Menestyvän mikroyrittäjän sisäpiiri!

Loppuvuodesta 2018 istuin autossa matkalla Oulusta Jyväskylään. Samalla mietin yrittäjätaivaltani 2000-luvun lopulta vuoden 2018 loppuun..

Totesin, että olen pääsyt urallani ”riippumattomaan” pisteeseen. Oli aika jakaa kaikkea lukemattomien pitkien ja hikisten tuntien, päivien, viikkojen, kuukaisien ja vuosien aikana aikana hihaan tarttunutta. En välitä enää ”kilpailu-eduista ja salaisuuksista” tai muusta vastaavasta.

Oli aika siirtyä ”give-back” -vaiheeseen ja antaa takaisin isosti oppimaani. Jakaa sitä juuri Sinulle mikroyrittäjä, kevyt-yrittäjä tai palkkatyössä toimiva ”sisäinen yrittäjä”.  Aloitin tämän prosessin jo erittäin pienelle sisäpiirilleni pitämälläni ”Menestysvuotesi 2018” -koulutusseminaarilla. Mutta halusin jotain enemmän. Halusin tehdä tästä jatkuvan ja viikoittain toistuvan käytännön.

Siksi perustin tämän menestyvän mikroyrittäjän sisäpiirini. Kun hyppäät mukaan siihen, haluan tarjota sinulle suoraan mailisi kautta: 

  • Blogitekstejä ja videovinkkejä markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä, taloudellisen turvan luomisesta ym, joita et näe muualla. Ja jotka olen kenttätestannut 18 vuoden aikana. Kaikki on loppuun asti testattua ja poikkeuksellista menestystä tuottanutta (ei sangen yleistä amerikkalaisten opusten hiilipaperikopiointia vailla mitään omia näyttöjä).  Näillä vinkeillä laitat liiketoimintasi tai ”sisäisenä yrittäjänä” urasi uuteen lentoon!
  • Mikroyrittäjän menestysrutiineja päivittäiseen toimintaan, joita en jaa muissa medioissa enkä somessa. Mukana on periaatteita, joita käytän sekä itselläni että liiketoimintakonsultaatio-asiakkaideni toiminnassa päivittäin.
  • Innostavia ja motivoivia esimerkkejä yrittäjätoiminnassa etenemisestä ja siihen liittyen ohjeet, joilla voit itse hyödyntää näitä periaatteita HETI, jotta viet omaa yritystoimitaasi tai uraasi eteenpäin ja jätät kilpailijat katselemaan kantojasi!
  • HUOMIO HUOMIO VIELÄ! Boksissa lukee ”treeni- ja ravintovinkkejä”. Mutta sitä kautta pääset juurinkin mikroyrittäjän sisäpiiriini! Olen aina ollut sitä mieltä tekemiminen päihittää pähkäilyn. Vuoden 2019 loppupuoliskolla minulla oli otollinen aika käynnistää tämä ”Menestyvä mikroyrittäjä” -projekti, enkä tosiaankaan aio antaa koodarin loman estää aloittamista! Hyppää siis mukaan täysin veloituksetta alla olevan boksin kautta NYT! Olet lämpimästi tervetullut mukaan kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme!Timo Haikarainen

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top