Tienaa, sijoita ja vaurastu – koulutusseminaari: Nyt verkkoversiona!

Yrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä: Käänteentekevä huippukoulutus opettaa Sinulle, kuinka lisäät tulojasi 10%, 30%, 50% jopa 100+% ja kuinka sijoitat tulosi kannattavasti. Ja rakennat näin vaurauttasi varmalla tavalla. 

Tienaa, sijoita ja vaurastu -koulutusseminaari vaurastumisesta, sijoittamisesta ja taloudellisesta vapaudesta kiinnostuneille

 

Menestynyt yksinyrittäjä Timo Haikarainen ja sijoitusguru Jarkko ”Random Walker” Aho iskevät päänsä yhteen… suosittu live-seminaari nyt verkkokoulutus-seminaarina, jota voit hyödyntää ja katsoa omaan tahtiisi!

Onko tämä verkkokoulutus-seminaari sinua varten? Vastaa aluksi näihin kysymyksiin:

 • Haluatko liittyä siihen harvalukuiseen joukkoon, jolle vaurastuminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus?  (nykyisestä tilanteestasi tai tulotasostasi huolimatta)
 • Oletko pienyrittäjä, ja haluat nostaa toimintasi tuloksen täysin uudelle tasolle ja samalla sijoittaa tulosi tuottavasti, mahdollistaen näin itsellesi enemmän vapaa-aikaa ja halutessasi ”paukkuja” yrityksesi kehittämiseen?
 • Haluatko sijoittamisesta itsellesi tuottoisan ja innostavan harrastuksen, jossa rahavirta on harrastuksesta harrastajaan päin, eikä päinvastoin?
 • Oletko yrittäjä, joka haluaa itselleen lisää asiakkaita (jopa jonoksi asti)?
 • Oletko palkkatyössä, ja haluat nostaa ”markkina-arvoasi” työntekijänä ja tienata enemmän nykyisessä työtehtävässäsi tai edetä urallasi kohti unelmasi tehtävää (mieleiselläsi liksalla höystettynä)
 • Kuulostaako sijoittaminen sinusta ”salkkumiesten salatieteeltä”, ja siksi haluat siitä helposti omaksuttavaa tietoa? Tietoa, jota voit alkaa soveltaa vaikka jo samana päivänä.
 • Haluatko vapautta ja mielenrauhaa vakaasta taloudellisesta tilanteesta? Ja poistaa taloudellisen huolen, joka tutkitusti vaivaa yli kolmannesta suomalaisista?
 • Huolestuttaako tulevaisuuden eläketurva sinua ja haluat itsellesi kunnon puskurin lokoisia eläkepäiviä varten? Vailla pientäkään huolta siitä, hassaavatko vallanpitäjät eläketurvamme.
 • Haluatko kenties jopa taloudellisesti riippumattomaksi ja eläköityä ainakin osittain 10, 20, jopa 30 vuotta ennen eläkeikää?
 • Haluatko passiivista tuloa (jopa erittäin merkittävää sellaista), joka ei riipu tippaakaan siitä, kuinka paljon uhraat kallista vapaa-aikaasi (esimerkiksi rakkaiden harrastustesi tai rakkaan puolisosi tai perheesi kanssa) työntekoon
 • Oletko kiinnostunut sijoittamisesta ja haluat kuulla rautaisen ammattilaisen konkreettiset ohjeet myös muutamalla jipolla höstettynä?
 • Kuulostaako sijoittaminen sinusta hyvältä idealta, mutta sinusta tuntuu, ettei käteen jää mitään sijoitettavaksi? Ja haluat muuttaa tämän tilanteen?
 • Haluatko rakentaa itsellesi oikeasti tuloa tuottavan henkilöbrändin ja oppia tulojasi kasvattavia konkreettisia, päivittäisiä keinoja, jotta sinun ei tarvitse luottaa tuuriin tai muiden armollisuuteen tulojesi kasvattamisessa? 

 

Jos vastasit kyllä yhteenkään yllä olevista kysymyksistä, lue eteenpäin. Tämä saattaa olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut pitkään aikaan!

Kenelle tämä koulutusseminaari sopii ja on tarkoitettu?

 • Sijoittamisesta ja vaurastumisesta kiinnostuneille
 • Pien-, ja mikroyrittäjälle, joka haluaa kasvattaa rajusti tulostaan työskentelemättä tappavia tuntimääriä
 • Palkkatyötä tekevälle, joka haluaa kasvattaa tulotasoaan sekä passiivista tulovirtaansa ja luoda näin taloudellista vapautta
 • Sijoittamisesta kiinnostuneelle, joka ei ole vielä päässyt alkuun ”pitäisi aloittaa” -asteelta
 • Sijoittamisessa jo hieman pidemmälle päässeelle, joka haluaa ”ekstravipua” vaurautensa kehittymiseen ja kuulla, millaisia varteenotettavia vaihtoehtoja Helsingin pörssissä on tarjolla juuri nyt
 • Asiantuntijoille, jotka haluavat tehdä toiminnastaan tuottoisampaa, nousta alallan nopeasti huippu-arvostetuksi asiantuntijaksi (jopa ”guruksi”) ja sijoittaa tuotot kannattavasti
 • Kaikille, jotka haluavat rakentaa taloudellista turvaa ja riippumattomuutta tuloilla ja sijoittamisella

 

Karmiva katsaus pankkitiliin, joka muutti kaiken: miten tämä koulutus syntyi?

Moi, Haikaraisen Timo tässä! Olet saattanut kuulla minusta, erityisesti jos olet liikunta- ja hyvinvointialan ihminen. Tämä vuosi, 2020,  on eräänlainen vedenjakaja elämässäni. Olen siirtymässä reilun 10 vuoden yritysten ja erehdysten siivittämän ja välillä todella kivisenkin yksinyrittäjäpolun jälkeen semi-sapattivapaalle.

En kuitenkaan ole aina ollut vauras yrittäjä-sijoittaja – päinvastoin. Noin vuoteen 2009 saakka kehitin raivopäisesti vain puhdasta ammatillista osaamistani liikunta- ja ravintoasioissa. Olin satsannut tähän jo noin 10 vuotta ja hankkinut valtavan tietopankin kehon toiminnasta, fysiologiasta ja ravitsemuksesta. Sitten tuli herätys.

Muistan vieläkin tuon marraskuun pilkkopimeän illan, kun poljin pieneen yksiööni 14 tuntia kestäneen personal training -valmennuspäivän jälkeen – lopen uupuneena. Istuin koneelle ja vilkaisin tiliäni. Tilin saldo oli raatamisestani huolimatta 37,60 €. Ymmärsin, että näin ei voi jatkua. Olin jo 33-vuotias. Olin elänyt kituuttaen ja opiskelijabudjetilla siitä asti, kun lähdin kotoa 19-vuotiaana. Minun on tehtävä jotain tulotasojeni nostamiseksi.

Lisäksi halusin vapautta ja riippumattomuutta. Muistan useammankin tilanteen, jossa pikkutärkeä pomo käytti valta-asemaansa väärin ja simputti hyvin tehdyn työn jälkeen tai lätkäisi ylennyksen tai palkankorotuksen lipevälle, mutta laiskalle kollegalle, joka oli ”hyvä tyyppi”. Halusin, että voisin omilla teoillani vaikuttaa menestymiseeni, kun pelkkä ydinosaaminen ei näköjään riittänyt.

Aloin opiskella kaikkea eteen tulevaa myymisestä, markkinoinnista ja viestinnästä. Ja kiinnostuin myös vaurastumisesta.  Samalla törmäsin lehtiartikkeliin osakemiljonääri Erkki Sinkosta. Hän EI ollut satoja tuhansia tienaava toimitusjohtaja. Ei, hän oli kansakoulun opettaja, joka sijoitti osan tuloistaan viisaasti. Oma sijoitustaipaleeni alkoi siitä. Mikä olisikaan parempi tapa vapautua kuin hankkia itselleen taloudellista puskuri, jonka avulla voi tehdä haluamiaan asioita!

Hakkasin vähän aikaa päätäni puuhun, ja kovaa. Mutta yllättävän nopeasti tämä kaikki alkoi tuottaa hedelmää. Myynnin ja markkinoinnin taidot kohottivat tulotasoani ja sijoitustoiminta toi passiivista tuottoa. Lähdin köyhyysrajan alapuolelta 2007, mutta tulotasoni 13,7 kertaistui muutamassa vuodessa. Vuonna 2014 niistä kirjoitettiin jo iltapäivälehdissä.

Olin itsekin täysin häkeltynyt, että miten tämä voi tapahtua näin nopeasti! Ymmärsin silloin, että takana ei ole lahjakkuus, tuuri tai vastaavat asiat. Ei, tulosten takana on systemaattinen menetelmä.

Seuraava merkittävä askel tapahtui 2013, kun aloin soveltaa vaurastumisen kolmikenttämalliani. Aloin tarkastella aihetta erilaisten tulovirtojen kautta. Mallin avulla kaikki tuloni eivät ole työtuntieni varassa.

Olen tehnyt yrittäjä- ja sijoitusurallani paljon virheitä. Mutta silti sijoitusteni ja passiivisten tulojeni summa on kasvanut erittäin nopeasti. Neljä vuotta sitten pääsin tilanteeseen, jossa pystyisin elämään passiivisilla tuloilla. Sen jälkeen puhtaasti passiiviset tuloni ovat noin 3-kertaistuneet. Pitkälti tämän kolmikenttämallini avulla. Siitä kerron sinulle kohta lisää, kun luet tätä eteenpäin.

Vuonna 2019 mietin, että nyt on aika antaa takaisin oppimaani. Siksi haluan tarjota juuri sinulle näitä säälimättömästi kenttätestaamiani menetelmiä, joilla olen itse kasvattanut tulotasoani, tunnettuuttani sekä uskottavuuttani asiantuntijana, ja sitä kautta varallisuuttani. Haluan myös, että vältät ne lukuisat virheet, joita omalla polullani kohti vaurastumista olen tehnyt.

Tulotasosi kasvattaminen ja useiden tulovirtojen luominen on siis koulutusseminaarimme ensimmäinen osa-alue. Toinen on tulojesi sijoittaminen.

 

Kuva 1. Sijoitustoimintaani käsittelevä juttu arvopaperissa. Talousmediat kiinnostuivat 2010-luvun lopulla käyttämistäni menetelmistä vaurastumiseen yrittäjänä ja sijoittajana. Sijoittaminen on loistava keino kasvattaa varallisuutta, mutta ei ainoa. Itse tarjoan sinulle tässä koulutusseminaarissa 2 muuta voimakasta tulovipua, lue siis eteenpäin! 

Sijoittajana en ole läheskään yhtä taitava kuin personal trainerina tai viestinnän ja markkinoinnin parissa häärätessäni…

Sijoituspuolelle halusin parasta osaamista ja tietoa, joten valinta sinne oli ehdottomasti Jarkko ”Random Walker” Aho. Tapasin Jarkon talvella 2019 ja päätimme heti tehdä kimpassa jotain tätä kenttää ja aihepiiriä edistävää. Siitä alkoi tämän koulutusseminaarin kehitystyö. Valitettavasti minulla ei ollut hänen kaltaistaan huippuasiantuntijaa neuvomassa, kun aloitin sijoittamisen. Tulokset olisivat paljon paremmat kuin nyt (vaikka kolmikenttä-mallini ansiosta en valita niistä nytkään).

Päästetään nyt Jarkko ääneen.

Jarkko ”Random Walker” Aho – herra maamme sijoitusasiantuntijoiden eturivistä

Heippa, olen Jarkko Aho, ja asun nykyisin Porvoossa, Helsingin kupeessa. Kerron kohta hieman sijoitustaustastani, mutta sitä ennen haluan herätellä sinua muutamalla kysymyksellä. Olet varmasti joskus pohtinut seuraavia asioita: Miten saada oma sijoitustoiminta varmalla ja riittävän yksinkertaisella tavalla alkuun? Entä mistä ihan oikeasti tunnistaa laadukkaan yhtiön ja osakkeen oikean ostoajankohdan?  Kyllä. Nämä ovat niitä sijoittamisen klassikkokysymyksiä. Siitä huolimatta niihin saa harvoin suoria vastauksia. Tässä koulutuksessa haluan antaa niitä sinulle.

Monet sijoitusalan ammattilaiset yrittävät tehdä sijoittamisesta salatiedettä. Haluan poistaa tämän savuverhon ja antaa sinulla avaimet alkuun. Ja jos olet jo päässyt sijoittamisen makuun, lähdet koulutuksesta takuulla taskut täynnä kullan arvoisia vinkkejä sijoitustoimintaasi. Aloittaminen on lopulta hyvin helppoa. Ja olet jo päässyt alkuun, tarjoan kullanarvoisia vinkkejä kehittää sijoitustoimintaasi.

No, mutta mistä kaikki omalla kohdallani alkoi? Sijoituskärpänen puraisi vuosituhannen vaihteessa armeijassa, jossa oli hyvin aikaa lukea sijoitusaiheista kirjallisuutta. Saariot ja puttoset tuli luettua useampaan kertaan. Silloin elettiin nousuhuuman huippua juuri ennen it-kuplan puhkeamista ja kaikki lehdet olivat täynnä juttuja sijoittamisesta. Lehdissä tuntui olevan joka päivä joku uusi osakemiljonääri kertomassa tarinaansa.

 

 

Kiinnostukseni heräsi, sillä halusin päästä itse samaan. Vaikken vielä tuolloin juuri mitään sijoittamisesta ymmärtänyt, joku vaistoni sanoi, ettei ollut hyvä aika ostaa osakkeita. Kun kurssit sitten romahtivat, laitoin pörssiin kaiken mitä köyhällä opiskelijalla oli. Näin jälkeenpäin ajateltuna, se oli aika fiksu teko.

Olen pyrkinyt noudattamaan sijoittamisessa samanlaista vastavirtastrategiaa myös tämän jälkeen. Aina kun markkinat valtaa paniikki ja suurin osa sijoittajista myy, alan ostaa osakkeita kaikilla liikenevillä rahoillani. Parhaimmat ostopaikat ovat olleet finanssikriisissä 2009 ja Euroopan velkakriisissä 2011. Myös Ukrainan kriisin aikaan vuonna 2014 oli tarjolla paljon halpoja osakkeita. Sama kaava on toiminut aina.

Pörssiromahdukset ovat hyviä ostopaikkoja, sillä hyvästäkään yhtiöstä ei kannata maksaa liikaa. Paras sijoitus on halvalla ostettu laatuyhtiö. Sijoittaminen onkin teoriassa hyvin helppoa. Vaikeus on siinä, mistä tunnistaa laatuyhtiön ja, mistä tietää milloin sitä kannattaa ostaa.

 

Tienaa, sijoita ja vaurastu” -koulutusseminaarin poikkeuksellinen ”Pihvi”: Kasvava tulovirta yrittäjänä tai palkkatyöntekijänä ja sen kannattava sijoittaminen – ylivertainen vipu vaurastumiseen!

 

Olet ehkä kuullut tämän lentävän lauseen: ”Säästä latte-kahvin verran päivässä ja olet eläkkeellä miljonääri!” Miksi tämä strategia on hieman rikki? FIREttäjät, eli taloudellisen riippumattomuuden tavoittelijat, menevät joskus äärimmäisyyksiin. Kilpaillaan siitä, kuka elää karmivimmalla kiduttamisella. Mutta tässä ikävä totuus: Se, että säästät kaksi euroa kuussa sähkölaskusta tai jätät kahvikupin ostamatta EI tee sinusta automaattisesti varakasta. On olemassa parempikin tapa:

Tässä seminaarissa opit lomittain keinoja, joilla SEKÄ kasvatat tulovirtojasi ETTÄ opit, kuinka sijoitat ne kannattavasti!

Näin sijoittamiseen vapautuva summasi kasvaa tasaisesti. Samalla sijoitustuottosi kasvavat nopeammin. Näin tiesi vaurastumiseen nopeutuu huomattavasti, verrattuna tilanteeseen, jossa VAIN karsisit menojasi. Erityisesti aloittelevalle sijoittajalle tämä ”tuplavipu” tuo todellisen ohituskaistan vaurastumiseen verrattuna vain kulujen karsimiseen perustuvaan strategiaan (vaikka sekin on välillä hyödyllinen).

Otetaan tähän hyvin varovainen esimerkki siitä, miten tämä seminaarissa oppimasi tuplavipu vaikuttaa: Matti ja Maija aloittavat sijoittamisen.

Matti säästää osakkeisiin 50 € kuukaudessa, eikä lisää sijoitettavaa summaa. Hän ainoastaan sijoittaa 50 € kuukausittain ja saa lisäksi keskimääräisen 7% vuosituoton (korkoa korolle -vipu, jolla tähän säästämistyyliin yleensä houkutellaan).

Maija sen sijaan lisää vuosittain kuukausisäästöään 50 eurolla. Ensimmäisenä vuotena hän sijoittaa 50 € kuukaudessa, toisena vuotena 100 € kuukaudessa, kolmantena 150 € ja niin edelleen. Sen lisäksi hän sijoittaa 7% keskimääräisen tuoton uudelleen. Ero varallisuuden kasvussa Mattiin verrattuna on jo 10 vuoden päästä valtava!

 

Tämä kuva kertoo, miten tehokkaasti jatkuvasti kasvava sijoitussumma (lisääntynyt tulovirta eri lähteistä) lisää varallisuuttasi. Jo 10 vuodessa vuosittain kasvavalla summalla saavutettava tulos on täysin eri tasolla verrattuna tilanteeseen, jossa säästät samaa summaa koko ajan (korkoa korolle ilmiöstä huolimatta). Esimerkissä säästetään joko 50€/kk + 7% sijoituksen tuotto tai vuosittain 50€ kasvava kuukausittainen sijoitussumma + 7% korko.

Kyllä. Useista lähteistä kasvavat tulovirrat, tulovirtojen sijoittaminen ja sijoitusmarkkinoiden tuoton sijoittaminen uudelleen. Näiden voimakkaiden mekanismien yhteisvipu on siis tämän koulutusseminaari sisällön ydin. Siksi oppimme toimivat monissa tilanteissa:

Jos sijoitustoimintasi on jo lähtenyt mukavasti käyntiin, saat seminaarin opeilla edelleen lisävirtaa ja vauhtia varallisuutesi, taloudellisen mielenrauhasi sekä vapautesi kasvuun.

Jos taas olet hyvin kiinnostunut lähinnä yrittäjätulosi, ”henkilöbrändisi” tai palkkatulojesi kehityksestä, Timon osiot antavat tänne voimakkaita työkaluja ja Jarkon sijoitusohjeilla saat loistavan startin varallisuuden kehittämiseen ja uuden tulovirran (passiiviset tulot) luomiseen!

Passiivisen tulovirran tuoma vapaus on myös loistava turva vaikkapa pien- ja yksinyrittäjälle tai esimerkiksi palkkatyössä uusia mahdollisuuksia hakevalle.

Kuva: Pörssisäätiö ja muut mediat kiinnostuivat mikroyrittäjän sijoittamisesta ja taloudellisen turvan luomisesta. Annoin heille mielelläni haastatteluja. Tässä koulutusseminaarissa avaan Jarkon kanssa Sinulle parhaat työkalumme taloudellisen menestymisesi edistämiseen.

 

Näin teet tulotason kasvusta ja vaurastumisesta poikkeuksen sijasta säännön – verkkokoulutus-seminaarin tarkka sisältö

Varmaan vaurastumiseen tarvitaan siis useita vipuja. Säästäminen patjan alle on rikki. Samoin monien ”firettäjien” hehkuttama ”kituutuselämä” kaikki säästäen on lopulta aika huono diili. Miksi nauttisit varallisuudestasi vasta myöhäisessä eläkeiässä, kun sinusta ei ehkä ole enää edes nauttimaan siitä? Niin…

Tässä verkko-koulutusseminaarissa opit, miten lisäät tulovirtaasi usean vivun ja ”puron” avulla. Innostut, kun kuulet vuorotellen Timolta ja Jarkolta ideoita, joilla kasvatat tulojasi ja sijoitettavaa varallisuuttasi ja sijoitat ne tuottavasti (tekemättä siitä rakettitiedettä). Näin päivä etenee ”vuorovedoin” ja illalla lähdet kotiin uusi taloudellinen itseluottamus ja vaurastumisen työkalut taskussasi!

Tämän verkkokoulutus-seminaarin sisältö perustuu live-seminaariin, jonka pidimme Helsingissä. Seminaarista tuli niin paljon positiivista palautetta ja kyselyitä, että päätimme saattaa sen verkko-muotoon, sisältäen kaiken saman, mitä alkuperäisessä livekoulutuksessa kävimme läpi! Saat myös kaikki videoilta löytyvät harjoitustehtävät PDF-muodossa.

Voit katso videoita milloin tahansa kotikoneeltasi ja/tai kuunnella niitä podcast-maisesti esimerkiksi työmatkalla tai lenkillä ja antaa samalla menestysperiaatteiden ja konkreettisten, heti sovellettavien vinkkien juurtua alitajuntaasi!

Video-moduuli 1. Varallisuuden kolmikenttä vikkelän vaurastumisen tukijalkana ja vapausrahastosi perustana (Timo Haikarainen) (kesto 1 h)

Jos kuvittelit, että tarjousmaksalaatikon syöminen ja kituuttaminen on avain taloudelliseen menestykseen, ole nyt tarkkana: Kyllä, tarvitset pitkäjänteisyyttä. Kyllä, kuluihin kannattaa kiinnittää huomiota. Mutta varallisuuden kasvattamisessa tarvitaan muutakin. Tässä osiossa avaan sinulle kolmikenttämallini varallisuuden ja tulovirran kasvattamiseen.

Tämän kolmikentän sisällöllä kasvatat koko ajan varallisuuttasi ja pääset mahdollisten hankalien tilanteiden yli ja takaisin jaloillesi joka tapauksessa. Kehität itsellesi strategian, jolla kasvatat tulojasi ja vaurastut monikertaisella vivulla verrattuna kituuttamiseen. Et pelkästään säästä, vaan tienaat enemmän ja eri lähteistä. Tämä tuo vaurastumiseen ja sijoittamiseen valtavan lisävivun.

Kolmikenttämalli sisältää nimensä mukaisesti 3 osa-aluetta, joilla voit lisätä tulovirtaasi. Sinun ei tarvitse heti käyttää kaikkia kentän osa-alueita, mutta jo 1-2 osa-alueen huomiointi nopeuttaa valtavasti varallisuutesi kasvamista. Kun käytössäsi on kaksi kenttää, homma alkaa pyöriä jo vauhdilla. Kuvaan myös esimerkinomaisesti oman polkuni siitä, kuinka olen ottanut kaikki kolmikentät haltuun askel askeleelta.

Annan sinulle myös kolmikenttä-mallin kaavion, johon voit täyttää antamieni ohjeiden perusteella suunnitelman siitä, miten koostat oman varallisuuden kolmikenttäsi.

Avaan sinulle myös tulo-tavoite -menetelmäni, jolla teet esimerkiksi viikon, kuukauden ja vuoden tulovirrasta ennustettavan sen sijasta, että katsoisit jälkikäteen, mitä sait aikaan (mikä toimii erittäin huonosti).

HUOM! Tässä osiossa EN puhu valtavalla riskillä ja velalla toteutettavasta start-up -yrittäjyydestä, jossa onnistumisen mahdollisuudet ovat noin 1/100, jos sitäkään. En myöskään puhu teknisistä automaatio/digi/tekoäly -järjestelmistä, joiden hallinta menee saman tien yli hilseen. Itse olen varsinainen tietotekniikan ”poropeukalo”.

Kuva: Verkkokoulutuseminaarin yli 7 h videomoduuleista opit loppuun asti kenttätestattuja ja takuulla toimivia menetelmiä, jotka kasvattavat tulojasi ja varallisuuttasi. Vastaamme myös videoilla myös moniin yleisökysymyksiin, joka tekee materiaalista entistäkin käytännönläheisempää.

Tätä kolmikenttää voit soveltaa mihin tahansa perinteiseen ammattiin, asiantuntijarooliin tai pienyritysmuotoon – juuri niin kuin minäkin olen ”kuperkeikka-maisterina” (näinkin liikuntatieteen maistereita joskus kutsutaan) ja ”verkkari-sijoittajana” tehnyt! Samoin 90% ohjeista on toteutettavissa, vaikka olisit palkkatyössä.

Video-moduuli 2.: Oman talouden herraksi: Näin saat rahan työskentelemään puolestasi (Jarkko Aho) (kesto 1 h)

Oman talouden hoitamisessa ja sijoittamisessa suunnitelmallisuus on puoli voittoa. Koulutusseminaarissa annan sinulle eväät oman talouden fiksuun suunnitteluun ja opastan sijoitustoiminnan aloittamiseen tarjoten konkreettiset työkalut talouden seurantaan ja joka säälle sopivan sijoitussuunnitelman laatimiseen. Annan sinulle vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten laatia oman talouden budjetti? Millaisia sijoitusvaihtoehtoja on olemassa ja miten valita itselleen parhaiten sopivat? Kuinka arvioida oman varallisuuden tulevaa kehitystä? Miten sijoittamisessa pääsee parhaiten alkuun?

Käsiteltävät teemat:

 • Oman talouden tuloslaskelma ja tase – ja selkokielellä!
 • Budjetointi – tulot ja menot balanssiin (nyt sinulla on eväät sekä turhien menojen karsimiseen että tulojen lisäämiseen)
 • Sijoitussuunnitelman laatiminen (Ilman suunnitelmaan ei kannata lähteä liikkeelle, mutta suunnitelmasta kannattaa tehdä riittävän yksinkertainen)
 • Yleisimmät sijoitusluokat (Mihin kaikkeen voi ja kannattaa sijoittaa?)

Kuva: Jarkko avaamassa sijoittamisen saloja kauppalehden haastattelussa 

Video-moduuli 3. Kaikki on myyntiä – näin kasvatat laskutettavaa tuloasi tai palkkaasi työntekijänä myynnin ja viestinnän avulla (Timo Haikarainen) (kesto 1 h)

Kaikki on myyntiä. Myyt työpaikalla ideasi muille. Myyt osaamisesi pomolle. Myyt palkankorotuksesi pomolle. ”Myyt” jopa ideasi, ajatuksesi ja toimenpiteesi ystävillesi ja läheisillesi (et tosin rahaa vastaan). Silti myyjiä ja myyntiä usein halveksutaan. Ja pelätään.

Tiedätkö mitä? Itsekin olin totaalisen surkea myyjä, kun aloitin. Ja myynti ahdisti minua. Mutta myynnistä voi oppia nauttimaan. Itse asiassa siitä tulee parhaillaan molempia osapuolia valtavasti hyödyttävää mukavaa yhteistyötä, joka on kaukana manipuloinnista, tuputtamisesta ja ”puhelinmyyjä”/helppoheikki -mielikuvasta.  Tässä osiossa opetan sinulle, miten teet myynnistä asian, jota asiakkaasi odottaa ja joka perustuu AINA molemminpuoliseen, maksimaaliseen hyötyyn!

Myynnin ajatusmaailma kohdalleen. Ei, nyt emme harrasta uskonnollisia rituaaleja muistuttavaa asennehömppää. Sen sijaan opetan sinulle konkreettisia ajatusmalleja ja työkaluja, joiden avulla opit hetkessä asennoitumaan palveluidesi tai osaamisesi ”myyntiin” (joko yrittäjänä tai työntekijänä) aivan uudella tavalla.

Yksittäiset, joskus ”järjenvastaiset” myyntivinkit. Tässä osiossa opetan sinulle, miten voit yksittäisillä ja joskus jopa järjenvastaisilla keinoilla vaikuttaa eettisesti ja asiakkaan paras etu mielessä kaupan (tai vaikkapa palkankorotuksen tai uuden työpaikan) saamiseen. Pääset tekemään myös silmiä avaavan harjoituksen aiheesta, jonka perusteella teet takuulla muutoksia toimintaasi jopa seminaaripäivän aikana. Viimeistään seuraavan viikon aikana huomaat vaikutukset tuotteidesi, palveluidesi tai työympäristössä ja vapaa-ajalla synnyttämiesi ideoidesi ”myymisessä”. Homma alkaa toimia!

Viestinnän salaiset piiloelementit myynti- ja vaikuttamistilanteessa. Haluatko nostaa arvoasi yrittäjänä tai työntekijänä? Opit myös yksinkertaiset, mutta varmat kehonkielen kikat, joilla tehostat viestiäsi ja teet siitä vaikuttavamman esimerkiksi myynti- tai esiintymistilanteessa.

SUPER-BONUS! Liitän ilmoittautumisesi yhteydessä saamaasi PDF-kirjaseen harjoitusten lisäksi 100%-klousaukseen johtanee ”maagisen myyntiscripti-kaavakkeeni”, jota voit alkaa käyttää omassa toiminnassasi HETI!

Ja paljon muuta…

 

Video-moduuli 4.: Sijoittamisen periaatteet ja tyylit: Näin opit lukemaan markkinoita ja tunnistamaan itsellesi parhaat sijoitusstrategiat (Jarkko Aho) (kesto 1 h)

Noudattamalla tiettyjä sijoittamisen lainalaisuuksia vaurastuminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Tässä osiossa käsittelen sijoittamisen tärkeimmät periaatteet, jotka jokaisen sijoittajaksi aikovan on ymmärrettävä. Tässä osiossa vastaan mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten osakemarkkinat toimivat ja mistä osakkeiden tuotto muodostuu? Miksi osakkeet ovat pitkällä aikavälillä ylivoimaisesti parhaiten tuottava omaisuusluokka? Miten minimoida riskit ja maksimoida tuotot? Mitä eroa on osakkeen arvolla ja hinnalla ja miten hyödyntää näiden välistä eroa? Miksi aika todellakin on rahaa? Miten valita itselle sopivin sijoitusstrategia?

Käsiteltävät teemat:

– Rahoitusmarkkinoiden toiminta
– Peruskäsitteet ja yleisimmät sijoitusinstrumentit
– Riski ja tuotto
– Markkinoiden tehokkuus ja sijoittajien käyttäytyminen
– Hajauttaminen
– Pitkäjänteisyys ja korkoa korolle –ilmiö
– Sijoitustyylit ja –strategiat

Moduuli 5. Näin hinnoittelet tuotteesi, palvelusi tai työpanoksesi ja saat väkevää hinnoitteluvoimaa!  (Timo Haikarainen) (kesto 1 h)

”Mitä se-ja-se palvelu/tuote yleensä maksaa? Että tiedän, miten hinnoittelen tuotteeni?” Kyllä. Tämä on yleisin kysymys, johon törmään, kun koulutan esimerkiksi liikunta-alan ammattilaisia liiketoimintapuolella. Tämä kysymys on ymmärrettävä, mutta tässä osiossa kerron sinulle..

Miksi kilpailijoita seuraava hinnoittelu on yksi surkeimmista hinnoittelustrategioista erityisesti asiantuntijatyössä! 

Avaan tässä osiossa työkalut, joilla pääset irti hinnalla kilpailusta ja / tai hinnoittelet työpanoksesi luovalla ja tehokkaalla tavalla. Opit esimerkiksi seuraavista aiheista:

Hinnoittelun väkivahva työkalupakki. Tässä osiossa opit useita malleja, joita voit hyödyntää heti koulutuksen jälkeen. Esimerkiksi mallin, jolla lisäsin 2012-2013 liikevaihtoani noin 30% ilman muutoksia myyntimäärässä.

10 minuutin ”asiakas-analyysini”, jonka jälkeen tuotteesi, palvelusi ja ideasi myyminen asiakkaallesi, pomollesi tai vaikkapa ystävällesi käy kuin itsestään. Se tapahtuu myös hintaan, joka takaa liiketoimintasi kannattavuuden ja jatkuvuuden. Tämän tekniikan avulla en ole tarvinnut omassa myynnissäni ns. ”vastaväitteiden kumoamista” enää 7 vuoteen. Nyt haluan opettaa sen sinulle tässä koulutusseminaarissa!

6 askeleen mallini HYÖDYLLISEEN henkilöbrändiin. Henkilöbränbi on jo hieman kulahtanut ilmaus. Samoin monet tyypilliset henkilöbrändi-ohjeet ovat kulahtaneita. ”Hanki x-määrä someseuraajia ja taivas aukeaa!” Hmm… Näkyvä ja kannattava EI ole sama asia.  Some-seuraajista VOI olla hyötyä, mutta itse laskutan enemmän kuin valtaosa 20 kertaa, 50 kertaa, jopa satoja kertoja minua enemmän someseuraajia omaavat. (Instagam-seuraajieni määrä taitaa olla 1400 ja risat).  Jo parin kuukauden päästä huomaat, miten brändisi alkaa vetää puoleensa asiakkaita tai toimia ”menestysvipunasi” työpaikallasi.

Opit videomoduulista myös 6 kohdan tarkistuslistani, joka avulla voit tehdä joka päivä pieniä ja helppoja siirtoja ”henkilöbrändi-alueella. Sen sijasta, että rakentaisit brändiäsi ja laskutusvoimaasi sinne tänne säntäilemällä tai hyödyttömillä,  tykkäys-riippuvuuteen perustuvilla some-postauksilla.

Video-moduuli 6.  Teoriasta käytäntöön: Näin valitset voittajaosakkeet ja rakennat tuottavan osakesalkun (Jarkko Aho) (kesto 1 h)

Suunnitelmallinen oman talouden hoito ja sijoittamisen lainalaisuuksien sisäistäminen eivät yksin riitä, vaan sijoittajan on osattava toimia osakemarkkinoilla myös käytännössä.  Tässä vaiheessa siirryn lopullisesti teoriasta käytäntöön ja kuvaan askel askeleelta tuottavan sijoitusprosessin vaiheet. Lisäksi esittelen konkreettisia työkaluja ja menetelmiä houkuttelevien osakkeiden etsimiseen. Koulutuksessa käydään myös läpi esimerkkeinä osakevalinnasta erilaisten työkalujen avulla Helsingin pörssistä 2020 lopussa poimituista osakkeista.

Tämä osioni vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Miten haarukoida kiinnostavat osakkeet suuresta osakejoukosta? Mistä tunnistaa parhaat yhtiöt? Miten määrittää yhtiöille ja osakkeille sopiva ostohinta? Miten osakeostot kannattaa toteuttaa (kuinka tiheästi, kuinka suurissa erissä)? Miten salkun kehitystä voi seurata? Milloin osakkeet kannatta myydä?

Käsiteltävät teemat:

– Sijoitusprosessi
– Osakkeiden seulonta tunnusluvuilla
– Yhtiöanalyysi (parhaiden yhtiöiden tunnistaminen)
– Osakkeen arvonmääritys (sopivan ostohinnan laskeminen)
– Salkun rakentaminen ja kaupankäynnin toteutus (osakkeiden osto-ohjelmat)
– Salkun seuraaminen ja osakkeiden myyminen

 

Video-moduuli 7. Henkilökohtainen tuottavuus, ajankäyttö, ynnä muut jipot, joilla saat kassakoneen kilisemään ja tilipussiin lisää paksuutta! (Timo Haikarainen) (kesto 1 h)

Ajanhallinnalla ja työteholla on juuri nyt hieman huono maine. Niihin satsaaminen kuulemma polttaa loppuun ja johtaa burn outiin. KATINKONTIT! Tässä on kyse JUURI PÄINVASTAISESTA! Jos ET satsaa niihin, riskisi palaa loppuun saamatta mitään aikaan kasvaa valtavasti!

Opetan osiossa sinulle voimakkaita työkaluja, joilla opit saamaan työajastasi nautinnollisesti enemmän irti. Kuvittele pomosi hämmästelemässä: ”Joko tämä on valmis?!”, tai kuvittele pystyväsi tuottamaan yrittäjänä 30, 50 jopa 100% enemmän laskutettavaa työtulosta työskentelemällä sama aika (tai vähemmän) – ansaitsemastasi vapaa-ajasta nauttien.

Itse sain ahaa-elämyksen aiheesta 2008. Ja näillä periaatteilla reilussa vuodessa lähes 3-kertaistin verokorttituloni, ennen siirtymistäni 100% yrittäjäksi. Eikä tällaisia lisäyksiä välttämättä tarvita.  Mieti, kuinka paljon jo vaikkapa 10%, 20% tai 35% korotus tulotasoosi antaa sinulle mahdollisuuksia kasvattaa vaurauttasi ja sijoitettavaa summaa ilman että ”FIREttäisit” vain kuluistasi tinkien.

 

Warren Buffett: ”Sijoittaminen omaan osaamiseen on paras sijoitus, jonka tiedän”. Näin voit saada seminaari-investointisi vähintään 177,7 kertaisena takaisin!

Olet lukenut jo tänne asti. Se tarkoittaa, että taloudellinen mielenrauha, taloudellinen vapaus ja menestyminen sekä kenties myös taloudellisen turvan luominen lapsillesi ja lähiomaisillesi ovat sinulle tärkeitä asioita. Siksi haluaisimme kysyä sinulta muutaman asian:

Minkä arvoista sinulle olisi taloudellisen mielenrauhan, tulotasojen kasvun ja jopa taloudellisen vapauden saavuttaminen? Kuinka paljon olisit valmis investoimaan täysin riskittömästi (kerromme kohta mitä tarkoitamme) siihen, että varallisuutesi alkaa kasvaa nopeasti, jolloin voit lopulta tehdä haluamiasi valintoja miettimättä jatkuvasti riittävätkö rahasi? 1000, 3000, 5000 €, jopa enemmän? Miksi jopa huomattavasti isompi investointi olisi hyvä diili?

Laitan vielä alle muistutukseksi mallin, jossa sijoitettava kuukausisummasi kasvaa 50 € vuosittain. Tämä on äärimmäisen varovainen arvio siitä, mihin seminaarin työkaluilla voit parhaillaan päästä – sekä kasvavan tulovirran että sijoitustuoton suhteen. Se olettaa, että pystyt sijoittamaan kuukausittain 50 € enemmän vuosittain, ja että saat sijoituksillesi osakemarkkinoiden keskiarvotuoton, 7%.

Tuottoero mallien välillä on 35 002 €! Tällä äärimmäisen varovaisellakin, jopa pessimistisellä mallilla kuvattuna seminaari maksaisi itsensä takaisin ilman verovähennyshuomiointiakin 177,7 kertaisesti!

Eikä tämä välttämättä kestä vuosia. Monet asiakkaani ovat saanut sijoituksen takasin moninkertaisena jo SAMANA PÄIVÄNÄ: Entä jos toimit yrittäjänä? Mikä on yhden asiakkuuden arvo yrityksellesi? Mitä jos saisit seminaarin materiaalien avulla itsellesi YHDENKIN uuden asiakkaan?  tai tekisit YHDENKIN lisämyynnin tai onnistuisit korottamaan hintojasi parikin prosenttia? Mitä se tekisi tuloksellesi? Muista, että seminaarissa opit esimerkiksi myyntimenetelmän, jolla olen kasvattanut myynnin ”klousaus-prosenttini” noin 20-30% lähes 100% prosenttiin!

Ei hassumpi ”tuotto” sijoituksellesi itseesi ja osaamiseesi! 

Normaalisti velotamme henkilökohtaisista konsultaatioista liiketoiminnan ja sijoittamisen parissa 2209-3650€. Mutta Timolla 2020 vuoden missio on auttaa mahdollisimman montaa mikroyrittäjää ja ”sisäistä” yrittäjää eteenpäin ja menestymään. Samoin Jarkolla on vahva intohimo avata sijoitustoiminnan ”mystisyys” ja tukea mahdollisimman montaa suomalaista henkilökohtaisen varallisuuden ja taloudellisen mielenrauhan saavuttamisessa.

Siksi halusimme tarjota tämän koulutusseminaarin materiaaleineen taloudellisesta turvastaan ja vapaudestaan kiinnostuneille Vuodenvaihde-etu -hintaan 147 € (normaalihinta 397€ (sis ALV 24%).

Mieti, miten voit saada tämän sijoituksesi poikimaan? Jos toimit yrittäjänä ja saat itsellesi YHDENKIN asiakkaan lisää, kuinka moninkertaisesti seminaari maksaa itsensä takaisin? Itselläni se tekisi sen helposti 12-40 kertaisesti!

Entä jos nostat seminaarin työkaluilla hintojasi parikin prosenttia tai saat parin prosentin palkankorotuksen? Jo hyvin maltillisilla liikevaihtotasoilla seminaari maksaa itsensä takaisin 4,76 kertaisesti jo ensimmäisenä vuonna?

Entä kertaantuvat efektit? Erittäin maltillisilla (jopa pessimistisillä) arvioilla seminaari maksaa itsensä takaisin 10 vuoden aikana 177,7 kertaisesti! Huom, tämä on siis ylitiöpessimistinen skenaario. Otetaan vielä yksi esimerkki: Itse olisin voinut jättää tässä verkkokoulutusseminaarissa sinulle opettamamme työkalut käyttämättä ja tyytyä tavanomaiseen… Mutta otin työkalut käyttöön 2009 ja jo 4 vuodessa tuotto 147 € investoinnilla itseeni olisi maksanut itsensä takaisin 3557,8 kertaisesti! Samoin tekemättä olisi jääneet muun muassa noin 300 asiantuntijahaastattelu televisioon, lehtiin ja radioon sekä monenkymmenentuhannen ihmisen auttaminen valmennuksella, verkkovalmennuksella sekä ympäri Suomea suuntautuvilla luennoilla ja best-selleriksi nousseen kirjani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto” avulla, sillä olisin ilman seminaarissa opettamiani työkaluja todennäköisesti jäänyt vain ”rivi-ammattilaiseksi”. 

Tämä investointi itseesi on niin sanotusti ”no-brainer”, sulje silmäsi ja kuvittele tilanteesi jo muutaman kuukauden päästä, erään alkuperäisen live-seminaarin asiakkaan sanoin: ”Loppuvuodesta meinasin jo vaihtaa alaa… Nyt on helmikuu ja asiakaspaikat ovat täynnä, iso lehti teki minusta jutun ja homma rokkaa!”

Jos taas toimintasi pyörii jo mukavasti, kuvittele, miltä tuntuisi lisätä liikevaihtoasi 10%, 25%, 50%, jopa 100%, palkkatuloasi (jos olet yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä), arvostustasi asiantuntijana (sanojesi painoarvo, haastattelut ym) sekä kasvattaa sijoitettavaa varallisuuttasi sekä sen tuottoa todella reipasta tahtia jo päivissä, viikoissa ja viimeistään muutaman kuukauden kuluessa, kun laitat tämän verkkokoulutus-seminaarin työkalut tekemään tulosta! Kuulosta aika mukavalta, eikö? Joten…

Lähde mukaan RISKITTÄ! Poikkeuksellinen 12 kk takuu! 

Äsken kerroimme, että osallistuminen on sinulle 100% riskitöntä ja sijoitustermein ”pääomaturvattua”. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että jos noudatat koulutusseminaarin oppeja, niin ne joko nostavat varallisuuttasi, tulotasoasi ja/tai asiantuntijaprofiiliasi vuoden aikana, tai saat rahasi takaisin viimeistä eurosenttiä myöten 12 kk. Siis yhden vuoden takuulla siitä alkaen, kun hankit verkkokoulutus-seminaarin ja laitat sen työkalut rakentamaan tulotasoasi, varallisuuttasi ja profiiliasi yrittäjänä tai työntekijänä!

Luotamme 100 % tekemiseemme, emmekä usko tällaisille koulutuksille tyypillisiin ”perävalotakuisiin” (itse asiassa hieman hämmästelemme sellaisia).

Meistä kuulosta melkoisen reilulta ja täysin riskittömältä diililtä. Uskomme, että myös Sinusta, joten miksi et ilmoittautuisi alta mukaan NYT!

Verkkokoulutus-seminaarin Vuodenvaihde-etu -hinta on 147 € (Normaalihinta 397€ (sis ALV 24%). Muista myös, että yrittäjänä (ja useimmiten myös palkkatyötä tekevänä) tai sijoitusta harrastavana hinta on sinulle vieläpä verovähennyskelpoinen! HINTA ON VOIMASSA VAIN 29.12.2023 klo 23:55 asti! 

Tämä summa kuluu helposti yhteen hotelliyöhön tai kun käyt pari kertaa isommilla ruoka-ostoksilla. Sitten se on mennyt. Kadonnut. Eikä siitä voi tehdä mitään verovähennyksiä.

Tämän sijasta voit sijoittaa sen omaan osaamiseesi ja saada sille 10, 50, 100, jopa monituhat -kertaisen tuoton!

Joten…

Hyppää siis riskittä mukaan NYT ja potkaise varallisuutesi kasvuun!

Toimi näin:

 • Tee 147 € (normaalihinta 397€ investointi itseesi ja tulevaisuuteesi alla olevan linkin kautta
 • Saat mailiisi tilausvahvistuksen ja samalla PDF-kirjasen, josta löydät linkin ja salasanasi verkkoympäristöön, jossa sijaistsevat verkkokoulutus-seminaarin 7 video moduulia, ja joka sisältää videoilla kuvatut harjoitteet kirjallisena. Näin voit aloittaa HETI! Materiaalin käyttöoikeuksilla ei ole aikarajaa.

 

 

 

 

100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Koulutuseminaarissa Sinulle opettamamme menetelmät ovat loppuun asti kenttätestattuja ja osoittaneet toimivuutensa. Seisomme täysin materiaalin takana ja siksi annamme sille 100% tyytyväisyystakuun. Takuuta ei yleensä vastaavissa koulutusseminaareissa näy, emme oikein ymmärrä miksi. Ja vaikka vaurastuminen voi olla huomattavasti nopeampaa kuin uskotkaan, ei se yhdessä yössä tapahdu. Siksi 100% rahat takaisin takuu on voimassa VUODEN ajan ilmoittautumisestasi!

 

Me opetamme sinua: Jarkon ja Timon ”CV:t” ja asiakaskokemuksia 

 

Jarkko Aho on sijoittamisen, talouden ja liike-elämän moniottelija. Jarkko on toiminut osakemarkkinoilla itsenäisenä sijoittajana lähes 20 vuoden ajan. Sijoittajapiireissä hän tuli alun perin tunnetuksi Random Walker -nimimerkin takaa kirjoittamastaan blogista, joka nousi vuosien aikana Suomen luetuimpien talous- ja sijoitusblogien joukkoon. Jarkko on kirjoittanut myös kaksi sijoituskirjaa, joista ensimmäinen (Laatuguru) julkaistiin keväällä 2017 ja jälkimmäinen (Arvoguru) keväällä 2018.

Molemmat kirjat ovat yltäneet jo lyhyessä ajassa myydyimpien suomalaisten sijoituskirjojen listalle. Viime vuosina Jarkko on kirjoittanut sijoitusaiheisia artikkeleja ja kolumneja pääasiassa Sijoitustiedon verkkojulkaisuun. Vuoden 2019 alusta hän on toiminut kolumnistina myös Kauppalehdessä. Nykyään Jarkko on suosittu puhujavieras erilaisissa sijoitustapahtumissa.

Aktiivisen sijoituskeskustelijan roolinsa ohessa Jarkko on toiminut vuosien ajan erilaisissa liiketoiminnan ja talouden koulutus- ja konsultointitehtävissä sekä yrittäjänä että työntekijänä. Hän ehti työskennellä pitkään myös logistiikka-alalla liiketoiminnan kehitykseen ja talouteen liittyvissä asiantuntijatehtävissä ennen siirtymistään päätoimisesti koulutustyöhön.

Koulutukseltaan Jarkko on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Opinnoissaan hän keskittyi strategiseen johtamiseen, laskentatoimeen ja rahoitukseen. Diplomityössään Jarkko käsitteli osakkeen arvonmääritystä.

Alla palautetta Jarkon kirjoista:

Arvoguru-kirja

”Mainiot esimerkit ovat kirjan suola!” – Ari Lehtoranta, Caverion
”Antoisa ja silmiä avaava!” – Matti Lievonen, Neste
”Tekijöiden vahva osaaminen vakuuttaa.” – Jukka Moisio, Huhtamäki
”Erittäin hyvin kirjoitettu!” – Mika Vehviläinen, Cargotec
”Kattavin ja innostavin perusteos suomeksi!” – Kjell Forsen, Vaisala

Laatuguru-kirja

”Inspiroiva! Insinöörikin ymmärtää.” – Ari Lehtoranta, Caverion
”Loistava! Sopii sekä ammattilaisille että aloitteleville sijoittajille.” – Lasse Aho, Olvi
”Hieno yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä.” – Jaakko Eskola, Wärtsilä

Palautetta Jarkon koulutuksista:

”Jarkko on alansa parhaimmistoa ja omaa loistavat presentaatiotaidot. Jarkko osaa pitää luennon mielenkiintoisena.”

”Asioiden selkeä avaaminen ja syvempi selittäminen auttoi ymmärtämään ja sisäistämään opetettavan asian hyvin.”

”Havainnollistavia esimerkkejä, selittää selkeästi.”

”Kouluttaja, joka on asiantunteva sekä todella hyvä puhuja saa mielenkiinnon pysymään asiassa. Hän osaa esittää kaikki asiat yksinkertaisesti ja selkeästi, mikä tekee kuuntelemisesta ja oppimisesta helppoa.”

”Kouluttaja on superasiantuntija ja selittää asiat helposti ymmärrettävästi.”

”Jarkolla on erittäin mukaansatempaava opetustyyli. Oman sijoittamistoiminnan kautta hankittu käytännön kokemus tuo mukaan helposti samaistuttavaa maalaisjärkisyyttä.”

”Asiantuntemus erittäin loistavaa. Innostava opetustyyli.”

”Kouluttaja kertoi faktojen lisäksi myös omakohtaisia kokemuksia, jotka tekivät asioista mielenkiintoisempia ja helpommin ymmärrettäviä.”

”Todellisiin tapahtumiin perustuvat esimerkit hyviä.”

 

Timo Haikarainen on jyväskyläläinen liikuntabiologi (LitM), personal trainer, yrittäjä ja sijoittaja. Timo on parhaiten tunnettu personal training -työstään. Hän on pitänyt 2000-luvun alusta lähtien noin 30 000 henkilökohtaista personal training-harjoitusta hänen luokseen Jyväskylään ympäri Suomea ja ulkomailtakin saapuville asiakkaille.

Timo on kirjoittanut myös satoja artikkeleita ja antanut satoja haastatteluja valtamediaan (muun muassa HS, Yle, MTV, Iltasanomat, Iltalehti, kaikki merkittävät maakuntalehdet) harjoittelusta, ruokavaliosta, palautumisesta ja hyvinvoinnista. Viime vuosina mediat ovat kiinnostuneet myös hänen yrittäjä- ja sijoitustoiminnastaan (Arvopaperi, Talouselämä, Pörssisäätiö). Vuonna 2016 hän kirjoitti ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto – tee tuloksia Suomen kokeneimman personal trainerin menetelmillä” -kirjan, joka on ollut myyntimenestys, myyden loppuun jo neljä painosta.

2019 lähtien Timo on siirtynyt semi-sapattivapaalle valmennuksesta, jolloin hänen eräs iso teemansa on ollut antaa takaisin, paitsi valmennustietouttaan, myös edistämällä pien- ja mikroyrittäjien ammatillista ja taloudellista menestystä. Hän tekee jatkuvasti paitsi ammatillisen ydinosaamisen myös yrittäjyystoiminnan konsultointia erityisesti liikunta-alan ammattilaisille.

Liikunta-alan toimijana Timolle on muodostunut maine takuuvarmana tulosten tekijänä, jonka luokse asiakkaat matkustavat ympäri Suomea ja ulkomailtakin. Sama tinkimätön asenne, toimimattoman informaation säälimätön karsiminen, selän kääntäminen huonosti toimivalle ”trendikkyydelle” ja omien toimivien mallien jatkuva kehittäminen leimaavat myös hänen yritys- ja liiketaloudellisen toiminnan ja taloudellisen puolen koulutusarsenaaliaan. Kaikki hänen opettamansa on loppuun saakka ”kenttätestattua” ja erittäin tulokselliseksi osoittautunutta.

Palautteita Timon koulutuksista ja konsultoitavilta

”Olen käyttänyt nyt sinun periaatteita vuoden. Ne hitto vie toimii, asiakkaat saavat loistavia tuloksia ja puskaradio laulaa!”

”Viime vuosi sitten meni vähän heikosti, meinasin jo vaihtaa alaa. Mutta nyt jo helmikuussa on asiakaspaikat täynnä, ei valittamista! :)”

”Kouluttajan teoriatiedon ja käytännön kokemuksen yhdistelmä oli kerta kaikkiaan inspiroiva”.

”Olen nähnyt kymmeniä puhujia, muun muassa Suomen johtavia myynti- ja johtamiskouluttajia. Mutta nyt oli ensimmäinen kerta ikinä, kun tuli kylmät väreet kuunnella, koska kouluttaja oli niin uskomattoman ammattitaitoinen”

”Paras kouluttaja, joka on tullut vastaan. Missään, koskaan.”

”Innostava ja positiivinen kouluttaja. Erittäin asiantunteva.”

”Jokaiseen kysymykseen tuli perusteltu ja käytännön tasolle viety vastaus, ei ärsyttävää mutua. Tämä hyvä!”.

”180 henkilön auditorio täyttyi, 60 henkeä jäi ulkopuolelle, joten eiköhän me jatketa yhteistyötä!”

”Olen käyttänyt konsultointisi kautta oppimiani menetelmiä asiakkaillani ja tulokset ovat olleet loistavia!”

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia koulutusseminaarista

Q: Työskentelen palkkatyössä. Pitääkö minun olla yrittäjä, jotta voisin hyötyä tästä seminaarista?

A: Sinun EI tarvitse olla start-up -yrittäjä, sinulla EI tarvitse olla liikeideaa, sinun ei tarvitse jättää työtäsi. Sinun EI tarvitse alkaa harjoittamaan vaikkapa jotain epämääräistä verkostomarkkinointia vapaa-ajallasi. Jos teet jotain edellistä, se ei haittaa. Mutta nämä periaatteet toimivat erinomaisesti tavallisessa palkkatyössä olevilla. Seminaari antaa myös valtavasti ideoita ja työkaluja siihen, miten nostat arvoasi palkkatyöntekijänä työmarkkinoilla (niin halutessasi). Tämä antaa fantastista neuvotteluvoimaa ja vipua esimerkiksi palkkaneuvotteluissa.

Q: Sijoitan jo indeksirahastoihin tasaisella kuukausisummalla. Tiedän, miten nettivälittäjä toimii. Mitä tämä seminaari voi minulle antaa? 

A: Loistavaa! Olet tehnyt jo mainiot ensiaskeleet kohti vaurastumista! Mutta miltä kuulostaisi, jos saisit merkittävästi lisää rahaa sijoitettavaksi joka kuukausi (Timon lukuisat tulovivut ja periaatteet)? Ja entä jos voisit tehdä samalla ”täsmäiskuja” yksittäisiin osakkeisiin, kun aika on sopiva? (Jarkon sijoituskoulutus). Mitä tämä tekisi varallisuutesi kasvulle?

Q: Saako seminaarista mukaan jotain materiaalia?

A: Kyllä. Kaikki seminaarin 7 videomoduulia ovat luonnollisesti saatavillasi 24/7. Samoin saat PDF-kirjasen, jossa on kaikki seminaarin videomoduleissa läpikäydyt harjoitukset ja lomakkeet+bonuksena super-arvokas myynti-scripti -lomake. Kun osallistut koulutukseen,  pääset tekemään useita innostavia ja nopeita tehtäviä ja ennenkaikkea käytännöllisiä. Pystyt hyödyntämään oppimiasi periaatteita jo samana päivänä. Voit jatkaa tuottoisaa harjoitteluasi jatkuvasti, kun viet seminaarin tuottoisia periaatteita käytäntöön arjessasi. Pian hämmästyt tuloksista ihan kunten itsekin hämmästyin 10 vuotta sitten!

Q: Kuulostaa hyvältä nuo markkinointi- ja myyntijutut, mutta en osaa monimutkaisia digimarkkinointihärpäkkeitä, joita tarvitaan markkinointiin! Ei taida olla minun juttu?

A: Voi kuule hyvinkin olla! Olen itse totaalinen tietotekniikan ja SOMEn poropeukalo. Mutta se ei ole estänyt minua menestymästä poikkeuksellisen hyvin, itse asiassa paremmin kuin vähintään 99,5% Suomen sometähdistä. Viestin suvereeni hallinta on tärkeä. Ei sen perille vievän tekniikan suvereeni hallinta. Ja juuri viestin salaisuudet opetan sinulle tässä koulutuksessa.

Tässä 6 minuutin näyte seminaarista. Tätä on siis luvassa yli 7 TUNTIA!

 

Aloita tiesi vaurastumiseen ja taloudelliseen mielenrauhaan nyt – ja riskittä! 

Olet lukenut jo tänne asti. Se tarkoittaa, että taloudellinen mielenrauha, taloudellinen vapaus ja menestyminen ovat sinulle tärkeitä asioita.

Saatat ajatella: ”Entä jos homma ei toimikaan minulla?”. Ymmärrämme sen paremmin kuin hyvin. Mutta voit unohtaa tämän riskin. Mitä tarkoitamme? Tarkoitamme sitä, että seminaarilla on 12 kuukauden ”rahat takaisin” -takuu. Eli jos osoitat soveltaneesi seminaarin sisältöä käytäntöön, seminaarimateriaali tehostaa tulotasosi ja/tai varallisuutesi kehittymistä, tai palautamme rahasi kyselemättä!

Vastaavissa koulutuksissa on yleensä jostain syystä ”perävalotakuu”. Tätä emme oikein ymmärrä. Luotamme väsymättömästi kehittämiimme ja loputtomasti kenttätestattuihin menetelmiimme niin paljon, että annamme sinulle ilomielin tämän takuun!

Sinulla on 7 mahdollisuutta, tee päätös NYT!

Aina kannattaa lähteä onnistumisesta. Se on eräs menestyksen pääperiaatteista. Mutta nyt tiedät, että voit tulla mukaan riskittä. Jäljellä on siis seuraavat vaihtoehdot tilanteestasi riippuen:

1) Voit jatkaa taloudellisen epävarmuuden tai toivomiasi heikompien taloudellisten tulosten ahdistamana, tekemättä asialle mitään.
2) Voit katsoa, kuinka luvattu ”säästä Latte-kahvin verran päivässä” strategia ei teekään sinusta vaurasta vuodessa, kahdessa vuodessa eikä todennäköisesti edes 25-40 vuodessa, sekä samalla menettää useiden vaurastumisvipujen potentiaaliset tuotot. Samalla haaskaat elämäsi parhaat vuodet odottamalla jotain, jota et tule tällä ”Latte-strategialla” mitä todennäköisimmin saavuttamaan.
3) Voit jatkaa tiedonmurujen riipimistä sijoitus- tai markkinointi- ja myyntiaiheisisti blogeista, kirjoista tai ilman kokonaiskuvaa, jolla teet tulotasojen kasvattamisesta ja vaurastumisesta poikkeuksen sijasta säännön.
5) Voit pyrkiä nappaamaan henkilöbrändin ja asiantuntija-statuksen/arvostuksen kohottamiseen vinkkejä sieltä täältä (valitettavan usein ne tulevat ns. ”paperi-eksperteiltä”, joilla ei ole mitään käytännön numeraalista näyttöä vinkkiensä toimivuudesta), ilman kokonaiskuvaa ja selkeää työkalupakkia, joka nostaa arvostustasi silmissä.
6) Jos sinulla menee näissä asioissa jo ”ihan mukavasti”, voit jatkaa eteenpäin ”kuin haaleassa vedessä”, nousematta kuitenkaan huomiota herättävälle ja valtavasti intoa ja iloa itsellesi tuovalle tasolle tuloksissasi
7) Voit hypätä riskittä mukaan tähän seminaariin, jossa opit voimakkaat vivut, joiden avulla huomaat varallisuutesi kasvavan isoilla loikilla sen sijasta, että seuraisit laumaa, joka yrittää ”soutaa valtameren yli valtavassa vastatuulessa”. Pyyhällä heidän ohi voimakkaalla pikaveneellä, ja hyppää mukaan!

Riskitön sijoitus itseesi, olet sen arvoinen

Hyppää siis mukaan koulutusseminaariin NYT, ja varmista   paikkasi vuodenvaihde-etu -hinnalla 147 € normaalihinta 397€ (sis ALV 24%).

Ja mieti vielä kerran, mitä YKSIKIN uusi asiakas sinulle tuottaa? Ja mitä jo 2-5% hinnan tai palkkatason nousu sinulle tuottaa? Tai miten tämän seminaarin tulo- ja sijoitusvivut voivat vaikuttaa varallisuutesi kasvuun (pessimistisessä skenaariossa seminaari maksaa itsensä takaisin 177,7 kertaisesti 10 vuoden aikana verrattuna suosittuun ”Latte-strategiaan”). Parhaillaan tosin saat investointisi takaisin jo SAMANA päivänä (kuten monet asiakkaamme ovat tehneet), sillä modulit ovat TÄYNNÄ työkaluja, joilla nostat tulostasi HETI!

Joten  liity joukkoomme, joka uskoo, että meillä jokaisella on oikeus parempaan menestykseen yrittäjänä (tai palkkatyöntekijänä) sekä vaurastumiseen ja itsensä kehittämiseen!

Koulutus-seminaarissa  opit innostavaa asiaa, saat mukaasi työkalut ja materiaalit, joiden avulla jo 2024 alkuvuodesta tulee uuden taloudellisen menestyksesi vahva avaus!

100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Kuten jo kerroimme, haluamme tarjota seminaarin riskittömällä tyytyväisyystakuulla. Useimmissa varallisuuskoulutuksissa tällaista takuuta ei ole. Emme tiedä miksi. Mutta tässä koulutuksessa sellaisen saat. Verkkokoulutusseminaarin vaikuttavat työkalut joko kiihdyttävät tuloksesi, tulojesi ja varallisuutesi kasvua TAI palautamme osallistumismaksusi jokaista eurosenttiä myöten. Ja tämä takuu ei ole voimassa ”perävalotyyppisesti” 14 päivää (kuten useimmissa koulutuksissa, joista jonkin sortin takuu löytyy). Ei. Tämä takuu on voimassa VUODEN siitä päivästä, kun hankit tämän verkkokoulutus-seminaarin ja laitat sen työkalut tekemään työtä tulojesi, tuloksesi ja varallisuutesi eteen!

Homma toimii näin:

 • Tee 147€ (normaalihinta 397€) (sis ALV 24%) investointi itseesi alla olevan linkin kautta
 • Saat mailiisi tilausvahvistuksen ja samalla PDF-kirjasen, josta löydät linkin ja henkilökohtaisen salananasi verkkoympäristöön, jossa seminaarin 7 videomoduulia sijaitsevat. Kirjasesta löydät myös seminaarin videoilla kuvatut harjoitteet kirjallisena. Materiaalin käyttöoikeuksilla ei ole aikarajaa, mutta suosittelen, että aloitat tulosten tekemisen HETI!

 


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
T: Timo ja Jarkko

Lisätietoja: Jos Sinulle herää kysyttävää seminaarista, vastaan mielelläni kysymyksiisi. HUOM! Minua on hyvin vaikea tavoittaa puhelimitse, sillä keskittyneessä valmennustyössä, materiaalin tuottamisessa tai rakkaisiin vapaa-ajan harrastuksiini uppoutuneena puhelimeni on aina äänettömällä (tässä sinulle jo etukäteen yksi vinkki parempaan työtehoon 😉) ja puran viestit 1-2 krt päivässä. Joten jätäthän viestin vastaajaan.

Timo Haikarainen 0400 472 853
timo.haikarainen@th-valmennus.com
TH-Training Oy (y-2653838-6)

Back to top