Luennot ja koulutus

Marraskuu 2016. Helsingin yliopiston Porthanian 280 hengen sali täyttyi täytyi äärimmilleen ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto” -luentoni yhteydessä.

Vauhdikkaat, faktaa ja vinkkejä pursuavat luennot, jotka innostavat liikkumaan ja syömään hyvin

Luennoissani yhdistyy uusin tieteellinen tieto, kansainvälisestikin ainutlaatuinen osaamis- ja kokemustausta ja satojen esiintymisten hioma esiintymis-ja puhetaito.

Tämä yhdistelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että tiedät luentoni jälkeen täsmälleen, mitä käytännössä pitää tehdä ja miten. Kaikki ohjeet,ja konkreettiset vinkit on testattu käytännössä toimiviksi yli 27 000 käytännön valmennustunnin aikana.  Tietoa kuorruttavat innostavat  tarinat asiakkaideni onnistumisista sekä vaikeuksien voittamisesta. Luvassa on siis takuulla toimivaa tietoa ja innostut tekemään sen avulla erinomaisia tuloksia!

Ota yhteyttä ja räätälöidään tilanteeseesi sopiva, innostava ja kasapäin konkreettisia ”tee näin” -ohjeita tarjoava luento.

Kysytyt koulutukset

Sadat personal trainerit, liikunta-alan ammattilaiset ja tavoitteelliset treenaajat ovat nostaneet osaamisensa uudelle tasolle koulutuksillani. Koulutuksissani saat itsellesi paitsi viimeisimmän tiedon myös ennen kaikkea 27 000 face-to-face valmennustunnin kokemuksen kautta kerrotun näkemyksen siitä, miten tätä tietoa sovelletaan käytännössä. Kerrankin kouluttaja kertoo, miten tätä tietoa voi oikeasti soveltaa käytännössä, konkreettisin ja heti tuloksiin johtavin esimerkein. Kaikki, mitä kerron on kenttätestattua ja toimii.

Ota yhteyttä ja kysy koulutuksesta, joka kohottaa työntekijöidesi tai vaikkapa PT-tiimisi osaamisen uudelle tasolle ja antaa heille roppakaupalla kenttätestattuja ja takuulla toimivia työkaluja.

Liikunta-alan konsultointi, joka nostaa Sinut kilpailijoiden yläpuolelle

Haluatko nostaa asiakkaasi tulokset täysin uudelle tasolle? Haluatko kehittää toimintaasi niin, että nouset heittämällä kilpailijoidesi yläpuolelle personal training -alalla, jolle nousee uusia tekijöitä kuin sieniä sateella?

Konsultoin jatkuvasti useita liikunta-alan ammattilaisia valmennuksen ja liikuntaravitsemuksen erikois-osa -alueissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Sen sijasta, että oppisit tuskastuttavan hitaasti yrityksen ja erehdyksen kautta, ja pahimmillaan luhistuisit tällä alalla niin yleiseen ”PT-yrityksen kuolemanlaaksoon”, voit nostaa osaamisesi, toimintasi ja asiakkaidesi tulokset poikkeukselliselle tasolle ja jättää kilpailijasi kauas taaksesi -Suomen kokeneimman treenarin ratkaisuilla.

Kuten valmennuksessa, en uskon pelkkään sanahelinään. Olen allerginen höttö-konsulteille, jotka kierrättävät ”jenkki-gurujen” materiaaleja, vailla mitään näyttöjä omakohtaisesta menestymisestä kouluttamallaan alalla. Kaikki tekemiseni konsultoinnissa perustuu vuosien systemaattiseen, jatkuvaan ja vahvaan näyttöön erittäin tuloksellisesta toiminnasta alalla -ei pelkkään teoriatietoon, korulauseisiin tai ”gurujen” kliseiden kierrätykseen -tehdään jälleen sitä, mikä toimii todistetusti ja todennetusti.

HUOM! Otan konsultointiin vain erittäin pienen määrän äärimmäisen sitoutuneita asiakkaita. Siksi konsultoinnissa on 1 kk koeaika ja jatkomahdollisuuden määrää sitoutumisesi antamiini tehtäviin.

Ota yhteyttä ja nosta toimintasi täysin uudelle tasolle

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top