Timon Sisäpiiri

Kesäkuussa 2017 istuin Tuomiojärven rannalla Jyväskylässä ja mietin elämääni 2000-luvun alusta siihen asti.. Silloin päätin, että olen pääsyt urallani ”riippumattomaan” pisteeseen. Oli aika jakaa kaikkea lukemattomien tutkimuslabroissa, tiedekirjastoissa ja ennen kaikkea käytännön valmennuksessa vietetyjen tuntien aikana hihaan tarttunutta. En välitä enää ”kilpailu-eduista ja salaisuuksista” tai muusta vastaavasta.

Oli aika siirtyä ”give-back” -vaiheeseen oli aika antaa takaisin isosti oppimaani. Jakaa sitä juuri Sinulle.  Aloitin tämän prosessin jo kirjastani ”Lihaskasvu & rasvanpoltto -tee tuloksia ennätysajassa Suomen kokeneimman treenarin menetelmillä”. Mutta halusin jotain enemmän. Halusin tehdä tästä jatkuvan viikoittain toistuvan käytännön.

Siksi perustin tämän sisäpiirini. Kun hyppäät mukaan siihen, haluan tarjota sinulle suoraan mailisi kautta: 

  • Videoita ja kuvia, joilta opit harjoitteita ja harjoitustekniikoita, joita et näe muualla. Ja jotka olen kenttätestannut 26 000 harjoituskerran aikana. Näillä monipuolistat harjoitteluasi ja ennen kaikkea saat parempia tuloksia treenistäsi.
  • Treenivinkkejä, joita en jaa muissa medioissa enkä somessa. Mukana on periaatteita, joita käytän tasannevaiheiden murskaamiseen asiakkaillani päivittäin.
  • Innostavia ja motivoivia esimerkkejä kehittymisestä ja siihen liittyen ohjeet, joilla voit itse hyödyntää näitä periaatteita HETI, jotta viet omaa kehittymistäsi ja treenitietouttasi eteenpäin.
  • Ravitsemusperiaatteita, jotka toimivat. Kentällä on paljon ”fuulaa”. Nämä periaatteet on kenttätestattu tuhansilla ihmisillä -myös tilanteissa, joissa kyseessä on ammatti-urheilijan ura. En tarjoa ”uusimpia” #supersmoothie -etukoodeja, vaan tavaraa, joka toimii. Ja paljon muuta! Hyppää siis mukaan täysin veloituksetta alla olevan boksin kautta NYT! Olet lämpimästi tervetullut mukaan kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme! Timo Haikarainen

Liity Timon sisäpiiriin

Haluatko suoraan mailiisi ja heti käyttöösi Suomen kokeneimman PT:n treeni- ja ruokavaliosalaisuuksia, joilla jo sadat ihmiset ovat tehneet hämmästystä herättäviä ja katseet kääntäviä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kunnonkohotustuloksia?

Back to top