Personal Trainer kokemuksia

TH-Valmennuksen asiakkaat kertovat

TH-Valmennuksen tietotaito treenin ja ravinnon yhdistämisestä auttoi polkaisemaan paikallaan polkeneet voimatasoni nopeaan nousuun.

Mika / Jyväskylä

Treenit viedään läpi napakasti ja selkeästi ohjaten ja tekemisen meininki säilyykin treenien alusta loppuun saakka. Yksilöllisesti rakennettu ohjelma sisältää mukavasti haastetta ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Harjoitteet ovat monipuolisia ja vaihtelevia, luovia!

Anna / Jyväskylä

Odotin valmennukselta selkeitä tuloksia. Timo laittoikin ruokavalioni uuteen uskoon, ja teki minulle tehokkaan salitreeniohjelman, ottaen huomioon myös muut liikuntamieltymykseni. Salitreeniä muutettiin aika ajoin, joten siihen ei päässyt kyllästymään. Salilla ei myöskään tarvinnut käydä kuin parina päivänä viikossa, ja muutenkin viikko-ohjelma oli vaihteleva. Jo parissa kuukaudessa sain todella erinomaisia tuloksia: tehokkaan treenin ja ruokavalion avulla oli kroppani kiinteytynyt huomattavasti ja lihasmassaa oli tullut lisää. En olisi ikinä uskonut saavuttavani tällaisia tuloksia näin lyhyessä ajassa! Timon aidon positiivinen tsemppaus ja ammattitaitoinen ohjaus auttoi minua ylittämään itseni.

Jenni A. / Jyväskylä

Vertailin useita eri Personal Training -palveluita, mutta TH-Valmennus erottui joukosta positiivisesti, erityisesti tyytyväisyystakuunsa ansiosta. Aloitin yhteistyön, koska halusin pudottaa painoa/timmiytyä eivätkä omat konstit enää riittäneet. Alku tuntui hankalalta, ja tavoitepainoni saavuttamattomalta. Valmennuksen aloitettuamme paino alkoi kuitenki tulla alaspäin, ja mikä tärkeintä, erityisesti rasvaprosenttini tippui reippaasti. Puolen vuoden jälkeen paino tippui 5 kiloa ja lihakseni erottuivat varmaa ensimmäistä kertaa ikinä. Suuri kiitos avusta ja tsemppaamisesta, olen todella tyytyväinen, että päätin panostaa hyvinvointiini!

Inka / Jyväskylä

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top