TH-Valmennus yksityisyyskäytännöt

Hei! 

Valmennukseni ja toimintani johtavia arvoja ovat tasapuolisuus ja rehellisyys. Siksi käsittelen kaikkia asiakastietojani ja kontakti-tietojani ehdottomalla luottamuksella ja ehdotonta tasapuolisuutta noudattaen.

Toivon, että olet jo havainnut nämä periaatteet viestinnässäni ja käytännön toiminnassani. Toimin seuraavien 4 periaatteen kautta.

  1. Kaikki asiakkaani ovat yksityisyyssuojan alla. Jos olet esimerkiksi nähnyt upeiden asiakkaideni innostavia case-tarinoita blogissani tai verkkosivullani, kaikki tarinat on julkaistu asiakkaan luvalla  ja aina lähtökohtaisesti anonyymisti ja ei-tunnistettavalla tavalla. Ellei asiakas itse toisin halua.
  2. Olen itsepintaisesti erilaista lisäravinne- ja terveystuotemainontaa vastaan. Suosittelen asiakkaalleni tiettyjä tuotteita vain ja ainoastaan jos ne tukevat hänen tavoitteitaan ja en koskaan mainosta tai tarjoa tiettyä merkkiä tai brändiä. Saatan ainoastaan suositella hyviä ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Kalliiden ja tehottomien tuotteiden myyminen asiakkaille lisävoiton tavoittelu mielessä saa karvani pystyyn.
  3. Asiakastietojen käsittelely. En koskaan luovuta sähköpostiosoitteita, osoitteita, henkilötietoja tai puhelinnumeroita kolmannelle osapuolelle.
  4. Lähetän innostavia, inspiroivia ja informatiivisia viestejä sähköpostilla. Viesteissäni on AINA viestin lopussa palkki, josta voit koska tahansa lopettaa viestien saamisen. Suurin osa viestejä vastaanottavasta sisäpiiristäni kokee kyselyni perusteella hyötyvänsä ja innostuvansa valtavasti näistä viesteistä, mistä ole todella iloinen ja kiitollinen.

Toivotan Sinulle innostavia harjoitushetkiä! :)

Timo Haikarainen / TH-Valmennus
Viitaniementie 16 A 61
40720 Jyväskylä
0400 472 853

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top