Personal trainer Jyväskylä

Personal Training -palveluillani saavutat tavoitteesi, kuten jo sadat ympäri Suomea ja ulkomailtakin asiakkaakseni tulleet ovat tehneet.

Oletko kyllästynyt paikalla polkevaan kuntoiluun tai peilikuvaan, joka ei muutu toistuvista yrityksistä huolimatta?

Loppuuko sinulta virta arjessa, ja haluat vaihtaa synkän uupumuksen itsesi ja muut hämmästyttäväksi energisyydeksi?

Oletko sekasin ristiriitaisesta tiedosta, mitä pitäisi tehdä? Haluat jonkun kertovan ja näyttävän sinulle mikä todella ja todistetusti toimii? Ja tuottaa tuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä -Suomen laajimmalla kokemuksella tulosvastuullisesta valmennustyöstä?

Muutamia esimerkkejä valmennuskansioistani (alta voit lukea kymmeniä muita). 33,8 kg painonpudotus. Kilot karisivat 9 kuukaudessa ja ovat pysyneet pois jo 2 vuotta. Herrasmies taas treenasi itsensä 3 kuukaudessa superkuntoon. Oletko Sinä seuraava, joka toteuttaa unelmansa?

Jos vastasit ”kyllä”, olet oikeassa paikassa. Ja nyt on aika aloittaa pysyvä muutos! Olipa tavoitteesi reisien tai vatsan kiinteyttäminen, painonpudotus, monipuolinen kunnon kohottaminen, lihaksikkaampi ja kiinteämpi keho ennätysvauhdissa, tai vaikkapa maraton, auttavat personal trainer –palveluni auttavat Sinua takuuvarmasti saavuttamaan tavoitteesi. Määritämme yhdessä juuri Sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

”Kyllähän ne muut, mutta ei tämä taida onnistua tavalliselta tallaajalta…” Niinkö?

Kyllä, saatat ajatella, että olet jo kokeillut kaikkea. Tai että onnistujat ovat lahjakkaita poikkeusyksilöitä. Tai kenties mietit, että ”kuulostaa hyvältä, mutta minulla mikään ei toimi”. Olen kuullut näitä ajatuksia usein ja ymmärrän hyvin nuo fiilikset erittäin hyvin. Itsekin uskoin aikoinaan, että nopeat ja innostavat tulokset järkevällä ja arkeen sopivlla tavalla ovat mahdottomuus ja kaikki eivät edes voi kehittyä. Mutta toivoa on -takuulla.

Kerron sen 16 vuoden ja satojen ja satojen asiakkaiden kokemuksella -yhdessä löydämme varmasti tavan kehittyä. Jopa vauhdilla, joka yllättää sinun perinpohjaisesti, ja onneksi positiivisella tavalla! Ja saattaapa se aiheuttaa mukavalla tavalla ihmetystä ja innostuneita kyselyitä tyyliin: ”Vau, sähän muutut silmissä, mitä oikein teet itsellesi!?”

Mitä teet eri tavalla kanssani?

Asiakkaanani teet monipuolisia, innostavia, tehokkaita ja uusinta tieteellistä tietoa sekä Suomen pisintä kokemuspohjaa hyödyntäviä harjoitteita, jotka vievät sinut tavoitteeseesi nopeammin kuin uskotkaan. Määritän juuri Sinulle oikeat harjoitteet, ruokavaliomallit ja treenimäärän esimerkiksi kehittämälläni hermolihasjärjestelmä-analyysillä.

Asiakkaanani tiedät täsmälleen mitä sinun pitää tehdä. Miten sinun tulisi harjoitella ja syödä, jotta saat tuloksia. Näin harjoittelu ja ruokavalio tuovat sinulle erittäin nopeita tuloksia pienellä harjoittelumäärällä ja niin, että yleiset treeniin liittyvät kivut ja kolotukset pysyvät poissa.

Asiakkaani et tee mitään turhaa. Olen heittänyt vuosien varrella jatkuvan ja systemaattisen kehitystyön tuloksena säälimättä romukoppaan kaikki (erittäin yleisetkin) treenitavat ja ruokavaliomallit, jotka eivät yksinkertaisesti toimi. Puhumattakaan siitä, että ne olisivat optimaalisia. Et siis tee mitään turhaa tai jopa haitallista. 

Toimivan valmennuksen tunnistat siitä, että se tuottaa kellontarkasti loistavia tuloksia asiakkailla kuin asiakkailla -taustasta ja harjoittelukokemuksesta riippumatta. Menetelmäni perustuvat paitsi tieteeseen myös yli 18 vuoden personal training -kokemukseen satojen asiakkaiden kanssa. Samalla olen jatkuvasti ja systemaattisesti kehittänyt valmennusmenetelmiäni, jotta juuri Sinä pääsisit tavoitteeseesi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Ilman pohdintaa siitä, mitä pitäisi tehdä. Ilman turhauttavaa arpapeliä. Siksi seison seuraavan lupaukseni takana ja personal training -palveluillani on:

Rahat takaisin -tulostakuu

Summattuna: Asiakkaani SAAT TULOKSIA -tai rahasi takaisin. Ja vielä tärkeä huomio: Pelkkä sanahelinä ei mielestäni riitä, vaan mitattavat, konkreettiset tulokset puhuvat puolestaa. Tämän sivun loppupuolelta voit lukea ja katsoa vain muutamia esimerkkejä, kuvia ja tarinoita vuosien 2010-2020 treenituloksista -tuloksista, jollaisiin autan mielelläni myös Sinua pääsemään!

Nainen: 11 cm kapeampi vyötärö ja lantio 6 kuukaudessa, mies kroppa täysin uuteen uskoon 5 kuukaudessa: Lihaskasvua ja rasvanpolttoa samaan aikaan. Oletko Sinä seuraava?

 

Miten kaikki toimii? Aloita tästä ja unelmistasi tulee todellisuutta:

Valmennukseni on henkilökohtaisesti räätälöityä -ei valmispaketteja. Mietipä tilannetta, jossa otat polvikipuun verenpainelääkettä. Vähän sama homma on kyseessä, jos lähdet viemään tavoitettasi eteenpäin yksilöllisessä tilanteessasi ”tosi tehokaalla pakarat piukaksi 2 kuukaudessa- paketilla”.

Tehdään mieluummin hommat räätälöitynä juuri sellaiseksi kokonaisuudeksi, joka sisältää juuri sinun tilanteeseesi sopivat työkalut. Tehdään tuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä. Toimi siis näin:

 1. Kaikki alkaa yhteydenotosta, jonka pyydän Sinua tekemään yhteydenottolomakkeen kautta. Haluaisin kuulla muutaman lauseen siitä, kuka olet ja mitkä ovat tavoitteesi. Kerro myös, missä asut. Minulla on asiakkaita ympäri Suomea ja ulkomaillakin. Asuinpaikkasi vaikuttaa siihen, miten toteutan valmennusta. Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.
 2. Otan sinuun yhteyttä ja suosittelen kertomasi perusteella parasta mahdollista etenemistapaa juuri sinulle

Yhteydenotto ei luonnollisesti velvoita Sinua mihinkään. Aloittaminen vaatii kuitenkin ensimmäisen askeleen. Ilman sitä mitään ei tapahdu. Se ensimmäinen askel on siis yhteydenotto. Silloin jo 2 kuukauden päästä voi kokea tälläista. Nämä lauseet ovat suoraan asiakkaideni suusta:

”Työkaverini kysyvät, miksi hymyilen koko ajan!”

”Mahtavaa kuulla kommenttia, että ”muutut silmissä”!”

”En olisi kyllä uskonut, että muutoksia tulee näin nopeasti! Kuukausi sitten en jaksanut nousta sohvalta ylös, nyt riittää virtaa vaikka mihin!”

”Pari kuukautta sitten paita puristi mahasta, nyt hauiksen kohdalta!”

”Ennen treenasin ihan liikaa ja söin väärällä tavalla. Nyt kun teen vaan täsmälleen oikeita juttuja tulee 5 kertaa parempia tuloksia kaksi kertaa pienemmällä treenimäällä!”

Jos et tee asialle mitään, mikään ei muutu. Jos ”yrität vielä kerran itse”, kysy itseltäsi ovatko edelliset yritykset toimineet haluamallasi tavalla? Mutta jos teet asiat eri tavalla ja otat yhteyttä, se on todennäköisesti eräs elämäsi parhaista päätöksistä. Se on paras sijoitus, jonka itseesi voit tehdä. HALUAN Sinun onnistuvan ja teemme yhdessä tavoitteistasi totta. Ota siis yhteyttä!

Tässä vain muutamia esimerkkejä asiakkaistani, jotka ovat ottaneet tuon ensimmäisen askeleen:

Esimerkkejä elämäntapamuutoksista ja painopudotuksista 

 • Rasvaprosentti 33,8%>17,9% 5 kuukaudessa((Lue tarina ensimmäisestä 3 kuukaudesta ja katso kuvat täällä )
 • 50 kg painonpudotus ja muutoskuva , joka saa katsojan hieraisemaan silmiään
 • 53,9 kg. 149,7 kg ylipainoisesta 95,8 kg lihaskimpuksi! Lue tarina ja katso kuvat täältä!
 • 20,3 kg rasvanpoltto voimalajin urheilijalla. Lue tarina ja katso kuvat täältä.
 • 19,1 kg painonpudotus ja 26 cm kapeampi vyötärö -äijäkiinteytyksellä elämä uusiksi ja unelmat todeksi. Lue tarina ja katso innostavat kuvat täältä.


Lihaskasvua huomiota herättävällä vauhdilla (1 kg, 1,5 kg, jopa yli 2 kg kuukaudessa)

 

 • Yli 6 kg lihaskasvu, maastaveto 100kg>200kg 3 kuukaudessa, lue tarina ja katso kuvat täältä.
 • Kokenut treenaaja sulattaa 7,4 kg rasvaa 2 kuukaudessa ja kasvattaa samalla 1,4 kg lihasta. Lue tarina ja katso kuvat täällä.
 • Treenannut nainen kasvattaa 4,2 kiloa lihasta 3 kuukaudessa. Lue tarina ja katso kuvat täältä.
 • Kokenut treenaaja voi saada nopeasti huimia tuloksia, kun tekeminen optimoidaan. Katso kuva täältä.
 • ”Kokenut ja lihaksikas harjoittelija EI VOI kasvattaa lihasta ja sulattaa rasvaa samaan aikaan!!” Niinkö? Katso melkoinen muutos täältä.
 • 5,4 kg lisää lihasmassaa naistreenajalle 3,5 kuukaudessalue tarina ja katso kuva
 • Lihaskasvuvauhdin absoluuttisia rajoja haastava kehonmuutos, +5,8kg 2,5 kuukaudessa. Katso kuvat täältä .
 • 10,2 kiloa lisää lihasta 6,5 kuukaudessa. Katso kuvat ja lue tarina täältä.

Kiinteytymistä, sporttisia lihasmuotoja, valtavasti virtaa arkeen 

 

 • 50 vuotias nainen polttaa 8,8 kiloa rasvaa 4 kuukaudessa ja hankkii samalla 1,5 kg lihasta -ilman kiloa rahkaa päivässä ja satojen eurojen lisäravinnelaskua. Lue tarina ja katso kuvat täältä.
 • Totaalinen kehon ulkomuodon muutos 5 kuukaudessa, katso kuvat täältä. Näin kiinteydyt Kiinteytyminen ja naisellisen sporttisten muotojen hankkiminen kroppaan -ikään katsomatta
 • Pakarat keilapalloksi ja selkäkivut historiaan 7 kuukaudessa. Katso kuvat ja lue tarina täältä!
 • Tehokiinteytystä 45 -vuotiaana: Ikä ei ole este! Katso kuvat täältä!!
 • Vatsalihakset esiin 9 viikossa, katso kuvat täältä.
 • 6 kuukautta 6 packiin: Katso kuvat täältä.
 • Elämäntapamuutos 50-vuotiaana, kunto ja kehonkoostumus täysin uudelle tasolle. Lue tarina täältä
 • Kokenut treenaaja voi saada nopeasti huimia tuloksia, kun tekeminen optimoidaan. Katso kuva täältä.
 • Reilussa 3 kuukaudessa keho uuteen uskoon, katso kuvat täältä.
 • 31,3 kg laihdutus ja bikini fitness kisakuntolue tarina ja katso kuvat
 • Urheilijanainen muokkaa kehoaan ja kaksikertaistaa samalla voimatasonsa. Lue kehityksestä täältä.
 • SM-tason triathlonisti tuplaa voimatasonsa , muokkaa ne lajia palvelevaksi ja hankkii samalla six-packin. Katso kuvat.
Muutamia six pack -esimerkkejä kesäkuntoprojekteistani.

Seuraava onnistuja voit olla Sinä. Mutta kuten sanoin, mitään ei tapahdu ennen kuin otat ensimmäisen askeleen kohti tavoitettasi. Joten ota yhteyttä nyt!

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top