Miesten Yläkroppa / alakroppa -valmennus

Oletko valmiina uuden menetelmän ”maailman ensi-iltaan”? Suomen kokenein personal trainer esittää 4 vuoden kehitystyönsä tuloksen:

 

Tasanteiden murskaamiseen suunniteltu yläkroppa/alakroppa -valmennus© -täysin uusi tapa polttaa rasvaa, hankkia lihaksia ja lisätä voimaa jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelua nopeammin!

 

Polta rasvaa, kiinteytä kehoa ja täysin uudella, mullistavalla ruokavalio- ja harjoitusmenetelmällä, lue lisää alta! Tämä menetelmä on etsimäsi ”graalin malja”, jos olet jämähtänyt tasanteelle, haluat kehittyä nopeammin tai haluat parhaat tulokset panostuksista, joita harjoitteluun ja ravitsemukseen laitat! 

 

 

Haikaraisen Timo tässä, hei!

Kohta kerron sinulle jotain täysin uutta. Uskaltaisin jopa väittää, että jotain mulistavaa… Mutta ensin pari kysymystä:

Onko sinulle joskus käynyt näin? Tai tunnistako itsesi näistä kohdista?

 • Käytät aikaasi harjoitteluun, mutta tulokset eivät ole aivan sitä mitä tavoittelet? Haluat merkittävästi parempia, mitä ”tavallinen” harjoittelu voi tuottaa?
 • Haluat polttaa rasvaa tehokkaammin samalla treeni- ja ravintopanostuksella?
 • Haluat kasvattaa lihaksia nopeammin kuin tavallisella harjoittelulla voi saada tuloksia?
 • Haluat olla juhannuksena 2022 elämäsi kunnossa. Rasvaprosenttisi on tippunut kuin monttuun, lihaksesi ovat kasvaneet, ja vihdoin näytät todellakin siltä, että ”käyt salilla”
 • Haluatko rikkoa turhauttavan harjoitus- tai rasvanpolttotasanteen, jonka takia tuntuu siltä, että salitreeni ei tuota mitään selkeitä tuloksia, vaikka käytät siihen aikaasi jopa 3-5 päivänä viikossa.
 • Haluatko rikkoa turhauttavan harjoitus- tai rasvanpolttotasanteen, jonka takia tuntuu siltä, että salitreeni ei tuota mitään selkeitä tuloksia, vaikka käytät siihen aikaasi jopa 3-5 päivänä viikossa.
 • ”Tavalliset” treeni ja -ravintomenetelmät eivät tunnu yksinkertaisesti toimivan kohdallasi?
 • Haluat kokeilla joitain selkeästi uutta ja saada sitä kautta loistavia tuloksia ja innostusta harjoitteluun ja ravitsemukseen?
 • Olet kyllästynyt nykyisen media-ilmapiiriin, jonka mukaan kenenkään ei tulisi polttaa rasvaa kehostaan, muokata kroppaansa ja tehdä itsestää uusi, parempi minä? Sen sijaan haluat muuttaa asioita. Haluat tuloksia!

Mitä jos kertoisin aluksi, että minulla on täysin uusi menetelmä, joka polttaa rasvaa, kehittää lihaksia sekä voimaa tehokkaammin kuin ”tavallinen” harjoittelu? Lyhyellä aikavälillä jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelua nopeammin…

Ymmärrän. Tämä kuulostaa voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta…

Mutta anna kun kerron lisää tästä menetelmästä, jota olen kehittynyt vuodesta 2018 asiakastyössä tasanteiden rikkomiseen ja poikkeuksellisten tulosten tuottamiseen.

 

Mistä Yläkroppa/alakroppa © -menetelmässä ja -valmennuksessa on kyse, kuinka kehitin sen, ja miksi se johtaa tutkitusti tehokkaampaan rasvanpolttoon kuin perinteiset menetelmät?

 

Ylärkroppa / Alakroppa ©-menetelmä perustuu harjoittelu määrän ja tehon sekä ruokavalion systemaattiseen vaihteluun tasaisin väliajoin, mutta eri tavalla kuin se tehdään perinteisessä treenin ”jaksottelussa” . Tämä on täysin uusi ja mullistava menetelmäni, joka perustuu tutkimustietoon kehon toiminnasta ja ennen kaikkea valmennuksessa tekemiini, systemaattisiin testeihin ja menetelmän hiomiseen huippuunsa.

Ja ei, menetelmän käyttö EI ole vaikeaa edestakaisin söhläämistä ja uuden opettelua juuri kun entinen oli juuri ja juuri sisäistetty.

Olen poistanut tämän ongelman puolestasi. Voit olla varma, että aamusta iltaan asiakkaita valmentaessa liian työläät ja käytännössä pelkäksi ”säätämiseksi” menevät valmennusmenetelmät karsiutuvat hetkessä pois. Ne eivät yksinkertaisesti toimi! Yläkroppa/alakroppa ©  jaksojen vaihto on hämmentävän helppoa. Niin helppoa, että siinä onnistuu jopa täysi aloittelija, ja täysi maalikko, jolla ei ole pohjatietoa harjoittelusta tai ravitsemuksesta.

 

Nyt kerron vielä hieman lisää siitä, miten kehitin tämän mullistavan menetelmän, jonka avulla muun muassa 76 -vuotias isäni hankki lihaksia jamuokkasi kehoaan nopeammin kuin 20 -vuotiaat yleensä tekevät

Olen tosiaan Timo Haikarainen Jyväskylästä. Olen koulutukseltani liikuntabiologi (LitM), eli yliopistosta valmistunut treenin, ravitsemuksen ja valmennuksen mentaalipuolen ekspertti. Mutta paremmin minut tunnetaan Suomen kokeneimpana personal trainerina.

Olen valmentanut aamusta iltaan 20 vuotta ja tehnyt yli 28 500 face-to-face personal training ohjausta vuosien varrella. Ja samalla auttanut tuhansin ihmisiä huomiota ja hämmästystä herättäviin tuloksiin.

Kirjakustantajani sanoin: ”Timo Haikaraiselle on muodostunut underground-maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen treenaajan kehityslukot aukeamaan käden käänteessä”. Näitä ihmisiä valmennan aamusta iltaan salillani jyväskylässä (Keskussairaalantie 9).

Tämän valmennuksen menetelmiä olen soveltanut kymmeniin ja kymmeniin henkilökohtaisiin PT-asiakkaisiini (kerron menetelmän taustasta kohta lisää). Samoin myös isääni, jonka lihasmassahävikin korjasin näillä periaatteilla hämmentävän nopeasti. Niin nopeasti, että se herätti myös median huomion.

Kuva: Käytin yläkroppa / Alakroppa -menetelmää isäni lihaskadon selättämiseen. Hän hankki 7 viikossa hämmästyttävät 4,7 kg rasvatonta massaa 75 -vuotiaana! Tulokset herättivät suurta kiinnostusta mediassa, muun muassa Seura ja Viva -lehti tekivät tapauksesta jutun.

 

Kuva vieä leipätyöstäni saliltani, Jyväskylästä (keskussairaalantie 9), jossa valmennan asiakkaitani huomiota herättäviin tuloksiin, joista mediakin tosiaan usein kiinnostuu. Kirsin kanssa pudotimme painoa 2 ja vyötärö kutistui 33 senttiä.

Mutta se minusta. Nyt kerron, mitä kehitin tämän mullistavan menetelmän ja miten se voi auttaa Sinua elämästi tuloksiin:

 

Hätkähdyttävä, mutta tiedepiirien ”unohtama” tutkimustulos käynnistää kehitystyöni, joka johtaa rasvanpolton, lihaskasvun ja voiman kehityksen murtoon

 

Vuonna 2018 olin lempiharrastukseni parissa: Tongin väsymättömästi tieteellisiä tietokantoja löytääkseni tiedonmurusia, jolla voin edelleen tehdä asiakkaideni tuloksista entistäkin huomiota herättävämpiä. Tämä on vähän niinkuin kullanhuuhdontaa. Yleensä ei löydy mitään, mutta joskus vaskoolin pohjalla on mahtavan kokoinen kultahippu!

Nyt kävi niin. Törmäsin tutkimukseen,  jossa ylä- ja alakropan treenimäärää ja tehoa kummallisella tavalla vaihdelleet tutkittavat olivat saaneet tuloksia, jotka saivat minut todella hieraisemaan silmiäni! Nimittäin tässä tutkimuksessa…

 

Ihmiset saivat menetelmällä massiivisesti parempia rasvanpolttotuloksia, jopa 3,4 kertaisen lihaskasvun voiman kasvun kun perinteisellä tavalla treenaavat!

Aloin tehdä menetelmällä kenttätestausta. Huomasin pian, että tutkimuksessa käytetty energiajaksojen syklittely todella toimii. Aloin muokata mallia ja tehdä kokeiluja. Tulokset paranivat koko ajan.

Lopulta 2022 alkupuolella olin löytänyt optimaalisen kombinaation.

Yläkroppa / Alakroppa -harjoitusmalli nosti unohdetussa tutkimuksessa voiman kehittymisen (tässä tapauksessa penkkipunnerrus) täysin eri tasolle. Kehitys oli 3,4 kertaa kovempaa kuin tavallisella harjoittelulla. Tässä valmennuksessa pääset toteuttamaan mallia, jonka olen optimoinut 3 vuoden aikana vielä paremmaksi (lähde Bartholomei ym 2018).

 

 

Tajusin, että käsissäni oli todella voimakas työkalu tulosten tekoon. Päätin, että minun oli tuotava tämä rasvanpolton ja kehonmuokkausen ”teho-ase” koko kansan saataville! Ja tässä nyt ollaan!

Innostava esimerkki asiakkaastani, jonka harjoittelussa ja ravitsemuksessa käytin yläkroppa/alakroppa -menetelmää: Hän on pudotti vyötärönsä leveintä kohtaa 102,5 cm tasolta 78 cm tasoon (24,5 cm) ja tiputtanut rasvaprosenttinsa 22,4% tasosta 7,2% tasoon. Paino putosi 15,5 kg. Mukavana bonuksena miestreenaajalle testosteronitasot nousivat täysin luontaisesti yli 10 nmol/l ja paukuttelevat nyt viitearvojen kattolukemia!

Nyt on sinun vuorosi ottaa tämä kehitys- ja testaustyöni tulos tuomaan Sinulle poikkeuksellisia tuloksia. Mutta ensi vielä pari sanaa MIKSI tämä malli toimii niin hyvin?

 

Miksi tämä Yläkroppa / Alakroppa © -valmennus on täysin poikkeuksellinen tapa tehdä tuloksia  rasvanpoltossa, lihaskasvussa ja voiman kehittämisessä?

 

Nyt kerron, millaisia poikkeuksellisia etuja tällä menetelmällä on havaittu tavalliseen treeniin verrattuna. Olen havainnut, että menetelmä toimii poikkeuksellisen hyvin erityisesti uutena ärsykkeenä ”tavallisen” ja perinteisen harjoittelun jälkeen. Nyt kerron sinulle mielenkiintoisista havainnoista:

1. Alakroppa / ylärkroppa -medodi polttaa rasvaa tavallista harjoittelua nopeammin 

Jos ole seurannut kirjoituksiani, haastattelujani mediassa tai videoitani, tiedät, että ruokavalio tuo valtaosan rasvanpolttotuloksia. Se on juuri näin. Mutta treenillä on vaikutusta.

Tutkimuksessa havaittiin, että 6 viikon aikana alakroppa / yläkroppa -metodilla harjoitelleet polttivat rasvaa 0,9 kg. Tavallisella menetelmällä treenanneet polttivat rasvaa vain vaivaiset 20 grammaa! Ei siis käytännössä lainkaan!

Menetelmän teho rasvanpoltossa perustuu todennäköisesti siihen, että ohjelman ainutlaatuisella vaihtelulla kroppaan tulee selkeästi voimakkaammat rasvapolttoa tukevat (täysin luonnolliset) hormonivasteet.

Toinen todennäköinen syy on se, että yksinkertaisesti kehityt nopeammin. Tämä tarkoittaa sitä, että teet treeniä isommilla painoilla ja sitä kautta kulutat enemmän energiaa. Joka tapauksessa tärkeintä on, että homma toimii!

 

Pelkkä liikunta ilman ruokavaliota polttaa rasvaa melko heikosti. Mutta Yläkroppa / Alakroppa -menetelmä tehostaa tutkitusti myös rasvanpolttoa valtavasti. Paremmin rasvaa polttavan treenin lisäksi olen kehittänyt menetelmään aukottomasti sopivan Ylärkroppa / Alakroppa -ravitsemusohjelman, joka moninkertaistaa rasvanpolttotehon (lähde Bartholomei ym 2018).

 

Siksi tämä Alakroppa / Yläkroppa -valmennus © toimii rasvanpolton suhteen erityisen hyvin, jos:

 • Sinulla on ollut vaikeuksia pitää rasvanpoltto käynnissä harjoitusprojektin ajan ja jos sinusta tuntuu, että jäsähdät helposti rasvanpolton tasannevaiheelle
 • Jos tarkalla ruokavaliolla sinulle tulee helposti mielitekoja erityisesti loppuviikosta,  viikonloppuna ja kovina treenipäivinä
 • Jos sinulta meinaa tiukkoina treenipäivinä  loppua energia kesken

 

Miksi Alakroppa / yläkroppa -valmennus © on  ratkaisu näihin ongelmiin

Valmennuksessa vaihtelevat uniikilla tavalla ylävartalon ja alavartalon määräjaksot© ja intensiteettijaksot©. Tämä optimaalisella aikavälillä tapahtuva energiamäärän optimaalinen ja juuri oikea vaihtelu varmistaa, että toisaalta saat rasvanpolttoon buustia tuovan luonnollisen hormonivasteen, mutta kroppasi ei ”joudu” erittämään tätä rasvanpolttohormonien cocktailia LIIAN usein.

Nimittäin jos näin käy, väsyt ja uuvut. Sinun alkaa tekemään mieli herkkuja ja syöt kuin vahingossa ohi ruokavaliosta. Tämä tuhoaa tai vähintäänkin hidastaa todella paljon rasvapolttoasi.

Olen kehittänyt tutkimuksen mallia vielä paljon alkuperäistä paremmaksi. Olen luonut siihen energiavaihtelun, jonka avulla määrä- ja intensiteettijaksot kulkevat optimaalisesti. Näin sinulla on jatkuvasti mailio energiataso arjessa ja jaksat harjoitella koko ajan tehokkaammin. Ja tuloksia tulee!

Nyt ei puhuta 0,9 kilon rasvanpoltosta, vaan lähtötilanteestasi riippuen 2, 4, 6, jopa 8-10 kilon rasvanpoltosta valmennuksen aikana.

Energiamäärän muuttaminen suunnittelemillani ja testaamillani ruokavalioilla on helppoa, sillä sinun tarvitsee muuttaa vain muutamaa ruoka-ainetta. Et joudu tekemään kauppalistoja täysin uudelleen.

 

Yläkroppa/alakroppa -metodi kehittää lihaksia lyhyellä aikavälillä jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelua nopeammin!

 

340%, eli 3,4 kertaa tehokkaampi lihaskasvu! Sanoisin, että se on tavoittelemisen arvoista! Unohdetussa tutkimuksessa (Bartholomei 2018) löydettiin tämä ilmiö. Olen sen jälkeen kehittänyt menetelmää valmennuksessa ja tulokset ovat olleet sellaisia, että ne ovat usein herättäneet mediankin mielenkiinnon!

Lihasten kasvatus voi olla joskus haastavaa. Mutta onneksi haasteet on tehty voitettaviksi. Jo tavallisella, erittäin hyvin suunnitellulla harjoittelulla voi saada aikaan hämmästyttäviä tuloksia.

Mutta yläkroppa/alakroppa -menetelmällä kehitys voi olla lyhyellä aikavälillä jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelua nopeampaa! Tutkimuksessa havaittiin, että perinteisellä tavalla ylävartaloa treenanneet kasvattivat esimerkiksi ojentajalihaksen kokoa 1,7 % 6 viikon aikana, mutta yläkroppa-alakroppa -metodilla kasvu oli 5,8 %. Siis 3,4 kertaa nopeampaa!

Tämä johtuu todennäköisesti voimakkaammista luontaisista hormonivasteita. Näin myös lihaksen proteiiniaineenvaihdunta kiihtyy voimakkaammin. Tämä tarkoittaa sitä, että kansankielellä ”lihaksen rakennustyöläiset” ovat tehokkaammin hommissa ja palasi kasvaa kohisemalla!

Menetelmää kehittäessäni olen myös miettinyt muita syitä loistaville tuloksille. Uskon, että myös palautuminen optimoituu, kun määrä ja teho vaihtelee ylä- ja alakropan välillä optimaalisesti. Näin saat jokaisesta treenistä hieman enemmän irti, ja sehän tietää parempaa kehittymistä!

Olen aina 100 % rehellinen kommenteissani ja myös valmennus-seurantani pitkissä projekteissa on osoittanut tämän: Menetelmä ei pitkällä aikavälillä (4-12 kk) tuota JATKUVASTI 3,4 kertaa tavallista treeniä parempia tuloksia. Mutta a) tasanteen murskaajana ja b) kehityspyrähdyksenä se on uskomattoman tehokas!

 

Yläkroppa / alakroppa -valmennus © toimii siis erityisen hyvin, jos: 

 • Jos sinusta tuntuu, että menetät dieetillä tai rasvanpoltto- ja painonpudotusvaiheessa helposti lihaksia, ja haluat estää tämän. Ja itse asiassa kasvattaa lihaksia tehokkaan rasvanpolton aikana.
 • Jos haluat kasvattaa lihasta mahdollisimman tehokkaasti ilman rasvanpolttoa, ja tuoda todella suuren lyhyen aikavälin hyödyn lihaskasvuusi (tämä on loistava tapa murskata tasannevaihe)
 • Jos loistavien tulosten lisäksi haluat kokeilla uutta ja innostavaa tapaa harjoitella

 

Ja muutokset harjoittelussa on äärimmäisen helppo tehdä. Ei, sinun EI tarvitse opetella koko ajan uutta juuri kun olit oppinut edellisen. Ei, sinun ei tarvitse tehdä treenejä kummalliseen kellonaikaan tai maha kurnien aamulla.

Olen tehnyt haastavan ja aikaa vievän suunnittelutyön puolestasi ja testannut ”kenttätyössä” kaikki työkalut. Mitään ei jää arvuuttelun varaan. Teet kaiken parilla yksinkertaisella muutoksella.

 

Yläkroppa / Alakroppa menetelmän hyöty numero 3: Tavallista harjoittelua 3,4 kertaa nopeampi voiman kehittyminen lyhyellä aikavälillä.

 

”Minusta tuntuu, että dieetin aikana häviää aina voimat!”. Olen kuullut tämän kymmeniä ja kymmeniä kertoja luokseni tulevalta asiakkaalta. Ehkä sinullakin on ollut joskus tämä ongelma. Ei hätää, et ole yksin. Eikä syy ole sinun, sillä suuri osa tavanomaisista treeni- ja ravintomenetelmistä johtaa tähän!

Jälleen, jo tavallinen, hyvin suunniteltu harjoittelu ja ravinto-ohjelma kampittaa tätä ongelmaa todella tehokkaasti…

Mutta nyt on tarjoilla jotain vielä parempaa. Nimittäin tutkimuksissa havaittiin, että alavartalo / ylävartalomenetelmällä esimerkiksi penkkipunnerrus kehittyi 7,2 prosenttia. Perinteisellä tavalla harjoitellessa se kehittyi vain 2,1 prosenttia. Tämä on jälleen 3,4 kertainen ero!

Miksi menetelmä toimii:

Voiman kehittymisen taustalla on todennäköisesti samat hormonaaliset ja palautumiseen liittyvä seikat kuin lihasmassan kehittymisessä. Omien valmennushavaintojeni perusteella lisäisin sen, että olen havainnut tavallisen ”intensiteettijaksotuksen” jossa tehdään pikku hiljaa lyhyempiä sarjoja sekä ala- että  ylävartalolle jotavan helposti jonkinlaiseen ”loppuunpalamiseen” palautumismielessä.

Ärsyke on vaan keholle liian kova ja yht’äkkiä treeni ei enää kulje. Tulokset junnaa ja salitreeni ei maistu!

Tämä menetelmä onneksi kiertää nämä karikot todella tehokkaasti! Eräs asiakkaani kertoikin, että:

”Kaikki kaverin salilla hokivat, että ”älä ala dieetille, voimat lähtee!”. No, nyt rasvaa on palanut jo 9 kg ja voimatasot vaan laukkaa ylös. Herättää ”hieman” ihmetystä salillani!” :)

 

 

 

Siksi Yläkroppa / Alakroppa -valmennus © sopii erityisen hyvin, jos sinulla on ollut:

 • Vaikeuksia ylläpitää voimatasot rasvanpolton ja dieetin aikana
 • Voimien tippuminen on vienyt motivaation treenissä
 • Olet jämähtänyt tasanteelle penkkipunnerruksessa tai alakropan voimaliikkeissä ja haluat murtaa turhauttavan tasanteen
 • Jos haluat tulosten saamisen lisäksi kokeillu uutta tapaa toteuttaa treeniä!

 

Yläkroppa / alakroppa -valmennuksessa © saat samalla panostuksella jopa monta kertaa parempia tuloksia 8 viikon aikana!

Yläkroppa / alakroppa © valmennuksessa saat 8 viikon jaksolla monikertaisia tuloksia!

8 viikon valmennuksessa määrä- ja intensiteettijaksot vaihtelevat tasaisesti ja jännittävällä tavalla ”ristiin”. Ja ruokavalion olen optimoinun vastaamaan tätä vaihtelua.

Kertauksena vielä: Tällä tasanteiden murskaamiseen ja/tai kehityksen maksimointiin lyhyellä aikavälillä kehittämälläni valmennuksella:

 • 3,4 -kertaistat voiman ja lihasmassan kasvuvauhdin lyhyellä aikavälillä
 • Moninkertaistat liikunnan tuoman rasvanpolttovaikutuksen
 • Teet vaadittavat määrä- ja intensiteettivaihtelut todella helpolla ja mielekkäällä tavalla
 • Optimoit rasvanpolton ruokavaliolla, jonka olen suunnitellut treenivaihteluita optimaalisesti tukevaksi
 • Teet seuraavan 8 viikon aikana elämästi kropanmuokkaustuloksia

Yläkroppa / Alakroppa -valmennuksen© tarkka sisältö

Olen laatinut tutkimustiedon ja tuhansien tuntien käytännön testaukseni perusteella 8 viikon ”Yläkroppa/Alakroppa” valmennuksen, jossa pääset ensimmäisten joukossa (aikaisemmin ainoastaan pienelle määrällä henkilökohtaisia PT asiakkaitani) tällä täysin uudella menetelmällä. Alla kuvaan tarkkaan, mitä kaikkea saat, kun ilmoittaudut mukaan:

Yläkroppa / Alakroppa -harjoitusohjelma

Tällä ohjelmalla hyödynnät Ylä- ja alakropan eri toistoalueiden vaihtelua erilaisella ja optimaalisella tavalla

Kun kehitin menetelmää unohdetun tutkimusraportin pohjalta, huomasin nopeasti, että tutkimusharjoittelu oli fiksua ja toi loistavia tuloksia. Mutta… Sitä pystyi vielä parantamaan. Tutkimuksessa vaihtelu oli tehty optimoimaan vain ylävartalon kehittyminen. En pitänyt siitä. Miksi ei saman tien pyri kehittämään koko kroppa optimaalisesti?

Muutin malleja ja järjestyksiä hieman ja päädyin malliin, jossa määrä- ja tehojaksot ylä- ja alavartalolle vuorottelevat. Näin kehitys ei pelkästään ole hyvää alkuvaiheessa, vaan alkuvaiheen hyvä kehitys luo pohjat vielä paremmalle kehitykselle loppuvaiheessa!

Samoin optimoin aerobisen harjoittelun ohjelmaan niin, että se tukee optimaalisesti rasvanpolttoa ja kestävyysjaksamisen kohoamista, mutta ei rokota tippaakaan voiman ja lihasmassan kehittymistä. Tein tämän 20 vuoden aikana tekemieni valmennus-kokeiluiden perusteella.

Samalla rakensin valmennuksesta kokeneemman harjoittelijan ja aloittelijan version. Näissä harjoitusten sisältö, harjoitusmäärä ja kokonaistreenimäärä vaihtelee niin, että saat juuri omalla tasollasi parhaita tuloksia (tästä lisää kohta)

Intensiteetti-jakso

Tässä periodissa harjoittelet kehonosaa hieman korkeammalla intensiteetillä. Käytännössä tämä tarkoittaa lyhyempiä sarjoja isommilla painoilla.

Määrä-jakso

Tässä jaksossa treenaat kehonosaa hieman korkeammalla määrällä. Käytännössä tämä tarkoittaa pidempiä sarjoja hieman pienemmillä (mutta ei suinkaan helpoilla) painoilla.

Koska nämä jaksot eivät tyypilliseen tapaan kulje samanlaisena jatkumona, vaan ne vaihtelevat ikään kuin ristiin, saat (yhdistettynä uniikkiin ruokavalio-sovellukseeni) tavallisten tulosten sijasta poikkeuksellisia tuloksia treenistäsi!

Tässä valmennuksessa teet harjoittelua 4-5 kertaa viikossa aikataulusi mukaan. Harjoituksista 3-4 on kuntosaliharjoituksia ja 1-2 aerobisia harjoituksia, jotka voit tehdä missä vaan.

Väsymättömässä ”kenttätestaustyössä” kehittämäni ohjelmat johtavat siihen, että: 

 • Kehität lihasmassaasi lyhyellä aikavälillä (8 viikon valmennus) jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelu nopeammin.
 • Kehität voimaasi lyhyellä aikavälillä (8 viikon valmennus) jopa 3,4 kertaa tavallista harjoittelua nopeammin
 • Et menetä lihaksia (kuten tavallisilla laihdutus ja rasvanpolttomenetelmillä aina käy), vaan lihaksesi pysyvät yllä (ja jos haluat lisätä niitä rasvanpolton yhteydessä, annan siihen spesifit lisäohjeet).
 • Ohjelmissa säilyy hyvin mielenkiinto, sillä harjoittetuntuma  on määrä- ja intensiteettijaksoilla täysin erilainen
 • Poltat rasvaa niin tehokkaasti kuin se harjoitteluohjelmilla on ylipäätään mahdollista (toisin sanoen tuet ruokavalion tuomaa rasvanpolttovaikutusta optimaalisesti).

 

Yläkroppa / Alakroppa -ruokavalio

Ruokavaliot sisältävät luonnollisesti kaikki tutkitusti terveellisen ruokavalion periaatteet (viimeisten parin kuukauden aikana useat asiakkaani ovat muun muassa pudottaneet kokonaiskolesterilaan 2-3 mmol/l). Ruokavaliot on helppo koostaa tavallisista, lähikaupasta löytyvistä ruoka-aineista. Mitään erityisen kallista ja eksoottista ei tarvita.

Valmennuksen ruokavalio eroaa kuitenkin tavallisista ruokavalioistani usealla tavalla:

Energiamäärä vaihtelee intensiteetti-  ja määräjaksojen välillä. Tämä vaihtelu on tuloksille todella tärkeää. Sille on useita eri syitä.

1) Vaihtelu auttaa maksimoimaan rasvanpolton ja saamaan treeneistä mahdollisimman paljon irti rasvanpolttovaiheessa. Esimerkiksi hyvin määräpainotteinen harjoittelu on vaikea saada toimimaan energiavajeessa. Tässä tapauksessa päivävaihtelu (erittäin helpolla tavalla) takaa sen, että määräpainotteiset treenisi kulkevat kuin unelma.

2) Vaihtelu auttaa pitämään rasvan kertymisen täysin minimaalisena, jos et halua rasvanpolttoa vaan lihaskasvua ”plussakaloreilla”. Jos et halua polttaa rasvaa, vaan ainoastaan hankkia lihaksia ilman rasvanpolttoa, suurin ravitsemusvirhe on yleensä syödä liikaa, jolloin tämä ”massakausi” lähinnä lihottaa. Huomasin tämän ongelman pian sen jälkeen kun aloin valmentamaan. Sen jälkeen olen kehittänyt malleja siihen, että aivan valtaosa kertyneestä painosta on lihasta. Tämän valmennuksen energiavaihtelu tehostaa tätä efektiä entisestään! Hankit puhdasta lihasmassa ilman, että maha alkaa röllöttää vähän vähemmän atleettisesti nostovyön päällä (näen tätä usein salilla)

3) Urheiluravinteet tukevan vaihtelua. Olen sisällyttänyt valmennuksen vain ja ainostaan toimivien urheiluravinteiden mallin. Mallissani hyödynnät tehokkaimpia (ja mikä parasta, nämä ovat myös edullisimpia) urheiluravinteita myös niiden käyttö on mukautettu määrä ja intensiteettivaihteluun.

Jos ajattelet, että ruokavalion ”venkslaaminen” on vaikeaa, ei huolta.

Pystyt vaihtamaan jaksojen välillä vain 2-3 yksinkertaista, huokeaa, helppoa ja maistuvaa tavallista lähikaupan ruokaa lisäämällä! Ruokavalion toteuttaminen on siis todella yksinkertaista.

 

Yläkroppa / Alakroppa -valmennuksen viikkomateriaalit

On tärkeää, että opit MIKSI teet asioita. Valmennuksen viikkovideomoduleissa opetan sinulle:

 

Viikko 1.

 • Miksi yläkroppa / alakroppa -menetelmä toimii ja miksi se on tavallista harjoittelua tehokkaampi tapa muokata kroppaa?
 • Millä aikavälillä ja miten tarkalleen vaihtelet toisto- ja sarjamääriä harjoittelussa? Niin että se on helppoa kuin sormien napsautus.
 • Miten vältät yleiset, mutta katastrofaalisiin tuloksiin johtavat virheet energiamäärän vaihtelussa ja miksi esimerkiksi monet perinteiset harjoittelumallit eivät toimi optimaalisesti?

Viikko 2.

 • Syväkatsaus yläkroppa/alakroppa -ruokavalioon: Olet jo ensimmäisellä viikolla aloittanut tulosten teon ruokavaliolla. Nyt lisäät ymmärrystäsi siitä, miksi jo ensimmäisellä viikolla tuloksia tuottaneet ruokavalioperiaatteet toimivat niin hyvin (näin opit tekemään kestävästi poikkeuksellisia tuloksia ja ylläpitämään ne)
 • Mitkä hyvin yleiset, väärät, usein asiantuntijoidenkin suosittelemat harjoittelu- ja ruokavalio-yhdistemät eivät toimi, ja johtavat huonosti kulkeviin treeneihin ja rasvanpolton junnaamiseen?
 • Sanomattakin selvää, että innostavan infomateriaalin lisäksi sinulla on yksityiskohtaiset ohjeet ruokavalion toteutukseen.

Viikko 3.

 • Harjoittelun buustikeinot osa 1. Yläkroppa / alakroppa -harjoittelu vielä sinällään treenisi ja tuloksesi eri tasolle. Voit silti sisätä päälle 20 vuoden aikana kehittämiäni treenin tehokeinoja. Tässä pari esimerkkiä viikon sisällöstä:
 • Nopea kikka, jolla lisäät treenitehoa keskimäärin 11,4% parissa minuutissa (HUOM tämä on ISO parannus)
 • Esittelen myös menetelmän, jolla lisäät liikkuvuutta uskomattomalla tavalla noin minuutissa. Tämä varmistaa täydet (ja sitä kautta tehokkaammat) liikeradat harjoitteissa ja kehityt nopeammin.
 • Ja paljon muuta.

Viikko 4.

 • Kevyen harjoitusjakson periaatteet! Tällä viikolla harjoittelu kevenee hieman, mutta ei ihan ”tutulla” tavalla. Kerron sinulle tärkeimmät periaatteet harjoittelun keventämisessä yläkroppa/alakroppa -menetelmässä, ja myös tavallisessa harjoittelussa.
 • Paljastan erittäin yleisin virheen harjoittelun kevennyksessä. joka löytyy lähes jokaisen kuntoilijan harjoittelusta, tämä virhe johtaa heikkoon kehittymiseen ja korkeampaan vammariskiin (tämä virhe EI ole keventämisen puute, vaan sen tekeminen väärällä tavalla)

 

Viikko 5.

 • Rasvanpolton unohtuneet periaatteet. Tällä viikolla käyn läpi viime vuosina hyökyaallon lailla hyvinvointi-median valloittaneita ravitsemusvinkkejä, jotka eivät kertakaikkiaan toimi. Ihmettelen suuresti, miten ihmeessä näitä syötetään ihmisille, vaikka ne ovatt täysin älyttömiä!
 • Henkilökohtaiseen valmennukseeni tulee vuosittain kymmeniä ihmisiä, jotka ovat turhautuneita ja jopa epätoivoisia, kun he ovat jopa lihoneet voimakkaasti näillä ”hyvillä” ravitsemusvinkeillä.
 • Takaan, että tämän viikon osio auttaa sinua ymmärtämään, miten tuloksia oikeasti saa ja mitä olet mahdollisesti tehnyt ravitsemuksen suhteen epäoptimaalisesti, jos rasvanpolttotulokset eivät ole olleet haluamiasi.

Viikko 6.

 • Motivaation avaimet
 • Valehtelisin suoraan päin naamaasi, jos väittäisin että eteneminen harjoittelussa ja ruokavaliossa on aina pelkää ruusuilla tanssimista. Ei se ole. Se on joskus vaikeaa ja joskus motivaatio on koetuksella. Onneksi näihin tilanteisiin löytyy useita kikkoja, jotka palautavat motivaation!
 • Opit muun muassa 3 tärkeintä ja nopeinta kikkaa palauttaa motivaatio silloin, jos se alkaa hyytyä
 • Kerron myös, mikä useiden ”asiantuntijoiden” hyljeksinä ja mollaama keino on oikeasti äärimmäisen tehokas lisäämään motivaatiotasi!

Viikko 7.

 • Oppitunti lisäravinteista
 • Kerron tässä materiaalissa tarkalleen, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja mitä ei. Kerron, mitkä urheiluravinteet toimivat, ovat turvallisia ja samalla edullisia.
 • Paljastan yleiset ”rahastus-lisäravinteet”, joilla ei ole joko a) mitään näyttöä toimivuudesta ja b) joita monissa valmennuksissa vieläpä vaaditaan ostamaan valmennuksen tarjoajalta sillä ne ovat ”parasta laatua”. Tällainen rahastus oksettaa minua, siksi totuus on tuotava julki.

Viikko 8.

 • Mitä seuraavaksi? Verkkovalmennusasiakkaani kysyvät todella usein jo valmennuksen puolivälissä, että pystynkö jatkamaan tätä valmennuksen jälkeen kun tulokset ovat niin loistavia!
 • Kuinka siirryt rasvanpoltosta / kiinteytyksestä / painonpudotuksesta kestävään painonhallintaan/tulosten ylläpitoon rennosti eläen?
 • Tämän viikon materiaaleissa kerron sinulle, mitä tarvitset ylläpitoon ja miten teet sen konkreettisesti
 • Jos haluat jatkaa tulosten tekemistä poikkeukselliseen tahtiin, kerron myös mitä tarvitset tähän.
 • Samalla paljastan, miksi monet ”reverse-diet” ja ”käänteisen dieetin mallit” (joilla pyritään painonhallintaan painonpudotuksen/rasvanpolton jälkeen) ovat järjettömiä, johtavat heikkoihin tuloksiin ja itse asiassa lisäävät riskiä siihen, että karistetut kilot tulevat takaisin korkojen kanssa.

 

Facebook -etätukini: Yhteinen ”salaseuramme” tulosten tekoon

Tässä etätuessa vastaan henkilökohtaisesti kysymyksiin, joita sinulle saattaa herätä. Etätuessa on myös mainio meininki, kun tsemppaamme toisiamme entistä parempiin tuloksiin yhdessä, ja tuemme ja jeesaamme, jos tulee jokin haastepaikka!

 

Kuva: ”Etätuki-salaseuramme” ansiosta saat vastauksen kysymyksiisi akateemisesti koulutetulta ja Suomen kokeneillalta alan eksperiltä. Ryhmätuen kautta et jää koskaan yksin haastepaikoissa!

 

 

Huh, siinähän sitä oli sisältöä kerrakseen! 

 

Liity harvojen edelläkävijöiden joukkoon ja hyppää mukaan hyödyntämään tätä käänteen tekevää menetelmää!

 

Jos olet joskus törmännyt yllä esittämiini todella yleisiin rasvanpolton kompastuskiviin (tai jos vain haluat entistä parempia tuloksia), nyt on valinnan paikka:

Voit jatkaa kuten ennenkin, joka Albert Einsteinin mukaan (uskaltaisin luottaa hänen sanaansa) johtaa AINA samaan lopputulokseen kuin aikaisemmatkin yritykset…

Voit jatkaa ”tavallisella” rasvanpoltto- tai kiinteytys-dieeteillä tai suosituilla ketoosikuureilla, jolloin sinulla on nälkä, treenisi ei kulje, repsahdat helposti ja painonhallintasi rasvanpolton jälkeen on todella vaikeaa…

TAI voit lähteä mukaan edelläkävijöiden harvalukuiseen joukkoon ja tehdä supertuloksia Yläkroppa / alakroppa -valmennuksen mullistamalla  menetelmällä. Sen teet hyppäämällä edelläkävijöiden joukkoon ja mukaan tähän ensimmäiseen valmennukseen, jota en ole vielä koskaan esitellyt muille kuin pienelle joukolle henkilökohtaisia asiakkaitani.

Lisäksi voit kevään tulosta rennoin mielin, kun sinulla on uusi, käänteentekevä  ja supertoimiva suunnitelma sekä Suomen kokeneimman rasvanpoltto- ja lihaskasvu -ekspertin tuki varmistamaan tuloksesi! 

 

Investointisi valmennukseen ja itseesi 

Minkä arvoiseksi koet täysin uudenlaisen ruokailu- ja treenitavan, jolla teet elämäsi rasvanpoltto- ja kropanmuokkaustuloksia, pidät vihdoin motivaatiosi liekeissä jatkuvasti, estät kyllästymisen ja vältät kilojen tulemisen takaisin?

Minkä arvoiseksi koet sen, että murskaat tasanteesi palasiksi tai käynnistät heti poikkeuksellisen kehityksen. Kehityksen, joka saa treenikaverisi ja tuttavasi ihmettelemään, mitä teet itsellesi?

Henkilökohtaisella live-valmennuspuolella en valitettavasti voi opettaa sinulle tätä menetelmää, sillä asiakaspaikkani ovat täynnä kesään 2024. Lisäksi live/face-to-face -valmennukseni ovat asiakkailleni 1800-4500 € investointeja. On harmillista,  että pystyn auttamaan livevalmennuksessa vain rajallista joukkoa ihmisiä. Lisäksi missioni on levittää supertehokkaat tieteen uusimpiin saavutuksiin ja 21 vuoden valmennukseen perustuvat menetelmäni mahdollisimman monelle.

Siksi en veloita tästä valmennuksesta 1800-4500 €, vaan tarjoan 8 viikon verkkovalmennuksen Sinulle sisäpiirini jäsenenä

 

187 €, eli  3,11 € päivähinnalla (normaalihinta 187€)! 

 

Kun tämä valmennus tulee koko Suomen kansan saataville, valmennuksen hinta on reilusti korkeampi.

Tämä hinta on voimassa 6.4.2024 asti. Sen jälkeen hinta valmennukseen ilmoittautuminen päättyy!

Tämä 187 € vastaa esimerkiksi yhtä hotelliyötä. Tai yhtä isoa kahvia päivässä valmennuksen ajan.

Valitsetko mieluummin jonkin ”hetken houkutuksen” tai helposti väliin jätettävän ”ekstramenon”, vai teetkö investoinnin itseesi, hyvinvointiisi ja opit täysin mullistavan tavan tehdä tuloksia rasvanpoltossa, painonhallinnassa ja kiinteytymisessä?

Uskon, että vastaus on selvä…

Mutta haluan tarjota sinulle vielä jotain erityistä, kun teet ilmoittautumisesi sisäpiirin -edullani määräaikaan mennessä…

 

HUOM! Super-Bonus: 

Kun tartut tähän etuun ja investoit itseesi, lähetän Sinulle valmennuksen verkkoympäristöön ”Yläkroppa / alakroppa -salassapidetty superkeino rasvanpolttoon!” – 1 video-koulutukseen, jonka arvo on normaalisti 117€.

Koulutuksessa käyn läpi myös miten jatkat tulosten tekoa valmennuksen jälkeen ja/tai ylläpidät loistavat tuloksesi (usein ihmiset pääsevät jo parissa kuukaudessa tasolle, josta he ovat unelmoineen vuositavoiteenaan!).

Tämän koulutuksen pääset poikkeuksellisen hyvin perille valmennuksen ajatusmaailmasta. Kun ilmoittaudut valmennukseen pääset verkkoympäristöän ja saat tämän koulutuksen todella tuhtien viikkomateriaalien, ohjelmien ja ruokavalioiden lisäksi,  näin sinua ei pysäytä mikään!

 

Saat siis itse uraa uurtavan uuden valmennuksen kaikkine työkaluineen alennuksella JA erittäin arvokkaan bonuksen!

 

Kuvittele itsesi 8 viikkoa aloituksesta:

Olet polttanut kropastasi rasvaa 2,5, 3, 6, jopa 8-10 kiloa lähtötilanteestasi riippuen, kroppasi on energinen ja kiinteä, treenituloksesi ovat nousseet valtavasti.

Kuntosalituloksesi ja voimatasosi ovat nousseet huimasti. Pelleilet painoilla, jotka ovat sinulle tällä hetkellä todella raskaita

Odotat innolla kesää ja rantakelejä, sen sijaan että tuskastelisit ja välttelisit niitä.

Olet luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen, sillä olet oppinut myös miten ylläpidät tuloksesi

Aineenvaihduntasi on supervilkas. Saat ihmetteleviä kommentteja ulkomuotosi muutoksesta ja ihmiset hämmästelevät, miksi et valita ikinä nälkää, rajoituksia ja väsynyttä oloa, vaikka kroppasi muuttuu silmissä. Vilkaiset itseäsi peiliin. Peilikuva hymyilee, ja toteat: ”Kyllä todella kannatti kokeilla jotain uutta”!

 

Tämä etu on VAIN sisäpiirilleni: Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella poikkeusellisella menetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

Tämän valmennuksen etuhinta on 187 €:lla, eli 3,11 € päivässä! Normaalihinta 187 €

Tämän valmennuksen voit nyt ilmoittautua 187 €:lla (normaalihinta 187€). 

Tällä hinnalla voit ilmoittautua 6.4.2024 klo 23:55 asti.  Sen jälkeen ilmoittautuminen valmennukseen päättyy. Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Hyppää siis mukaan NYT ja et menetä etuasi ja mahdollisuuttasi tehdä tuloksia tällä menetelmällä edelläkävijöiden joukossa!

Hyödynnä viimeinen mahdollisuutesi tähän poikkeukselliseen menetelmään edelläkävijöiden joukossa NYT ja hyppää mukaan!

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla oleven linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan heti!

 

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ! 

Hyppää mukaan 0samaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan liikunta-edulla (kuten e-passi tai vastaava): 👉 TÄÄLLÄ!

 

 

 

 

Vain muutamia esimerkkejä huomiota herättäviä tuloksia 2-6 kk valmennuksissani huomiota tehneistä 20-60 + vuotiasta mies-asiakkaistani 

 

Esimerkki siitä, miten tieteeseen ja suomen suurimpaan PT-kokemukseen perustuvat menetelmät vaikuttavat suomalaisen miehen kroppaan. 3 kuukauden tulos: Rasvaprosentti 16,1% > 4,8%, lihasmassa +2,9 kg.

 

 

Tämä asiakkaani treenasi kroppansa ”löysästä” kondiksesta atleettiseen rantakuntoon talven aikana. Rasvaprosentti tippui 21,2% tasosta 10.2% tasoon. Samalla kroppan tuli 4 kg lisää lihasta!
40 -vuotias asiakkaani muutti harjoitus- ja ruokavalio -menetelmilläni kevään aikana ”keissin” six packiksi ja kavensi vyötäröään 22,7 cm lihaksia samalla kehittäen. ”Painon pudottaminen on ollut helppoa, tosi hienosti meni! Ja jaksamiseen on vaikuttanut todella hyvin!”

 

Tämä mies-asiakkaani kolkutteli rasvanpolton fysiologia rajoja karistamalla kropastaan tasan 30 kiloa, eli 60 voipakettia, rasvaa 5 kuukaudessa. Lihakset eivät lähenet samalla. Lihasmassa KASVOI 0,4 kiloa.

 

Liian moni mies lyö hanskat tiskiin 50-, 40-, jopa 30-vuotiaana! Tämä 60-vuotias asiakkaani hankki viime vuonna 4,6 kiloa lihasmassa jo treenattuun kroppaansa ja hankki kondiksen, joka saa 20-kymppiset sällitkin pudistelemaan päitään ja ”nöyrtymään” kummasti ;)

 

Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella poikkeuksellisella menetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

 

Tämän valmennuksen hinta on  187 €. Normaalihinta 187 €.

Tähän valmennuksen voit nyt ilmoittautua normaalihinnalla 187 €.

Tällä hinnalla voit ilmoittautua 6.4.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen hinta ilmoittautuminen valmennukseen päättyy. Joten älä päästä tätä tilaisuutta saada elämäsi tuloksia luisumaan käsistäsi!

Hyppää siis mukaan NYT ja et menetä etuasi ja mahdollisuuttasi tehdä tuloksia tällä menetelmällä edelläkävijöiden joukossa!

Hyödynnä viimeinen mahdollisuutesi tähän poikkeukselliseen menetelmään edelläkävijöiden joukossa NYT ja hyppää mukaan!

 

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% palautustakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä.

Joten hyppää mukaan alla oleven linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan heti! Voit myös aloittaa lähitulevaisuudessa, sillä valmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi 4,5 kk hankkimispäivästäsi eteenpäin. 

 

Hyppää mukaan kertamaksulla: 👉 TÄÄLLÄ! 

Hyppää mukaan 0samaksulla: 👉 TÄÄLLÄ!

Hyppää mukaan liikunta-edulla (kuten e-passi tai vastaava): 👉 TÄÄLLÄ!

100% rahat takaisin -tulostakuu! 

Olen varma, että saat vuoroviikko-valmennuksella tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi painonpudotukseen, rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää ja et ole 10 viikon päästä lainkaan hoikempi tai kiinteämpi/rasvan määrä ei ole vähentynyt kehossasi, palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

Nähdään valmennuksessa! 

Timo Haikarainen

Lisätietoja (vastaan mielelläni kysymyksiin, joita sinulle on mahdollisesti herännyt valmennuksesta):

Timo Haikarainen, LitM, PT
timo.haikarainen@th-valmennus.com
0400 472 853

HUOM. Minua on erittäin vaikea tavoittaa puhelimella, sillä olen paljon kiinni valmennuksissa tai sitten laadin keskittyneesti valmennusmateriaaleja. Jos en vastaa, jätä vastaajaan viesti, jossa kerrot 1) kuka olet, 2) mitä asiasi koskee ja 3) kertaa numero, josta soitat. Soitan sinulle takaisin heti kun mahdollista. Sähköposti on kuitenkin ehdottomasti paras tapa ottaa yhteyttä.

Usein kysytyt kysymykset:

Päätin koota yleisemmät kysymykset alle, jotta voit varmistaa, sopiiko tämä valmennus ja täysin uusi menetelmä juuri sinulle? 

Kysymys: Olen jämähtänyt tasanteelle rasvanpoltossa/lihasten hankkimisessa/kropan kiinteyttämisessä. Sopiiko tämä uusi valmennusmenetelmäsi minulle? 

Vastaus: Tämä menetelmä on nimenomaan tehty tasanteiden rikkomiseen ja niiden välttämiseen tulevaisuudessa. Eli sopii. Harjoittelun ja ravitsemuksen jaksotus ja suunnittelu on niin erilainen (mutta silti helppo toteuttaa) kuin nykyään tekemäsi, että se rikkoo takuulla tasanteen tuloksissasi, kuten se on tehnyt kymmenlillä ja kymmenillä henkilökohtaisilla PT-asiakkaillani.

Kysymys: Olen kasvissyöjä/minulla on gluteeniton ja/tai laktoositon ruokavalio/minulla on ruoka-aine allergia. Sopiiko valmennus minulle? 

Vastaus: Kyllä sopii. Mukana ohjeistus ruokavalioiden muokkaamiseen maidottomiksi, gluteenittoksi ja kasvisruokavalioiksi.

Kysymys: En halua tehdä harjoittelua, varsinkaan lihaskuntoharjoittelua. Sopiiko valmennus minulle?

Vastaus: Toki voit syödä Yläkroppa / alakroppa -menetelmälläni, mutta haluan olla aina 100% rehellinen asiakkailleni. Siksi minun on pakko sanoa, että tuloksesi eivät tule olemaan optimaaliset. Optimaalinen kiinteytyminen, kehonmuokkaus ja aineenvaihdunnan ylläpito/kiihdyttäminen VAATIVAT harjoittelua. Tuloksesi tulevat olemaan epäoptimaalisia, saat arvioilta 50-70% optimaalisista tuloksista rasvanpoltossa, lihaspuolella tuloksesi eivät etene lainkaan.

Kysymys: Olen kiireinen. Kuinka usein valmennuksessa harjoitellaan? 

Vastaus: Lähtökohtaisesti valmennuksessa on 4-5 harjoitusta viikossa. Voit ajankäyttömahdollisuuksistasi riippuen valita joko a) 3 salia tai b) 4 salia viikossa. Lisäksi mukana on 1-2 aerobista harjoitusta. Jos olet kiireinen, 3-4 treenillä viikossa saa vielä erittäin hyviä tuloksia. Jos 5 harjoitusta viikossa on hankala toteuttaa, neuvon etätuessa miten viilaat harjoittelua 3-4 treeniin viikossa. Jos ehdit harjoitella 0-2 kertaa viikossa, 100% rehellisyyden periaatteeni mukaan en suosittele sinulle valmennusta.

Kysymys: En halua käydä kuntosalilla. Voiko harjoittelua tehdä kotona? Ja voiko harjoittelua tehdä kotona? 

Vastaus: Tässä valmennuksessa ei ole mukana koti-ohjelmia. Jälleen, valmennuksen poikkeuksellinen menetelmä ei sovellu kotiharjoitteluun parhaalla mahdollisella tavalla. Vähimmäistarve kotona on levytanko, penkkipunnerruspenkki, leuanvetotanko, käsipainoja ja vetokumeja.

Kysymys: Kerroit, että valmennuksessa käytetään toistoalueiden ja energiansaannin vaihtelua. Onko se vaikeaa remppaamista edes takaisin ja koko ajan erilaisten treenien ruokailumallien kanssa? 

Vastaus: Ei ole. Olen tehnyt kaiken suunnittelutyön valmiiksi 4 vuoden aikana. Harjoittelun muutokset ovat systemaattisia, mutta erittäin helppoja tehdä. Ruokavalioiden pohjamalli säilyy samana. Viikkojen vaihtuessa vaihdat lisäät ja vähennät vain paria spesifiä, lähikaupasta löytyvää edullista ruoka-ainetta. Tämä on erittäin helppoa toteuttaa.

Kysymys: Minulla on vaikeita ongelmia ruuansulatukseni kanssa ja toiminnallisia vatsavaivoja. Mikään ruoka ei oikein pysy sisällä.ja tunnu sopivan. Auttaisiko tämä menetelmä tähän ja sopiiko valmennus minulle? 

Vastaus: En suosittele sinulle tätä valmennusta. Suosittelen, että otat yhteyttä toiminnallisiin vatsavaihoihin erikoistuneeseen laillistettuun ravitsemusterapeuttiin. Kun olette löytäneen hänen kanssaan sinulle sopivat ruoka-aineet, sen jälkeen on vasta tämän valmennuksen aika.

Kysymys: Minulla on ikää 50+ tai 60+ vuotta. Sopiiko tämä valmennus minulle? 

Vastaus: Ikä ei vaikuta sinällään valmennuksen toimimiseen. Mutta tässä on toki iso haitari. Minulla on superkunnossa olevia 60+ vuotiaita asiakkaita sekä toisaalta erittäin rapakunnossa aloittaneita 50, tai jopa 30-40 vuotiaita asiakkaita. Mutta tarkennan vastausta näin: Tämä riippuu kahdesta asiasta: 1) Jos toimintakykysi on hyvä, ja pystyt harrastamaan kuntoliikuntaa (kestävyysharjoittelu ja lihaskuntoharjoittelu) homma on ok. Entä toimivuus? No, näit yllä pari esimerkkiä menetelmien toimivuudesta jopa yli 70 -vuotiailla, puhumattakaan nuoremmista!

Niin, ja lisään vielä:  1) Jos sinulla on vaikeita kiputiloja tai vammoja kropassa, suosittelen verkkovalmennuksen sijaan henkilökohtaista valmennusta osaavan fysioterapeutin tai personal trainerin kanssa.

Jos 2) ikäsi on lähempänä seiskaa kuin kutosta, suosittelen, että kerrot siitä minulle etätuessa ja annan sinulle pienet viilaukset rasvanpolton tehojakson toteutukseen. Silloin homma optimoituu kohdallasi.

Kysymys: Onnistuuko tällä ohjelmalla lihasten ylläpito tai jopa kasvatus samaan aikaan kun rasva palaa? Entä jos haluan vain kasvattaa lihaksia, en polttaa rasvaa? 

Vastaus: Kyllä, nämä onnistuvat. Ilman muuta. Olen suunnitellut harjoittelun ja ruokavalion täsmälleen tähän sopivaksi. Treenisi kulkee koko ajan hyvin ja lihas saa erinomaisen ärsykkeen. Jos haet vain lihasta (ja voimaa) ilman rasvanpolttoa, erot tulevat esiin lähinnä ruokavaliossa. Nimittäin jos rasvanpolton aikana haluaa estää lihashävikin (mielellään lihasta kannattaa LISÄTÄ rasvanpolton aikana) tulee treenat lihaskasvun maksimoivalla tavalla. Jos teet jotain muuta, et muokkaa kehoa optimaalisesti.

Kysymys: Valmennus alkaa ilmoittamanasi päivänä. Olen ilmoittautunut toiseen valmennukseen / en muuten pysty aloittamaan vielä silloin. Kuinka kauan valmennuksen materiaalit ovat verkossa? 

Vastaus: Ei hätää. Tietty fiksattu aikataulu ei sovi kaikille. Toki lähtökohtaisesti suosittelen starttia heti virallisena aloituspäivänä, sillä näin alat heti tekemään tuloksia ja hyödyntämään tätä menetelmää. Ja innostumaan tuloksistasi!

Mutta ymmärrän, jos joskus tämä ei onnistu. Siksi voit hyvin aloittaa tämän 8 viikon valmennuksen myöhemmin, sillä materiaalit ovat verkossa 5 kuukautta. Jos olet jo ilmoittautunut pidempään minun tai teknisen puolen yhteistyökumppanini kuntokompassin toiseen valmennukseen joka menee tämän kanssa päällekkäin, hoidamme homman niin, että voit aktivoida valmennuksen helpoilla ohjeilla edellisen valmennuksesi päätyttyä.

Kaikki toimii siis kuin rasvattu! Mutta nyt kannattaa ilmoittautua tähän valmennukseeen, sillä tämä on poikkeuksellinen sisäpiirin lanseeraus-etu :)

Kas siinä vastauksia! :)

ps. Jos näiden kattavien vastausten jälkeen Sinulle heräsi vielä kysymyksiä valmennuksesta, laitapa minulle mailia timo.haikarainen@th-valmennus.com

 

Back to top