkokoulutuksessa!

Timo Haikarainen

Lisätietoja (vastaan mielelläni kysymyksiin, joita sinulle on mahdollisesti herännyt koulutuksessa):

Timo Haikarainen, LitM, PT
timo.haikarainen@th-valmennus.com
0400 472 853

HUOM. Minua on erittäin vaikea tavoittaa puhelimella, sillä olen paljon kiinni valmennuksissa tai sitten laadin keskittyneesti valmennusmateriaaleja. Jos en vastaa, jätä vastaajaan viesti, jossa kerrot 1) kuka olet, 2) mitä asiasi koskee ja 3) kertaa numero, josta soitat. Soitan sinulle takaisin heti kun mahdollista. Sähköposti on kuitenkin ehdottomasti paras tapa ottaa yhteyttä.

 

 

 

Back to top